Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

Sen o spadniu

Polecane posty

Bardzo często, niemal codzinnie mam sen że spadam z jakiejś wysokości, np. ide, ide, nagle nie ma więcej chodnika i czuje że lecę na dół, spadam i zawsze budzę się mocno wzdrygnięta, wręcz próbuje się czegoś złapać tuż po przebudzeniu, serce mi wali i w ogole czuje sie przerażona, dośc realne są te sny. Czy ktoś ma podobne? Może psycha mi klęka ;)

Gość justinkaaaa
Mam to samo, masz problemy z nerwami?

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
moja mama miala takie sny bedac panna.potem urodzila mnie i okazalo sie ze jestem nieplnosprawna fizycznie.mnie sie tez ostatnio sni czesto ze spadam...raz snilam ze spadam z lozka...okropne...

Gość mi to sie najczesciej
sni, ze probuję przed czyms uciekac ale jakos plącza mi sie nogi, chce uciec a nie mogę.:O

Gość dfdfg
ja tak mialam a dzien pozniej zmarl mi ojciec

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ech straszne te sny czasem...

Gość to ja mam i to i to
śni mi się i spadanie i to, że jak chcę uciekać to tak jakby mi się nogi zrosły w kolanach

Gość justinkaaaa
ja mamtop[rawie codziennie i jeszcze do tegop[aralize senne..a ostatnio tez snilo mi sie ze przecielam sobie dlon nozem i mnie.. bolalo w snie :/

Nerwice to ja mam porządną, może to przez to. Juz długo mi się to śni, z pół roku albo lepiej.

Gość
paraliże senne miewałam jakiś czas temu - koszmar :o

Gość dfdfg
ja tez czuje duzo zeczy w snie, ból, ciepło, podniecenie, wszystko.... :o

Mi na śmierć śnią się wypadające zęby, czarne ptaki i czarna ziemia, aż strach pomyśleć, ale niestety mi się sprawdza :(

Nie raz miałam koszmary nawet jako dziecko, a teraz juz mi 26 lat wybilo i treaz jest z tym gorzej, bo budzę się z takiego snu, jakbym miała zaraz wyskoczyć z łóżka i uciec, albo śni mi się wielki pająk (chociaz nie boje się ich, ale we śnie jest taki okropny) i budze sie w nerwach cała i wręcz wstaje, zapalam światło, odkrywam pościel, szukam czy go gdzieś nie ma, aż w końcu dociera do mnie że to był tylko sen.

Gość ale wpiepszacie
ja we snie to nawet smak i zapach czuje. a co do zębów to snia mi się często od lat , tak samo jak latanie i spadanie, i żadnej tragedii na mnie te sny nie sprowadziły :classic_cool: wręcz lubie sobie pospadac we śnie, a jaka adrenalina :classic_cool:

Gość taki lusss
a mi często się śni, że ktoś mnie próbuje złapać a ja nie mogę uciekac ani krzyczec.. to przerażające. :O

Juz nie wspomnę jak często mi się śni że mój chłopak mnie zdradza, na moich oczach całuje się albo dotyka z jakąś inna dziewczyną, po takim śnie aż mi się rzygać chce jak na niego patrze... na szczescie to chyba z snów odwrotnych, przynajmniej u mnie, jak mi się śni że nie zdałam egzaminu, zawsze zdam, i na odwrót.

Gość taki lusss
a propo.. kiedys, gdy miałam 6 lat miałam dziwny sen. może to głupie ale sniło mi się że po prostu wyszła mi na wierzch kość z biodra.. następnego dnia gdy się przebudziłam nie chciałam isc do przedszkola, po prostu sie tak bałam, ale mama powiedziała zebym nie wierzyła w takie głupoty, więc poszłam. w przedszkolu, tego dnia, poparzyłam się wrzątkiem na udzie, wylądowałam w szpitalu, a blizne mam do dziś. co najciekawsze jest w kształcie serca.. to nie zadna prowokacja.

Gość dfdfg
Mi sie dzis snilo ze chłopak mnie zdradza w senniku przeczytalam ze to nieakceptacja rzeczywitosci czy cos takiego

Ja swojemu nie ufam (to długa historia, chociaż on mnie nigdy nie zdradził) to na pewno dlatego mam takie sny z nim, ale bardziej przerażają mnie te o spadaniu bo to naprawdę, budze sie niemal z krzykiem, serce mi wali mało nie wyskoczy a jeszcze na tą moją nerwice to bardzo nie dobrze działa. Sny o spadaniu mają ponoć dzieci jak rosną, ale ja już za stara na to, więc nie wiem, może jest inny powód.

Gość dfdfg
aldooonka mi sie snilo ze spadam z wierzoca w wielkosci Trade wORLD Center a pozniej umarl moj ojciec.... Ja nie wiem jak to rozumiec :o ...

Mi to juz sie dawno sni wiec mam nadzieje na nic zlego, ale ty mialas jakis wieżowiec wiec mógł symbolizowac mający nadejśc jakis wstrząs, szok, i śmierc, a u mnie to jest tak że snie ze ide, ale cos robie, cokolwiek a nagle niewadomo skąd spadam i zaraz szybko sie budze cala w nerwach.

Gość a mi sie od wielu lat
dosc czesto powtarza jeden i ten sam motyw we śnie - ktos mnie goni, ja probuję uciekac ale nie moge, dosłownie tak jakby mnie ogarniał paraliż! "najlepsze" jest to że leczę się na nerwicę lękową a jakis czas temu okazało sie że jestem też DDA, pewnie to ma jakis związek jedno z drugim.:O:O:O

Gość dfdfg
o kurde... ja mam tez tak ze nie moge zlapac oddechu w snie jestem obudzona a nie moge otworzyc oczu i oddychac.. matko :o

Gość taki lusss
a kiedyś miałam jeszcze tak, ze jak coś strasznego mi sie śniło to sie nie bałam bo w śnie wiedziałam, ze to sen i kiedy chciałam to otwierałam oczy i juz :D

też mi sie tak wydaje ze to ma zwiazek z nerwicą (ja też mam nerwice, jak sie zdenerwuje na cos nawet cos nieistotnego to zaraz nie moge oddychac, dusze sie, na szyji wychodza mi czerwone plamy, zaraz zaczyna mnie kuć serce tak fest mocno i pozniej juz nawet cale lewe ramie). moze po prostu nasza psychika w ten sposob daje znac ze mamy porysowane berety, albo odreagowuje caly stresujacy dzien.

ja mam najczesniej sny tak realne ze nie wiem ze mozna sie nie bac czy bac bo po prostu same mi uczucia buzują

Gość dfdfg
Wlasnie ja miałam czesto sny ze chodziłam po wodzie a piozniej spadałam do wody i sie topilam i nagle sie obudzilam....