Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoopaBlada

Co dziś jadłyście ?

Polecane posty

Gość DoopaBlada

Jeśli możecie to wypiszcie wszystko co dzis zjadłyście i wypiłyście . Chce porównać to do siebie bo nie wiem czy jem w sam raz czy za mało .

Gość kijowo
szczerze - pol jogurtu. picie: kawa bez cukru razy 3 herbata zielona razy 4 szklanka coli light raczej nie planuje nic innego jesc. moze jablko.

Gość kruleffna
napisz co jesz to ci powiem czy dobrze

Gość a ja dzis zjadlam
maly jogurt naturalny i serek wiejski wypilam 2 herbaty i 2 kawy

Gość DoopaBlada
No to tak : rano- 2 kanapki "przełożone" z szynką i białym serkiem, jogurt naturalny 2 śn- Płatki z mlekiem , kilka łyżeczek Nutelli Przed obiadem 7 wafelków takich na wagę czekoladowych Obiad - miska pomidorowej To chyba duzo co nie ? Chce przytyć a nie moge :(

Gość Tokowaaa
trochę coli na sniadanie mała kanapke (ale nie mogę rano jeść bo wtedy boli mnie brzuch :o) i teraz jednego paluszka rybnego ;)

Gość atakatam
- parówka -kawałek sernika -jabłko -udko,ziemniaki ,ogorek -kawalek sernika -2 domowe zapiekanki -paczke gum mamba -zelki =petitki -

Gość i ja też upi jupi
rano- sok z grejfruta i pomarańczy za trzy godz.dwie kanapki chleba razowego z masłem, ogórkiem kwaszonym i koerkiem za następne trzy godz. mix warzywny + gotowany na parze łosoś /i niestety później ...kawę i dwie drożdżówki:-( i KONIEC NA DZISIAJ

Gość nie duzo tego
ołatki z mlekiem i zupke pomidorowa goracy kubek. cos pewnie jeszcze zjem póżniej bo biore lewki to musze

Gość kruleffna
za malo zeby przytyc

sniadanie: 2 kanapki z plesniowym i ogorkiem kiszonym obiad: pieczone ziemniaki, jajo sadzone, brokuly i dressing wypilam szklanke koli i 2 kawy

nie, ugotowane ziemniaki pokrojone na plasterki na blache, przyprawy i pieczesz 20min, zajebiste:)

Gość zniesmaczona22
-Na sniadanie- 2 duze bułki z szynka , pomidorkiem i ogorkiem do tego serek grani. -2 sniadanie- jogurt+ paczek szklanka soku pomaranczowego -Potem obiad- ziemniaki 3/4 talerza 2 kawałki ryby smazonej, surówka z kapusty kiszonej. - podwieczorek- 2 batony+ miseczka lodow To narazie tyle. ale juz czzuje GŁOD. CZY TO DUZO?????????????

Gość bayork
sniadanie godz.10:00 -bulka z pasztecikiem drobiowym +herbata z miodem i cytryna; za 2 godz. kawa + batonik; obiad godz.16:00-2 ziemniaki gotowane+2 jaja sadzone +duzo fasolki szparagowej:) na wieczór pewnie bedzie jeszcze herbata i orzeszki ziemne :) ja jem i nie tyje:)

Gość było tego trochu
- jogurt naturalny - jabłko -10 daktyli suszonych - 2 cukierki alpenliebe - 2 kawy z mlekiem - ze 3 herbaty miętowe - 6 klusek sląskich - Liona:| - 3 bułeczki cynamonowe sic!

Gość ja zjadłam dzisiaj
100 g twargogu z łyżką śmietany i cebula plus 2 małe kanapki razowe herbata zielona 1 kubek woda około pół litra kawa 1 kubek kawa 1 kubek mała kanapka razowca z serem żółtym i pomidorem ogórek konserwowy jabłko kawa 1 kubek pół makreli wedzonej szklanka wody na dzisiaj koniec

Gość hffhgfhfh
Kolejno: - kajzerka z pasztetem i ogórkiem kiszonym - szklanka herbaty z cytryną i cukrem - pączek - makaron z serem i pieczarkami - paczka solonych prażynek Teraz czekam na dostawę z KFC :D

Gość ale to już było
płatki cookie crisp z mlekiem zimnym pudding czekoladowy coś ala danonek,taki z lidla :P herbata z cytryna i cukrem woda min. gazowana

herbata pączek kawa rozpuszczalna 5 rogalików :D udko, ryż, ogórek pół grejpfruta teraz jem chipsy laysy serowe :P

Gość kruleffna
dobre te serowe?;)

na śniadanie 4 kanapki z wędliną sojową i majonezem na obiad kulki serowe z sosem śmietanowo-pomidorowym i trzy surówki. od rana piję tylko zbyszka 3 cytryny:p

Gość kukssss
- mala cole pol litrowa :o - salatke z pekinskiej z majonezem i przedemna obiad:)

Gość prawdziwa kawa z mlekiem
ok. półlitrowy kubek :-P duża Patelnia odsmażonych na masełku ruskich pierogów, które własnoręcznie zrobiłam :-) (pewnie ze 25szt.) mała patelnia kaszy gryczanej ze skwarkami i kiełbasą a i jedna kromka chleba z masłem i z prawdziwym miodem herbata zielone i czarna kilka szklanek 2 jabłka Zaraz bedę smażyć pączki, więc kilka wieczorem wrzucę na ruszt :-P