Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość europejkaaa

Czemu polscy mężczyźni na tle innych nacji wypadają tak blado???

Polecane posty

mówicie tu, że dziewczyny które uważają Polaków za gorszych, to dziwki itd. Ponoć Polki lubią generalnie południowców, np. Włochów czy Hiszpanów. Zapytajcie jakąkolwiek Hiszpankę czy Włoszkę czy uważają że Hiszpani czy Włosi są źli. Chyba nie narzekają aż tak, jak my na Polaków. a więc coś w tym jest moi drodzy. A już w ogóle spytajcie Hiszpankę czy Włoszkę, czy podobają im się Polacy.... :D :D :D :D :D :D :D i nie chodzi tu tylko o wygląd, ale i charakter...

Gość typowy polak_1
uważam sie za typowego polaka. Jestem wysokim brunetem, wygladam niezle niczego mi nie brakuje dbam o Siebie ale nie robie z siebie metroseksulanego modela a Tobie pewnie tacy sie podobają. Koleżanki w pracy mówią że jestem szarmancki, Mam wiele zainteresowan i pasji, wyższe wykształcenie dobrą prace, Jak chce to zawsze coś dorobie na boku i jestem zaradny, Dobra rada nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo to swiadczy tylko o tym jak bardzo jestes ograniczona. Myslisz że w innych krajach europejskich faceci sa idealni ? że tam jest inaczej ? Masz straszne klapy na oczach, mnie sie wydaje że polki moga pozazdrościc tego jakich maja facetów w kraju, tylko ty tego po prostu nie widzisz. Jeszcze jedno, ten nick to jakis manifest ? że niby bliżej europy i świata jestes a nie polskiego zaścianka ? musisz byc byc bardzo śmieszna postacia

Gość tylkopowiem
jedno, generalnie strasznie generalizujecie