Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmail

CZARNA LISTA GABINETÓW KOSMETYCZNYCH!

Polecane posty

Ostrzegam wszystkie dziewczyny, które nie chca się oszpecić! Miesiąc temu byłam na oczyszczaniu w Gabinecie na Ul Wyszyńskiego w Obornikach Śląskich. Oczyszczanie, maska no niby miało być cudnie... Kosmetyczka zachwalała to co mi robi o odżywieniu cery by była jak jej... Hm, babka pod pięćdziesiątkę, myslę sobie cara w miare to może faktycznie będzie dobrze. Po \"cudownych\" zabiegach miałam pełno strupków. Byłam czerwona jak burak i za Chiny nie chciało się goić. Zapłaciłam krocie a wyglądałam jak pumeksem bym buzie myła. Załamka na całego! Na dodatek przy brodzie zaczeły wychodzić krostki, który wyglądały jak potówki. KOSZMAR! Nie wytrzymałam, zadzwoniłam do tej kosmetyczki z pytaniem czy to normalne, a ona się rozłączyła! Czyli wywaliłam kasę, oszpeciła mnie inawet nie raczyła nic podpowiedzieć co robić! Wściekłam się i umówiłam się do dermatologa bo to cały czas się paprało. Kiedy cierpliwie czekałam na wizytę w recepcji usłyszałam głos Kosmetyczki jak umawiała się na dostrzykiwanie kwasem hialuronowym, gdzie Pani tam pracująca mówiła że juz się nie da! Czyli jednym słowem, kosmetyczka wciska kit że zabiegi i preparaty to konieczniość by zachowac młodość, a sama tym czasem cała w wypełniaczach. Zgroza!

Gość ...hamciam...
koszalin,ul kaszubska. kosmetyczka taka mloda blondynka,nie pamietam imienia. komentowac az sie nie chce... te jej super zabiegi typu oczyszczanie preparatami cytrusowymi gdzie wczesniej jej powiedzialam ze mam megauczulenie na cytrusy... a ona i tak tym zrobila! skumalam dopiero jak mnie wszystko pieklo i swedzaialo.... ehhhh nie mowie nic nawet o zwyklej regulacji brwi. moje po jej zabiegu mialy tylko polowe swej naturalnej dlugosci wiec wygladalam jak clown!! istna masakra

Gość Anetagość
Angel Factory w Warszawie przy ul. KEN 54 odradzam. W przypadku reklamacji zabiegu manager wraz z kosmetologiem rozmawiają z klientem jak z idiotą. Na siłę wmawiają, że "no jakiś efekt jest", ale "przecież Pani podpisywała zgodę, że efektu może nie być" i proponują oczywiście dodatkowe zabiegi, uwaga 2 zabiegi + 1 gratis, a w cenniku jest 2 zabiegi + 2 gratis. Reklamacje nie są brane w ogóle pod uwagę mimo racji klienta i wydania około 6 tys. w gabinecie. Do tego Panie marnują czas klienta zapraszając z konsultację, choć z góry mają ułożoną swoją odpowiedź. Zero obiektywizmu w ocenie. Po prostu brak słów.

Gość gość
Miastami to jakos trzeba lub wojewodztwami. Lavito tez nie wyświetla wszystkich opinii.