Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaa123

koszmarna suknia!!!

Polecane posty

"Dla mnie ta sukienka niczym się nie różni od tych wszystkich "gustownych i slicznych z salonów" tych wszystkich lisaferów i sposów i innych" Ciężko się z tym zgodzić wiedząc, że ślub jest jedyną taką okazją w życiu i raz można powstrzymać się od chwalenia się nie zawsze zgrabnym nogami. A po drugie - te koszmarne "koronkowe"buty które występują niemal zawsze w zestawie z wyciętą dziurą z przodu sukni

Gość gfdgfdgd
buty wstretne ale nie piszemy tu o butach , tylko o sukience, tak? laska ma ładne nogi, wiec nie wiem, dlaczego miałoby to być na minus, ze załozyła krótka spódnicę tak samo można by powiedzieć, ze 60 procent panien młodych powinno zrezygnować z bieli, bo wygladają grubo, a reszta ma spłaszczone przez gorset cyce albo jakieś inne historie

Gość lamper
te np.buty sa okropne :( ale jest wiele gustownych kozaczkow azurowych pieknie sznurowanych z atlasowa wstazka no i nie co drogich.. mi sie bardziej podobaja niz te pulbuty nieco oklepane no i nie zawsze ladne:( no a laska na tym zdjeciu ma bardzo zgrabne nogi takze miala czym sie pochwalic choc kiecka okropna:P

Gość ja miałam krótką suknie
ślubną, oczywiście ładniejszą niż te które pokazujecie ale wielu osobom się nie podobała, dla mnie była najpiękniejszą suknią na świecie. Teściowa jak ją zobaczyła to powiedziała że jak pójdę w tej sukience na ślub to ona nie przyjdzie i nie przyszła, w sumie to nawet dobrze... Ona pociskała mi suknie, w której jej córka 15 lat temu ślub brała :o

Gość nzd
ta z allegro rzeczywiście urocza, szkoda, że takie niefajne butki i do tego jeszcze z czubkiem, tu pasowałyby takie bardziej dziewczęce

suknia http://www.allegro.pl/item569317440_krotka_suknia_slubna_bolerko_w_wa_polecam.html - co to ma być I komunia? laska szczupła, ładna a ubrała sukieneczkę dla drugoklasistki. Kolejne żenady to styl Joli Rutowicz, mnóstwo kiczu, bazarowej tandety, za dużo błyskotek i falban nie wspominając o tych okropnych kozakach!boshe....:) :) :) i małpuje jedna od drugiej myśląc, że jest sexi. Najgorsze, że faceci lecą na takie laski ale z drugiej co to za faceci...płytcy nic więcej

Gość glabek
to ze dziewczyna zalozy koronkowe kozaczki to juz jest beznadziejna ipt.i nadodatek leca na nia faceci dziolszko puknij sie w ten pusty lebek bo sama chyba przypominasz j.rutowicz chyba dlatego zaden cie nie chce i od ciebie ucieka to moze zaluz takie kozaczki to do ciebie przyleca heeblleheeee....:P

Gość glabek
plytcy faceci jezeli tak uwzasz to zadnego nie znajdziesz coz zostan lesba przynajmniej nie bedziesz musiala zakladac sukni slubnej heehee!

Odezwał się głos z marginesu społecznego, takie ,,dziołszki\" jak Ty to ja najbardziej lubię. Zajmij się lepiej odrabianiem lekcji z ortografii, a nie zajmuj pisaniem na forum. Zapomniałam!jesteś na poziomie gimnazium, no bądźmy wyrozumiali zawodówki.

Gość lamper
zawodowe wyksztalcenie to chyba masz ty dobrze ci napisal glabek tylko za bardzo ostro i bez tych wyzwisk..Kobieto patrz co ty wypisujesz tutaj oceniasz ludzi po ubraniu jezeli laska ubierze takie czy tam inne buty to jest dziwka twoim zdaniem to ciekawe jakie ty nosisz aby taka twoim zdaniem nie byc?komus podoba sie taki styl takie buty taka spodnica i koniec!jej czy komus tam innemu nie podobaja sie pewnie twoje ubrania uwazaj zeby kiedys ktos nie smial sie tak z twojej kreacji slubnej badz butow bo wszystko mozliwe wiec nie krytykuj bo te wszystkie bzdury ktore tutaj piszesz kiedys moga obrucic sie przeciwko tobie:(ja nie nasmiewam sie z nikogo jak chciala taka suknie to ma i co mnie to obchodzi!osobe ktora jezdzi na wozku ipt. tez cie smiesza tez sa w stylu Joli czy tam Dody tez nie maja gustu i nie umieja sie ubrac??piszesz komus o ortografi patrz ile ty bykow naszczelalas no i jeszcze to boshe..widze ze ty od razu po przedszkolu poszlas na studia wyzsze skoro poziom gimnazjum cie tak smieszy fajnie wiedziec jezeli ktos wedlug ciebie ma nizsze wyksztalcenie to jest gowno wart!!przyjaciol maz pewnie samych studentow -cmokow- bo inni ci smierdza boze skad biora sie tacy ludzie nic dobrego cie w zyciu kochana nie spotka jak bedziesz miec takie podejscie do ludzi kazdy facet zwieje popatrz moze troche na siebie na swoje wady a nie wytykaj ich innym bo nie wiem czy zauwazylas ale zachowujesz sie jak stara rozgoryczona panna,ktorej nikt nie chce popatrz lepiej na siebie:(

heh..a mi te akurat buty bardzo sie podobaja:) a suknia brzydka:(

do lampera Oceniamy tutaj koszmarne suknie, nie ja założyłam ten wątek dlatego tutaj oceniamy wygląd! Nie wypisuj bzdur, to co tu napisałeś jest wyssane z palca nikogo nie nazwałam dz**** nie potrzebnie mieszasz właczając osoby niepełnosprawne Poza tym nie robię błędów w porównaniu do Ciebie, a zwrot ,,boshe" jakbyś nie wiedział to Cię oświecę, że to nowy wzrost b.często używany na forach. Nie jestem starą, rozgoryczoną panną bo wychodzę w tym roku zamąż a moje podejście wynika z wykształcenia jestem specjalistą od PR. Ale pewnie nic Ci to nie mówi. Nie wymyślaj tutaj jaką jestem osobą, bo mnie nie znasz. Zresztą nie będę się kłócić z jakimś facetem, który siedzi na forum ślubnym i komentuje damskie łaszki bo coś tutaj z Tobą nie hallo. Polecam specjalnie dla Ciebie również lekturę do poduszki - słownik ortograficzny. Pozdrawiam

Chodziło mi o nowy ,,zwrot" a nie ,,wzrost" ale to dla tego, że za szybko piszę:)

Gość do temat temat
no wlasnie wrocmy do tematu i nie obrazajmy sie nawzajem i nie chwalmy wyksztalceniem bo ktos zrobil za duzo bledow? bo zalozyl takie buty itp.!!!

Gość czy ty nie
rozumiesz, ze to są suknie modne kilka lat temu. i najprawdopodobniej są ze Stanów, bo tam pelno takiego ustrojstwa ;-). Dlatego nie przezywaj tak.

Gość a co powiecie na te
rozumiem doskonale i nie przezywam

Gość jak rozumiesz
to po co sie jarasz i wklejasz te linki? Chyba chcesz sie dowartosciowac

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa123
jak Ci sie noie podoba to nie czytaj..

Co do sukni ze Stanów chyba dziewczyny dostały w paczce po jakieś zmarłej cioci:)bo nikt normalny by tego nie założył w dzisiejszych czasach:) Lepsze można znaleźć w lumpeksach hihih

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa123
hehehe zdjęcie z Panem Młodym jest najlepsze;)