Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Tego typa, co Elcia po 4 dniach korespondencji "nie mogła bez niego żyć" 😉 Może libed wstawi Ci profil. 

Nie wiem o kogo chodzi, ty kochasz gości w stylu Fassbendera, wiec jezeli tak wygladal to moge uwierzyć 

10 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nic takiego libed nie pisałam. Jak zwykle celowo przekłamujesz, bądź po prostu nie czytasz jak zawsze. W ten sposób pisała o nim salowa, o ile pamiętam. 

ty tez pisalas ze przystojny cos tam o miesniach na brzuchu itd. a ani slowa o tych dresach z  lampasami czy tradzie i rozumie 😄

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Nie wiem o kogo chodzi, ty kochasz gości w stylu Fassbendera, wiec jezeli tak wygladal to moge uwierzyć 

Tam była tylko klata i brzuch (do dresów ;)). Klata była zapryszczona. Poza tym facet zakładał na ero uposledzone tematy o milfach. 

Przed chwilą, libedovski napisał:

ty tez pisalas ze przystojny cos tam o miesniach na brzuchu itd. a ani slowa o tych dresach z  lampasami czy tradzie i rozumie 😄

Dobra, płyń betonie, nie chce mi się, serio;) Napisz coś o śmietanie. 

10 minut temu, Doktor ZG napisał:

O kogo chodzi?

o rzepe bylego niedoszlego elki. nick rzepa04 moze jeszcze ma swoj wizerunek w awatarze

bożyszcze kafeterianek 😄 ze smiechu sie prawie posikalem jak sie baby nim zachwycaly a te baby mi wmawialy ze zazdrosny jestem 😄

jak zoabczysz jakis temat w stylu "ktory milf chce zeby go wylomotac" to na 99% jego temat 😄

1 minutę temu, libedovski napisał:

A ty dalej nie możesz się poogdzic że jakiś 20 letni leszcz miał dobrą figure. Śmieszno i straszno. 

o rzepe bylego niedoszlego elki. nick rzepa04 moze jeszcze ma swoj wizerunek w awatarze

bożyszcze kafeterianek 😄 ze smiechu sie prawie posikalem jak sie baby nim zachwycaly a te baby mi wmawialy ze zazdrosny jestem 😄

Nikt się nie zachwycał prócz elki. Stwierdzono jedynie że ma dobry tors a ty się posråles

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

wygladal jak ci pod monopolem ktorzy mowia "dej grosik bo mi do wina brakuje" 😄

Nikt się nie zachwycał prócz elki. Stwierdzono jedynie że ma dobry tors a ty się posråles

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Dobra, płyń betonie, nie chce mi się, serio;) Napisz coś o śmietanie. 

no coz kazdy ma prawo do wlasnego gustu tobie sie moze podobac a ja moge miec z tego beke 😄

w sumie zdziwilem sie bo polowie bab jak nie wiecej sie podobal. 

2 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał:

A ty dalej nie możesz się poogdzic że jakiś 20 letni leszcz miał dobrą figure. Śmieszno i straszno. 

no jest nastepna wielbicielka 😄

nie ja nadal sie z tego smieje 😄 stare baby i zachwycone jakims drecholem co jakby go na ulisy spotkaly to by trrzymaly mocniej torebke zeby nie wyrwal 😄

casus jak nawrockiego nikt by nie chcial takiego sasiada a jako kandydat na pre.zydenta to uznaja ze super 😄

3 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał:

tak dla mnie to zachwyt napisanie ze przystojny 😄 no sorry ale ja rozumiem ze si ekomus moze podobac malowany czy ktos inny ale ten drechol z tymi tekstami o milfach to mnie sie to w moje ciasnej glowie nie miesci 😄

dawno nie widzialem nikogo tak bekowego jak on. no moze od czasu tajemniczyon 😄 tamten tez byl bekowy 😄 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Tam była tylko klata i brzuch (do dresów ;)). Klata była zapryszczona. Poza tym facet zakładał na ero uposledzone tematy o milfach. 

Powinni sobie wpisać Fassbender nago w firmach i nie byloby wątpliwości. Wypominam Ci to, bo po raz pierwszy od czasów szkoły wziąłem do ręki miarkę, żeby nie czuć się gorszy 😀

no coz kazdy ma prawo do wlasnego gustu tobie sie moze podobac a ja moge miec z tego beke 😄

no jest nastepna wielbicielka 😄

nie ja nadal sie z tego smieje 😄 stare baby i zachwycone jakims drecholem co jakby go na ulisy spotkaly to by trrzymaly mocniej torebke zeby nie wyrwal 😄

casus jak nawrockiego nikt by nie chcial takiego sasiada a jako kandydat na pre.zydenta to uznaja ze super 😄

Czy ty jesteś aż tak prymitywny czy udajesz na potrzeby tego tematu? Obiektywnie jego tors wygląda dobrze. A ty możesz się zesråc w związku z tym. Zazdrość u faceta to zenada. Jak ty widzisz atrakcyjna kobietę to raczej guwno cie obchodzi jej wykształcenie i poziom ajkju. Po prostu widzisz że ci się podoba. Tyle. Jak zawsze się ośmieszyłeś zawistny Januszku xD

• Haha 1

Nie chce mi się dyskutować z twoimi zwyczajowymi przekłamaniami i fantazjami. Bez z screenów na przyszłość nie podejmuj ze mną rozmów o tym, co pisałam, bądź nie. Ty nie potrafisz (lub nie chcesz) przeczytać ze zrozumieniem niczego, co piszą inni. Nigdy. Na pewno w dużej mierze wynika to z tego, że tak naprawdę wszystkimi poza paroma wyjątkami gardzisz. Przez to funkcjonujesz jak zwykły hejter i to na poziomie dosłownie moona. 

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Powinni sobie wpisać Fassbender nago w firmach i nie byloby wątpliwości. Wypominam Ci to, bo po raz pierwszy od czasów szkoły wziąłem do ręki miarkę, żeby nie czuć się gorszy 😀

razem z ewka mierzysz sobie pena niczym lezak ?

chyba jednak jestes bardziej bekowy niz ten rzepa 😄

6 minut temu, libedovski napisał:

wygladal jak ci pod monopolem ktorzy mowia "dej grosik bo mi do wina brakuje" 😄

Dzięki, ma zdjęcie, to jakis dzieciak.

razem z ewka mierzysz sobie pena niczym lezak ?

chyba jednak jestes bardziej bekowy niz ten rzepa 😄

To byl zart. Wiem, ze mam kiepskie poczucie humoru, ale bez przesady. 

2 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Czy ty jesteś aż tak prymitywny czy udajesz na potrzeby tego tematu? Obiektywnie jego tors wygląda dobrze. A ty możesz się zesråc w związku z tym. Zazdrość u faceta to zenada. Jak ty widzisz atrakcyjna kobietę to raczej guwno cie obchodzi jej wykształcenie i poziom ajkju. Po prostu widzisz że ci się podoba. Tyle. Jak zawsze się ośmieszyłeś zawistny Januszku xD

no i znowu bedziesz mi wmawiala zazdrosc

jego tors to najpaskudniejsze co ma po tych dresach dla jasnosci ci wyjasnie. chlop eksponuje swoj tors z tradem a ty piszesz ze ladny 😄

jak baba wstawi gruba du.pe z czyrakiem to tez napiszesz ze ladna bo nie ma rozstepow ?

jak ja widze baba to mnie nie obchodzi bo zwykle nie mam tego podanego u niego bylo jak na tacy . jak widze glupia babe ktora pisze posty jakby byla uposledzona to nie da sie tego co juz widze odzielic od wygladu. 

Edytowano przez libedovski

3 minuty temu, libedovski napisał:

tak dla mnie to zachwyt napisanie ze przystojny 😄 no sorry ale ja rozumiem ze si ekomus moze podobac malowany czy ktos inny ale ten drechol z tymi tekstami o milfach to mnie sie to w moje ciasnej glowie nie miesci 😄

dawno nie widzialem nikogo tak bekowego jak on. no moze od czasu tajemniczyon 😄 tamten tez byl bekowy 😄 

Ja oceniam jego ciało wygląd. Co ma bycie dresem czy czymś innym z twoich urojen do oceny atrakcyjności fizycznej człowieka? Jeśli obiektywna prawda to dla ciebie zachwyt nad kimś to ty musisz mieć jednak smutne życie. 

• Thanks 1

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

😂

Przecież od niego jesteś przystojniejszy (i od kazdego) 😄

Dzięki, ma zdjęcie, to jakis dzieciak.

no wiec sama sobie teraz mozesz ocenic jaki piekny i bystry 😄

tylko nie dziel sie opinia bo ci zarzuca ze mu zazdroscisz 

Edytowano przez libedovski

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

On jest tak tępy, że nie wiem, na czym polega jego fenomen. Może jak u tej jezowej - inteligencja ukryta (ona tez jakieś ścisłe studia pokończyła itd). 😉

no i znowu bedziesz mi wmawiala zazdrosc

jego tors to najpaskudniejsze co ma po tych dresach dla jasnosci ci wyjasnie. chlop eksponuje swoj tors z tradem a ty piszesz ze ladny 😄

jak baba wstawi gruba du.pe z czyrakiem to tez napiszesz ze ladna bo nie ma rozstepow ?

Trad to choroba zakazna jelopie. A trądzik to defekt kosmetyczny. Nawet nie czujesz jaki jesteś prymitywny ideale pjerdolony xD zal mi cie wieśniaku. Jesteś zawistny kłótliwy i prosty jak typowa baba typu szlachta nie pracuje. Krytykujesz dosłownie wszystkich i wszystko a sam nie grzeszysz ani rozumem i jak mniemam wyglądem także. 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

On jest tak tępy, że nie wiem, na czym polega jego fenomen. Może jak u tej jezowej - inteligencja ukryta (ona tez jakieś ścisłe studia pokończyła itd). 😉

on pisal tu takie rzeczy ze to spokojnie moglo nie byc zartem 😄 

5 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Ma baby za takie urwiszcza którym pieniążki i pozycja zamkną usta ;:-)

Jednak nie można od razu wierzyć we wszystko, co się przeczyta na forum. 😁😁😁

Nie mogę o tym zapominać. 

1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Trad to choroba zakazna jelopie. A trądzik to defekt kosmetyczny. Nawet nie czujesz jaki jesteś prymitywny ideale pjerdolony xD zal mi cie wieśniaku. Jesteś zawistny kłótliwy i prosty jak typowa baba typu szlachta nie pracuje. Krytykujesz dosłownie wszystkich i wszystko a sam nie grzeszysz ani rozumem i jak mniemam wyglądem także. 

wszystko sie zgadza wiec jak tobie wolno wyrazic opinie o mnie tak i mnie wolno o jakims rzepie czy kims innym i tyle. 

ty widzisz zawisc a ja mam beke 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się