Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 24latka-bi

mam ochotę poznać jakąś miłą panią....

Polecane posty

Gość samotna 24latka-bi
za glupote no to obok mnie...:)

Gość samotna 24latka-bi
Tak ogólnie to lubię być dobrze wyjeebana 🖐️ mogą więc zgłaszać się także panowie - chciałabym w końcu sprawdzić, ile penisów jednocześnie zmieści mi się w odbycie :)

Gość za głupote
samotna czym sie zajmujesz? Ktory jestes rocznik?

Gość za głupote
Jestem 25-letnim shemalem, ale jak nie będziesz chciała, to ci nie wsadzę, możemy się tylko posmyrać po cycuszkach :)

Gość za głupotę
Ja tez studiuje na AP. A ty? Politechnika?

Gość za głupote
Wypad podszywie 😡 Studiuję tipsologie na wyższej szkole kosmetologii i wizażu :)

Gość za głupotę
samotna, wzielabym od ciebie gg, ale boje sie ze ten podszyw je dorwie :O

Gość za głupote
Przyjęłabym też od ciebie na klatkę wielkiego parującego stolca, lub chociaż mała rzadką kupkę :) Potem rozsmarowałabym ja na swoich cucyszkach, a ty byś to zlizała - chciałabyś tak?:) p.s. ten podszyw bezczelnie prosi o gg - nie dawaj mu 😡

Gość za głupote
za glupote - zlituję się nad twoją głupotą - załóż sobie czarnynick i podaj maila, ty 24 "niby-bi-co nigdy nie próbowała z kobietą" zrób tak samo, będziecie wiedziały od kogo dostałyscie maile...- czemu wy baby jesteście takie głupie....:O

za głupote nie prosiłam Cię o ocenę mojej osoby... sama/sam się zaczerń,a nie czepiaj się mnie:O niestety nie niby samotna, nie niby 24latka, nie niby bi, nie niby nigdy nie próbowałam z kobietą...

Gość za głupote
to pisałem ja - podszywacz... :D kuurwa, nie dośc że taka z ciebie bi, jak koziej dupy pudernica, to jeszcze ciemna jesteś niesamowicie.... :D w sumie mogłem się nie przyznawać, może zakoczyło by się to pseudo-lesbijskie smyranie :D goopie peezdy :D

Gość za głupotę
podszyw daj juz spokuj. Samotna, to jak sie skontaktujemy?? Chcesz? Czy juz nie?

Gość za głupote
za glupotę - zaczernij sie!!!! i podajcie swoje maile w profilach - kazdy zobaczy, ale będziecie wiedziały, który jest od tej właściwej...czy to takie trudne? ...:O bo naprawdę zwątpię w waszą inteligencję do reszty... i w ramach złośliwości zaczernię ten nick... :classic_cool:

Gość za głupotę
.

Gość za głupote
Widzę, że jesteście bardzo zdecydowane w działaniach :D wystarczy jeden podszywacz, i już macie powód, żeby się wykręcić :D "niby bym chciała, ale nie wiem jak, niby bym chciała, ale nie wiem, czy chcę na pewno....." Żal dupę sciska, jak się czyta wasze podchody :D p.s. żebyście się nie przemęczały myśleniem - to podszyw 🖐️

Gość za głupotę
to zaraz sobie podamy :D Samotna jestes jeszcz? :D

ja się nie waham i nie bawię się w podchody:) ok, więc może jakaś kobietka miła się odezwie, może niekoniecznie podszyw za głupote:P 16204834

Gość za głupote podszyw
Problem? goopia peezdo, nie podszywam się już od kilku postów, tylko wam doradzam, ćwierćinteligentne pseudo-lesby :D