Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaiwdziona bliską osobą

trochę mnie to zakuło w środku

Polecane posty

wiesz tak sie dzieje czasem-u mnie tez naj kolezanka sie juz nie odzywa do mnie od dluzszego czasu..ja pisze ona nie. co to za przyjazn? zapoznalam ja z chlopkaiem,zostawila go po roku,i nie mmy kontaktu ze soba.to chyba swiadczy o poziomie naszych znajomych,a czestoi o naszym-bo w koncu sie z nimi zadajemy..hmm no ja juz odpuscilam,po co mam sie starac o kolezanke,o naprawienie relacji,skoro jje samej nie zalezy? przebacz swojej kolezance,i zostaw jak jest.niektorzy ludzie sa za glupi,a czasem perfidni-jak w twoimprzypadku

zmien kolezanke i tyle.Zawsze bylam zdania,ze nikt tak szczerze nie doradzi jak mezczyzna.kobiety sa z natury zawistne,kazda chce byc najlepsza i tak na dobra sprawe nie za czesto zdarzaja sie takie prawdziwe przyjaznie damsko-damskie(bo damsko-meskich nie ma wcale;)).Najlepiej wybrac sie z mama na lowy sukien slubnych,gdyz bedzie to naprawde obiektywna krytyka. zaiwdziona bliską osobą nie martw sie na pewno nie Tobie pierwszej cos takiego sie przytrafilo!

ja mierzylam suknie z bratową i koleżanką, każda miała inny gust i w sumie wogule mi nie pomogły. pojechałam sama do innego miasta, i sama wybrałam sobie suknię. pokazałam ją kuzynce która mieszka za granicą, a ta powysyłała reszcie kuzynek, które mieszkają niedaleko mnie i dowiedziałam się, że jestem za chuda do takiej sukni i że powinnam miec taką i siaką suknię, i wogule znalazły się projektantki!!! dla mnie osobiście żenada !!

I dlatego, żeby uniknąć dokladnie takich sytuacji, ja suknie wybralam z mamą. Poza tym mialam postanowienie nikomu jej nie pokazywać, ale w koncu pokazalam śwaidkowej (zastrzezeniem ze tylko do jej wiadomości). Nie pkazujcie nikomu swoich sukienke. Niech to bedzie niespodzianka! No i postarajcie się nie szukac opinii wsrod kolezanek, bo kazda ma inny gust i co innego wam doradzi. A w salonach (tych lepszych) pracują panie ktore naprawdę znają sie na stylizacji i potwrafią dobrać odpowiedni kroj sukni do kazdej dziewczyny. W koncu robia to codziennie na pelnym etacie:)