Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

moje urodziny a ranking pizzerii

Polecane posty

Gość asdfg

Z okazji urodzin chcę pójść na smaczną pizzę- którą z krakowskich pizzerii polecacie? szczególnie interesują mnie opinie o Maszynerii- tam jeszcze nie byłam ;)

Gość asdfg
no, podpowiedż proszę... chcę fajną urodzinową pizze :)

Gość hgfsha
Dominium - góralska only

Gość kaska3222
nie dominium -kiedys mi pizze przywiezli i byla surowa w srodku ,a salatka która tak pieknie wyglądala na ulotce dozej ze jejj bylo polowe mniej to sama salata i cwiartka pomidora i plywalo to wszystko we wstretnym sosie gdzie zastrzeglam sobie ze ma byc bez sosu.wzielam sie ubralam i pojechalam im oddac ta pizze na szczescie mi oddali pieniadze i przeprosili -a glupio im bylo jak niewiem co. najlepsze pizze sa chyba w telepizzy

Gość kaska3222
i jeszcze chyba w BOOMIE. nie drogie a mozna sie najesc.

Gość gareg
najlepiej to samemu sobie zrobic a w ogole czemu tak pizzeria?! nie lepsza jakas elegancka restauracyjka?>

3 papryczki :) Bodajze na Poselskiej ale pewna nie jestem. Jak idziesz Grodzka w strone Wawelu to po lewej stronie :)

Kolo 3 papryczek po drugiej stronie jest restauracja TACO. Mnie tam jadzonko smakuje :). A poza tym Gruzińskei Chaczapuri tez ma zajefajne jedzonko. :) jedno jest bezposrednio w Rynku, drugie od Floriańskiej chyba na Sw Tomasza. Trafisz na pewno :)