Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie Małe

To ja poprosze linka do blogów z ubraniami dla dziewczyn bez cyckow z grubyi uda

Polecane posty

Gość Pytanie Małe

Jezeli zna ktos blogi modowe z ubraniam dla dziewczyn z grubymi udami i zero cyckami, prossze dac linka

każdy ma inny gust! i podkreśliłam że przynajmniej mi się podoba.. nikomu innemu nie musi.. jeżeli nie masz nic do odp na to pytanie autorki to po co tu piszesz? krytyk się znalazł :)

Gość maktoboksa
hehehe znalazla sie znawczyni buahahha. domyslam sie ze wygladasz jak ten spaslak na zdjeciu;p napisalam ze mi sie nie podoba, nie mam prawa? hehe tak jakbys ty wniosla cos znaczacego ... smieszniutka jestes :D

Gość Pytanie Małe
Hej dziewczyny dzieki za odpowiedzi. CHcialam tylko wniesc poprawke do tego co napisalam. Moze zle sie wyrazilam. Nie mam takich grybyh nog jak ta dziewczyna z blogu. Jestem raczej szczupla tylko po prostu uda mam troszke utuczone. Co jak to: http://www.operacje-plastyczne.pl/iq/sl/Biodra_uda_przed.jpg

GRuba nie jestes, faktycznie masz troche dziwne te uda. Ja bym nosila wszytsko poza spodniami opietymi w tym miejscu, ktore beda uwydatniac ten ksztalt. A jesli np. rurki to jakas tunika, dluzsza bluzka, kardigan ktory je zasloni.

maktoboboksa: Kocham takie jak Ty, piekne, inteligentne, naj naj naj. Ciekawe tylko skad w was takie poklady zlosci w krytykowaniu innych? a najlatwiej nie przedstawic zadnego pomyslu, ale skrtykowac wszytskich wkolo.

Dodam, ze to "piekne" "inteligentne" mialo byc w cudzyslowie, bo jeszcze bys nie zrouzmialam ;)

Gość Pytanie Małe
To nie sa moje uda. Dalam tylko przykład ich grubości. W rurkach własnie bardzo dobrze wyglądam (czarny kolor), w ogóle nie widać że mam grube uda.

Gość maktoboksa
anxipanxi nastepna niezbyt rozgarnieta.. mam prawo wyrazic opinie. ciuchy mi sie podobaja, napisalam gdzies ze nie? ale nie sadzisz ze zdjecie, ktore wkleilam jest fatalne i ta dziewczyna wyglada naprawde niekorzystnie? jesli nie, to... no coz... ;) yhm i skrytykowalam wszystkich wokol;p jad sie ze mnie saczy;p

hehe może to akurat ubranie nie leży na niej zbyt dobrze ale czym jest ekstrawagancja/.. mi się podoba .. i to podkreśliłam więc nie podważaj mojego słowa..

Gość Monin
MOja droga, w takim wypadku radzę push up i szerokie sukienki. Zerknij na superaśną stronę www.papuza.pl Nie sugeruj się rozmiarami, napisz do administratora a oni na 100% dostosują rozmiary do Twoich wymagań. Tak było w moim przypadku. Polecam Grube udo :-)