Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaa

jezyki obce a praca

Polecane posty

Gość bezrobotnaaa

czy w dzisiejszych czasach jezyki obce to podstawa zeby znalesc prace? czy sa osoby ktore wlasnie dzieki temu ze znaja jakis jezyk dobrze dostaly prace?

Języki obce są wymagane w kilku branżach i wcale nie potrzeba znać języka obcego aby dostać pracę

Gość bezrobotnaaa
szukam pracy i w prawie kazdym oglozeniu wymagany jest jezyk :-( i to najlepiej biegle albo przynajmniej bardzo dobrze. szukam w ksiegowosci. ale w innych branzach tez jest wymagany

Gość to idź do sklepu
sprzedawczynie nie musza znac języków

Gość bezrobotnaaa
nie chca mnie do sklepu bo mam za wyskoie wyksztalcenie

Gość to nie mów jakie masz

Gość bezrobotnaaa
ale do sklepu chca z doswiadczeniem kasa fiskalana itp. bynajmniej tak jest w mojej okolicy. nie wiem jak to wyglada gdzies indziej

Gość shelle2
Malo kto zna faktycznie plynnie jezyk. Ludzie przerabiaja w szkole podrecznik na poziomie upper-intermediate i wpisuja w CV, ze znaja super jezyk, takze nie przejmuj sie:D

Gość shelle2
A biegle jezyk znaja jedynie osoby, ktore pare lat mieszkaly za granica...

Gość bezrobotnaaa
wiesz ja pisze nie o tym co ludzie pisza w cv bo im do nich nie zagladam tylko to czego zadaja pracodawcy. od roku zukam pracy wiec czytam ogloszenia non stop i naprawde wiekszosc ofert zawiera wymog znajomosci jezyka obcego przede wszystki angielskiego

Gość jak to mozliwe że
masz \"za wysokie\" wykształcenie, a nie znasz żadnego języka obcego? przecież w każdym liceum są 2 języki obowiązkowe od lat, to chociaż na poziomie komunikatywnym powinnaś znać.

Gość shelle2
bezrobotna, a ja ci pisze, ze wiekszosc ludzi nie zna plynnie zadnego jezyka, a mimo to odpowiada na takie ogloszenia(gdzie jest wymagany jezyk) i dostaje prace.

Gość bezrobotnaaa
ale ja jestem starej daty a wtedy niekoniecznie uczona jezyka obcego tak intensywnie jak to mam miejsce teraz. dzieci ucza sie w szkolach rodzice dodatkowo posylaja na zajeciapozlaekcyjne. kiedys nie bylo takiej mizlowisci zwlaszcza w malych miasteczkach. nauka angielkiego byl dopiero w lo i to tez tak nie za bardzo a na studiach to juz wogole zenada.. mam wyzsze wyksztalcenie i dlatego pisze ze za wyskokie ak na sklep.

Gość najlepiej idx do agencji
tam wymagaja tylko biegłej znajomości języka francuskiego, jak nie znasz to alojz cię przeszkoli w jedno popołudnie :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej