Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljljkl

z niepomalowanymi paznociami u nog do lekarza???

Polecane posty

Gość kljljkl

zlapaly mnie skurcze(ale wszytsko ok)i z partyzanta poszlam do lekarza.nie pomalowalam paznoki u nog:( to jeszcze nic-malowalam je miesiac temu,lakier byl zmazany,obdrapany.wygladalo to tragicznie.myslicie ze wstyd na maxa?normalnie zmienilabym lekarza ale to moj lekarz prowadzacy:(

prawdziwa tragedia :D Mam nadzieję,że to prowokacja?????????????????

Gość nooooooooooooooooooooooooooo

Gość ja nigdy nie maluje
mialabym malowac specjalnie na wizyte u lekarza? :D 0/10

Gość kljljkl
nie:)to nie prowokacja:) spoko-niemalowane mozna miec. ale ja mialam po prostu zaniedbane ,obdrapane paznokcie!a to roznica:(na niedbalucha wyszlam.bo one naprawde wygladaly zalosnie:(ale dzieki za komentarze...:)

rozumiem,że byłaś u ortopedy???? ale po co ze skurczami do ortopedy????? ginekolog zazwyczaj nie ogląda paznokci od nóg :o:o:o:o

Gość witaminkaaa
ja mam zawsze białe skarpetki i nigdy ich nie zdejmuje. bo po co?

Gość vogue...
Ja równiez mam zawsze biale skarpetki. Przed wizyta ide do wc i je zmieniam . Czasami w poczekalni patrze na babki jak przyszly ubrane w rajstopach. No nie wiem mnie tam sie nogi pocą. Nie wyobrazam bez skarpetek wejsc na fotel. Nawet do porodu juz mam spakowane :)

Niestety,ja tez bym sie glupio czula-choc nie chce dobijac juz autorki watku:) ale !nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem;). Doris---u ortopedy?ja np chodze tylko w spodnicach(nie mam zadnej pary spodni w swojej szafie).do ginekologa nie lubie zakladac ponczoch(choc bardzo je lubie i wystarczyloby tylko podciagnac spodnice na fotelu)bo ponczochy to ponczochy-moglyby sie jakos \"dziwnie\"kojarzyc.dlatego ubieram rajstopy,ktore MUSZE przed wejsciem na fotel zdjac:).wiec nie trzeba chodzic do ortopedy by pokazywac paznokcie:). a bialych skarpetek po prostu nie znosze!:)ogolnie skarpet!moge w nich sobie chodzic(czaem!)po domu,ale wolalabym juz chyba miec te niepomalowane pazn niz pokazac sie lekarzowi w skarpetach:).malo to kobiece;).

Gość DO Witaminka
Nigdy ich nie zdejmujesz? Może czasem zmień chociaż ;) Sorry, to żadna złośliwość, po prostu język polski jest piękny i można różnie odczytać taką wypowiedź. Bardziej to mnie zafascynopwało niż obdrapane paznokcie, na które faktycznie niechcący lekarz może zerknąć, e tam. Ja tez zawsze mam skarpetki u lekarza (zawsze swieże ;) )

niz pokazac sie lekarzowi w skarpetach .malo to kobiece . No faktycznie, do lekarza, ginekologa w szczególności, idzie się wszak po to, żeby epatować kobiecością...