Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość europejkaaa

Czemu polscy mężczyźni na tle innych nacji wypadają tak blado???

Polecane posty

Gość europejkaaa

Brzydcy, zaniedbani, niekulturalni, naduzywający alkoholu, bez zainteresowan, mamisynkowie, niezaradni zyciowo, kiepscy w lozku... Oczywiscie od tej reguły są wyjątki (np moj facet), ale generalnie wszystkie kobiety, ktore chociaz raz wyjechaly za granicę maja podobne obserwacje. A najgorsze, ze przy tym polscy panowie maja przerosniete ego! Zupelnie nieslusznie...

Gość szydercaaa
więcej komplementów nie napiszesz? ;)

Gość europejkaaa
no i nastepny przemadrzaly. :o

Gość europejkaaa
Kant Dupy, no wlasnie. Napisalam to z obserwacji i po wymianie zdan z innymi Polkami.

Gość buahahahahh
"mamisynkowie, niezaradni zyciowo" według danych włoskiego urzedu statystycznego i jakiegoś ich spisu powszechnego 70% mężczyzn do 35 roku życia mieszka z rodzicami

Gość Marcus Fenix
europejkaaa- to w czym problem skoro jestesmy tacy beznadziejni to znajdz sobie jakiegos Angola, Hiszpana albo Araba bo ostatnio jest popyt na nich wsrod Polek :) "Brzydcy, zaniedbani, niekulturalni, naduzywający alkoholu, bez zainteresowan, mamisynkowie, niezaradni zyciowo, kiepscy w lozku..."- zawsze tacty bylismy dopiero teraz to zauwazyły. no rychło w czas

Gość buahahahahh
co do innych nacji to sobie pogrzeb w googlach i nagle okaże się że polacy to jednak są zaradni :D jak przeciętny europejczyk

wypadają blado, bo są rasy białej i jest zima. Po drugie nie obracaj się kręgach meneli, tylko wśród kulturalnych ludzi.

Gość szydercaaa
pewnie sama jesteś tak "wspaniała" że nawet polak by cie nie chciał

Gość Marcus Fenix
"Dodam jeszcze ,że uważam ,że wielu Polaków to bardzo inteligentni i zabawni faceci ,niestety nie potrafią dbać o kobiety.Czasami wydaje się jakby najlepiej im było gdyby wszystkie Polki wyjechały za granice a oni mogli sie bawić sami ze sobą." ---- hehehehe o to chodzi nam własnie. Wyjedzcie wszystkie a my sobie pozwozimy Ukrainki, Litwinki i inne... :) Przynajmniej one potrafia nas polskich facetów docenic... A nie tylko latac i narzekac ze on taki czy siaki, niema tyle kasy..... szkoda wogole pisac.Jeadnym słowem nie dziwie sie ze wysiadamy skoro macie takie kosmiczne zachcianki i wymagania

Gość Z wiarą niezalogowany
"Dodam jeszcze ,że uważam ,że wielu Polaków to bardzo inteligentni i zabawni faceci ,niestety nie potrafią dbać o kobiety.Czasami wydaje się jakby najlepiej im było gdyby wszystkie Polki wyjechały za granice a oni mogli sie bawić sami ze sobą." Kant to czemu wiązałas się z takimi facetami? Przecież powinnaś to zauważyć już na poczatku. :classic_cool:

Chciałbym zauważyć, że jestem starym prawiczkiem którego żadna nie chciała nawet ruszyć przez szmatę. Powinni mnie wystawiać w gablocie jako model brzydkiego, niezaradnego, brudnego polskiego mężczyzny :classic_cool:

Podszywie dziękuję, że napisałes prawdę o mnie, za mnie. :D Hmm a sama jesteś księżniczką? :classic_cool:

Wyślij foto. :classic_cool:

Nie piszę o wstawianiu tutaj tylko wysłaniu na @ :classic_cool: Jestem grzeczny i nie rozsyłam. :classic_cool:

Eh no ale ok trzymam za słowo. Będę się dopominał. :classic_cool:

Dziękuje :), wzruszyłem się, że są jeszcze osoby, która spełniają skrone życzenia prawiczka. 😭

Gość do europejka
w zasadzie to ciekawe co piszesz :D rzeczywiscie trafialam na facetow jakich opisujesz, ale trafialam na nich w sytuacji, kiedy mijalam pod bramami i schodkami monopolów :D wsrod moich znajomych - a wszyscy bliscy znajomi są Polakami, nie znam NIKOGO takiego co z tego wynika ? moze takie towarzystwo to domena kręgów, ktore sa Ci bliskie ? Więc jestes z plebsu a szukasz księcia ? To rzeczywiscie moze byc nielawe :)

Gość europejkaaa
Dlaczego prowokacja? Stwierdzam fakty i poruszam kontrowersyjny temat. Napisałam, ze od tej reguły są wyjątki, sama mam fajnego faceta- Polaka, i wcale nie szukam wsrod innych nacji. Ale taka jest ogólna prawda. Niestety słowianska uroda nie jest zbyt udana w przypadku plci męskiej (odwrotnie niz u zenskiej)- okrągłe twarze, brak zarysowanej silnie szczęki, plus to lysienie i tycie polskich panów... Na zachodzie od razu widac, ktory to Polak- łysy, ubrany bez polotu, klnie i pluje na ulice, pod pachą butelka z jakims tanim alkoholem, podniesiony glos i spojrzenie spode łba. I nie obracam sie wcale wsrod meneli, wrecz przeciwnie. Niestety jest, jak jest. Nawet ci inteligentni i wyksztalceni panowie pozostawiają wiele do zyczenia pod względem zaradnosci, fantazji, szacunku względem kobiety. I podkreslam: te przerośniete ega Polaczków są nie do zniesienia! Wiecej pokory, panowie, bo polskie kobiety biją Was na głowy.

Gość europejkaaa
a księcia nie szukam, bo już go mam:)

Gość brzydki polak słowianin
Ale taka jest ogólna prawda. Niestety słowianska uroda nie jest zbyt udana w przypadku plci męskiej (odwrotnie niz u zenskiej GDYBY BYŁO ODWROTNIE TO PATYKIEM NIE TKNĄłBYM POLEK (PIEKNYCH INACZEJ) :O

Gość masz racje 100procentowa
mieszkam w hiszpanii i faceci w wiekszosci sa bardzo przystojni,szczupli,fajnie ubrani i uczesani-moze sa metroseksualni ale tacy mi sie podobaja. aaa pewnie zaraz ktos napisze ze zdradzaja-uuu to niech ktos mi powie ze polacy nie to jest chyba jakis nieobyty:D to prawda Polak na ulicy zawsze zostanie rozpoznany-lysy,brzydki,czesto grubawy z brzuchem jak kobieta w ciazy,dresy albo takie rzeczy jak sprzed 10lat.

Gość jan winnicki
Ja mieszkam sam od 20-go roku życia i mam gruby portfel. Wszystko zależy od tego gdzie się szuka faceta. Europejka - może fajni polscy faceci to dla Ciebie za wysokie progi? Na wakacjach obcokrajowcy chcą Cię tylko wydymać i to robią. Dziwne jest podejście polskich kobiet, tzn obce -lepsze. Niestety 90 % naszej żeńskiej populacji nosi muchy w nosie. To że się powie że się jest księżniczką to o niczym nie świadczy i na pewno nikogo nie przekonuje. Szujajcie chorób za granicą :-) pozdrawiam

Gość biały puder
Oczywiście że wypadają blado, bo są typowymi przedstawicielami białej rasy- nie to co te kundle Włosi, Hiszpanie i skundlona Wielka Brytania

Gość Fokus PFK
Lubisz to suko

odpowiedź brzmi: ponieważ średnia krajowa w polsce to 3 tys zł a nie 3 tys euro.

"Wiecej pokory, panowie, bo polskie kobiety biją Was na głowy." a dlaczego? ano chyba jak w tym dowcipie: rozmawiają dwaj koledzy: stary, jedziemy do londynu, tam to dopiero jest życie. rano śniadanie, potem seks do obiadu, obiad i seks, potem kolacja i całą noc seks. a drugi pyta: skąd ty to wiesz, byłeś? nieeee, ale siostra dzwoniła i opowiadała. i tak to jest z ludźmi z "bloku wschodniego" panienki zachwycone zachodem puszczają się na potęgę. i to nieważne czy z rosji, ukrainy czy polski. tylko trochę dziwne że uważają to za powód do dumy.

Gość wypraszam sobie!
mieszkam w londynie od 7 lat, z nikim nigdy sie nie puszczalam moim mezczyzna jesy Polak i nie wyobrazam sobie nikogo innego! kropka! dlaczego zawszer wszyscy tak generalizuja , w kazdej nacji sa Ci fajni i mniej fajni , fajne i niefajne... Angielki nazekaja na Angoli a azjatki na azjatow... Boze