Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosnaa aż...

Przesadna zazdrość!

Polecane posty

Gość Zazdrosnaa aż...

Tyle się teraz gada o zdradzie... Nigdy mi nie dał żadnych podtekstów. niby ufam. Ale jestem chorobliwie zazdrosna o mojego chłopaka... Nie utrzymuje kontaktu z byłymi dziewczynami, bo bym zwariowała, z dziewczynami z którymi kręcił też nie... Na ulicy gdy idzie jakaś lalunia, zawsze zerkam czy nie patrzy na nią, robię mu jazdy nie raz o głupoty, typu spojrzałeś się na nią, lub rozmawiałeś z kimś tam,siedzę w domu i myślę co on robi, czy nie rozmawia z żadną super laską, która będzie go kokietować, aż wylądują w łóżku, czasem mam wrażenie, że to brak zaufania do dziewczyn a nie do niego, bo niektóre potrafią wykorzystać każdą sytuację. strasznie GO kocham, nie chcę się rozstawać wiec takie rady zupełnie są nie na miejscu, naprawdę chcę jakoś sobie z tym poradzić. Co o tym myślicie? P.S Chcę zaznaczyć, że on też taki jest, tak samo zazdrosny i z tych samych rzeczy dla niego zrezygnowałam.

Gość Zazdrosnaa aż...
Proszę o rady

Gość jssisiksslo
kolezanko to mamy ten sam problem ,zachowuje sie identycznie.tyle ze moj nie jest taki zazdrosny,rzadko okazuje zazdrość... nie wiem jak sobie z tym poradzic ,niby go kocham ale mu w ogole nie ufam:(

Gość graźka_b
Przesadna zazdrosc ? A po kiego grzyba Ci ona ? :) Zastanow sie przez chwile, bez zbednych emocji: - czy, gdy jestes zazdrosna o niego, to on jest bardziej Toba zainteresowany ? - jak sie czujesz, kiedy zazdrosc Cie dopada ? :) - jak dlugo zamierzasz trwac w tym stanie ? - gdyby on byl o Ciebie zazdrosny do przesady, czy cieszylo by Cie to ? Mozna "strasznie kogos kochac" [kurde co za okreslenie :D] ale wlasnie dlatego, wcale ale to wcale nie byc zazdosnym - bo przeciez , czlowiekiem nie da sie zawladnac, nie mozesz go miec na wlasnosc - to nie jest rzecz, a zywa istota, ktora potrzebuje z pewnoscia milosci ale nie tej zaborczej i pelnej zazdrosci , ale takiej, ktora nie obawia sie konkurencji bo jest silna z uwagi na zaufanie,wzajemna tolerancje, porozumienie...etc. Milosc, w ktorej dominuje zazdrosc nie warta jest funta klakow - jak powiedzial pewien uczony - i, moim skromnym zdaniem, mial racje. Pozdrawiam 🖐️

Gość Zazdrosnaa aż...
No własnie ja to wszystko wiem, doprowadza mnie to do furii, denerwuje się o pierdoły.. Kocham Go , a wiem że mogę ten związek w ten sposób zniszczyć. I jak to jest.. eh.. Kochać a w sumie nie ufać. :(

Gość jssisiksslo
wiem ze to jest męczące ,na pocżatku mu w zupełności ufałam,mogł robić co chce ..a ja nie byłam zadrosna,teraz ze wszystkiego mi się spowiada...:(\\ nie wiem dlaczego tak teraz mam...może dlatego ze go pare razy złapałam na kłamstwie ...dokładnie dwa razy ...... nie być taka zazdrosna ale czasami sobie myślę ze jak taka nie bede to on na pewno pozna jakąś inna ivmnie rzuci ....:(

Gość Zazdrosnaa aż...
To ja tak nie myślę Ale to jest silniejsze ode mnie, po prostu zaczyna się we mnie gotować, chciałabym to powstrzymać, ale nie mogę i wybucham

Gość jssisiksslo
ehhh ja tak samo........... czasami jak ogląda sie za jakąś kobietą to jestem wsciekła a czasami to po mnie spływa... nie wiem moze ja jestm dziwna albo on jest dupkiem...nigdy zaden facet przy mnie nie oglądał się za innymi ...a on porażka:(

Gość Zazdrosnaa aż...
Mówi się, że to potrzeba samców. :P A poważnie on się nie ogląda a ja i tak za każdym razem patrzę na niego czy on patrzy na nia

Gość jssisiksslo
no tak moj teraz tez rzadko spogląda na inną bo wie że ja patrzę czy on patrzy...hehhe ale na przykład napisał do jednej dziewczyny że jest ładna...hmmm dlaczego mi tego nie powie tylko piszę do obcych ...om tym już zupełnie straciłam zaufanie... a ty spotkałaś sie z czymś takim ze strony swojego faceta?

Gość Zazdrosnaa aż...
Nie nigdy czegoś takiego nie zrobił, w sumie to raz na początku związku ale to chyba pierwszy miech, pokłóciliśmy się bo ja napisałam do kolesia i on napisał do laski , że ma śliczne fotki na jednym z portali. Ale teraz za takie coś chyba bym go zabiła. Wtedy jeszcze nie było to tak pogłębione.