SleepingSun 0 Napisano Marzec 6, 2009 Jakieś parę tygodni temu, po stosunku pojawił się u mnie ostry ból w pochwie, ból trwał bardzo krótką chwilę, ale był bardzo intensywny. Szczerze powiedziawszy zbagatelizowałam to, bo więcej się nie powtórzyło. Aż do dzisiaj... Znowu mnie zabolało... W najbliższym czasie wybiorę się oczywiście do ginekologa, ale może któraś z was wie czym taki ból może być spowodowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 7, 2009 A czy nie zmieniałaś pozycji? może była głęboka penetracja? jesteś pewna, że to nie szyjka macicy boli? Że nie jajniki w efekcie uderzania w szyjkę? A może infekcja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Marzec 7, 2009 głęboka penetracja była, myślisz że to może być jakieś uszkodzenie mechaniczne? Być może, była to szyjka macicy, nie jestem w stanie Ci powiedzieć, bo te bóle były takie krótkie, że trudno mi dokładnie zlokalizować źródło bólu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Marzec 7, 2009 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Marzec 9, 2009 i jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fatalne zauroczenie Napisano Marzec 9, 2009 może masz nadżerke , sł szałm ze przy nadżerce często pojawia się ból przy stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Marzec 9, 2009 on się nie pojawia przy tylko hm... tak sobie, nagle:O a wizyta u gina dopiero za tydzień:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach