Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za 7 mc 27lat

przyznac mu sie do dziewictwa czy nie?

Polecane posty

Gość za 7 mc 27lat

moze to glupie ale strasznie mnie to zawstydza nie wiem co i jak i kiedy powiedziec:O

Gość całkowicie czarny kot
myślisz, że nie zauważy? :-)

Gość Mr.Bad Guy
W noc poślubną - będzie naprawdę zaskoczony ;)

Gość lepiej go uprzedzić
niech odpowiednio sprzęt wyostrzy ...:o

Gość za 7 mc 27lat
glupio sie ludze ze nie zauwazy:O

Gość całkowicie czarny kot
to żaden wstyd! żyjemy w dziwnych czasach... będzie zaszczycony, że czekałaś z 'tym' i że to właśnie on będzie mógł być tym pierwszym :-)

może i tak ale to też można opatrznie odebrać że np nikt jej przez powiedzmy 20 lat nie 15 lat nie chciał..:P moja rada taka: powiedz mu przy jakieś romantycznej okazji że nigdy wcześniej nie miałaś mężczyzny i chciałabyś aby on był tym pierwszy. typek się ucieszy na bank. ja bym się ucieszył:P

Ja pierdole!!!! Dziewucha 27lat ,wstydzi się dziewictwa!!!!!! Walnij się w głowę,a jak się tego wstydzisz ,wyjdź na róg wypnij doope,niech ktoś cię na szybko przerżnie i nie będziesz miała powodu do wstydu :O :D:D:D:D Sorki ale jak coś takiego czytam to w innym tonie pisać nie potrafię.

a jesli to dla ciebie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaż taki problem (swoja drogą nie rozumiem czemu) to weż wibrator odpowiedni i sama sie pozbądź błony. ale jesli jestes dośc nieśmiała i nie masz doświadczenia a typek ma to może się domyslić jak zaczniecie że to dla Ciebie hm nowość:P

Gość innnnaaaaa
ja sie nie przyznalam i facet sie nie kapnal nie wiem dlaczego piszecie ze sie zorientuje niby po czym? jak nie bedzie krwi to sie nie zorientuje:P

jesli miał wcześniej dziewicę i już doświadczoną dla porównania to myślę że o ile niema laska mocno rozzciągniej błony(naturalnie akurat taki typ albo poprzez np tampony czy masturbację to się koleś raczej zawsze zorientuje...

Gość zlaaaaaaaaaaaaaaa
zawsze sie zorientuje? hehe nie sadze jak laska nie bedzie krwawic i bedzie sie normalnie zachowywac to sie nie kapnie a co do autorki nie mow jak nie chcesz to twoja sprawa watpie czy on sie tobie tlumaczy z iloma spal

Gość czy dziewictwo
to teraz coś gorszącego ,że taki wstyd ? Coś się chyba poprzestawiało w obyczajowosci ?