Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq

czy śmieszy was ten dowcip, czy tylko ja mam poryte poczucie humoru?

Polecane posty

Był sobie koleś dla którego nie dało się dociąć, zawsze miał jakiś tekst w zanadrzu. Wszedł sobie kiedyś w swoim mieście i zobaczył dziewczynę która jadła loda(bez skojażeń), wiec on musiał coś powiedzieć: -Daj polizać. -Nie chce mi się majtek zdejmować - odrzekła mu na to W tym momeńcie chłopak nie wiedział co ma powiedzieć, tak jakby mu się wszystkie teksty skończyły.

Gość iwonka4322
fajne te autentyki

Gość antyradio
Idzie garbaty ulicą....upadł,zakołysał się i zasnął:))))

Gość antyradio
Latały dzieci po polu minowym, i rączkami ,i nóżkami machały na dwa kilometry:)))

Gość zabka34
Siedzi facet na brzegu jeziora i łowi ryby. Obok na kamieniu siedzi żaba i woła do niego: -Prosze pana....??? -Co żaba? -Mogę sobie skoczyć? -A skacz..... Żaba wyłazi na brzeg, pnie się po wędce i skacze. Za chwile woła: -Prosze pana.....?!!! -Co żaba? -Mogę sobie skoczyć? -A skacz... Żaba znowu wspina sie po wędce i skacze do wody. Wtem z boku odzywa się głos drugiej żaby: -Prosze pana??? -Co zaba? -Moge sobie skoczyć?? A pierwsza: -Sp....j!! Dobrze mowie prosze pana??

jedzie facet samochodem i zachciało mu sie siki no to staje gdzieś w krzakach. leje leje i mówi do swojego: widzisz? jak ty chcesz to ja zawsze staje a ty nie łaska?

rozmawiają dwie koleżanki, jedna mówi: -słuchaj wróciłam dziś szybciej z pracy do domu, wchodzę do kuchni a tam mój mąż wali sobie konia -świnia, no i co zrobiłaś?-pyta druga - jak to co?? zrobiłam mu loda, przecież lepiej umyć zęby niż całą podłogę

Gość uehehehehee

kolega pyta kasię: -Kasia, a czemu ty nie lubisz pomrańczy? -Bo jak byłam mała tata mi kazał połykać ze skórą. wulgar:D:D:D:D:D

dfd nie wiem to moj menio po pijaku wymyslil:D zdaje sie ze to gra skojarzen

Gość salamandra plamista
najkrótszy kawał o pedałach: ten tego

Kolega z wawy jechał tramwajem. Obok siedział murzyn a jeszcze obok taka paniusia, lat 40 ostry makijaż, etc. I ta po wszystkich jedzie aż miło: Ty nieuczesana! Ty nieumalowana! Boże dobrze, że jak nie wyglądam! etc. I zobaczyła Murzyna. I zaczyna wyliczankę: TY GWAŁCICIELU! ASFALCIE! SPIEPRZAJ DO AFRYKI! I temu podobne komentarze. Z 10 min mu tak jeździ. On nic. Dzielnie olewa babkę. A ona dalej swoje. Nagle otwierają się drzwi i wsiadają canarinhos. Wszyscy wyciągają bilety. A murzyn hop wyrwał babce jej bilet, wsadził do buzi, przeżuł i połknął... Kanary sprawdzają bilet kolegi, murzyna, wszystko ok. Dochodzą do babki i: Kanar - A pani bilet gdzie? Ona - (pokazuje ręką na Murzyna) Murzyn zeżarł! Kanar - (w śmiech) Nie no takiego wytłumaczenia to jeszcze nie słyszałem. Ma pani jakiś dokument? Wyprowadzili ją i spisali. A murzynowi reszta pasażerów 2 przystanki brawo biła. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Do aska1234567
Polacy też wyjeżdżali "na obóz" :O śmieszy cię to?

Gość wikoooo
aska Twoje dowcipy są bezadziejne.Szkoda ,że nie byłas żydówka,podczas 2 wojny swiatowej.Nie ośmieszaj sie