Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Redaktor Maj

Kobiety które całują się z innymi kobietami. Uważacie że to zdrada?

Polecane posty

Gość Taka tam sobie dziewczyna
tak tak redaktorze:) Czyli nie zdradziłam:D Tamari a jakie Ty masz zdanie?

jesli zdrada z inna kobieta to z ta tez a jes;li z ta nie ma zdrady to z inna tez nie niewazne ze byl wczesniej trojkat, to bylo ustalone i z przy jego udziale a pozniejszy incydent byl za jego plecami mozna to uznac za zdrade

E tam. To co że za jego plecami. On pierwszy wprowadził trzecią osobą do ich łóżka, więc musiał liczyć się z konsekwencjami. Pchał palce między drzwi, więc teraz ma :P

niewazne jesli nie jest to zdrada niech kolzanka sie przyzna do tego zobaczymy co powie jej facet dla mnie to nie jest takie jasne wcale...

Jarku--to powiem ci że jesteś pierwszym mężczyzna który by odmówił towarzystwa w łóżku dwóch kobiet...Nawet nie jestes ciekaw jak to jest z dwoma kobietami?? Nie nie to ja wprowadziłam koleżankę do łózka.Pozwoliłam jej spać razem z nami.chciałam dla zaspokojenia własniej ciekawości zobaczyc jak to jest. A gdybym przyznała się swojemu facetowi o fakcie przespania się z tą druga laska to by więcej mnie na noc do niej nie puścił:) Albo powiedziałby że jestesmy wstretne egoistki:P Zaspokoiłam jednorazowo swoja ciekawość i w jednym i w drugim przypadku i jest luz..Szczerze to tak teraz nie widuję się z ta koleżanką. Zostały wrażenia które naprawde były boskie:) A dzieki temu trójkątowi bardziej zblizyłam się do parnera,a kochając z się z kumpelą przekonałam się jak cudowne może być ciało drugiej kobiety:) Dodam na koniec że nie kręci mnie fakt powtórzenia tego:)

Gość dziewczyna waszki g
Jarek to zacietrzewiony prawiczek :P

Jarku ale ja nie jestem lesbijką..To że chciałam spróbować seksu z inną kobietą to już co??chcesz mnie na stosie spalic?? Każdy ma jakies pragnienia.. jedni chcąc skoczyc na spadochronie a inni szukaja wrażeń gdzie indziej... nie rozumiem kompletnie twojego podejscia:O Czyli co bedąc twoja kobieta i nagle dowiadujesz się ode mnie że przespałam się z kumpela,ty w tym momencie mnie rzucasz i nie chcesz mnie znać tak??

Ja pierdole co za naród:P Jarku więc co Ty bedziesz na starość wspominał?? Jak to fajnie się siedziało na kafeterii??

dziewczyna waszki g---wydaje mi się że masz absolutna rację:D