Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona

ślub z mundurowym

Polecane posty

Gość przyszła żona

czy któraś z was wychodzi za mudnuroweg? czy idzie do ślubu w mundurze? czy przygotowujecie jakieś specjalne niespodzianki z tej okazji?

Gość ogryyzkoowaaa
mam kolege ktory jest mundurowym i na slubie byl w mundurze a oprocz tego chyba nic specjalnego nie bylo

Gość przyszła żona
ja bym nie chciałą aby szedł w mundurze - chce rozgraniczyć choć w tym dniu życie prywatne od zawodowego ja myslę o zadedykowaniu mojemu piosenki związanej z jego zawodem

Przyszła Żona - no rozgraniczyć to jedno i chyba niezły pomysł, ale tradycja?... Pomyslalas o tym?

ja też wychodze za mundurowego, ale on nie chce iść w mundurze do ślubu...

Gość przyszła żona
policjant to też mundurowy

Gość zzzz...
ja niedawno ślubowałam z policjantem i był w garniturze, poza tym przysługuje eskorta policji żałuje że nie miałam bo slubowaliśmy w innym mieście tam gdzie niestety nie pracuje

Ekhem, ja może się nie znam, ale... Dedykacja piosenki związanej z zawodem ,to chyba tak do końca nie jest rozgraniczenie życia prywatnego i zawodowego?

Gość przyszła żona
amatsubu - masz całkowitą rację i aż sama z siebie zaczęłam się śmiać :D

Melduje się:D Mój ukochany bardzo chce iść w mundurze (pracuje w straży granicznej) a a sama nie wiem pewnie się zgodzę chociaż ten mundur niezbyt mi się podoba...tzn. tak wstępnie myśleliśmy do kościoła w mundurze potem się przebiera! przed kościołem jego koledzy mieliby zrobić szpalet (czy jak to się nazywa) ...ach i jeszcze byśmy jechali z samochodami i motorami po bokach z SG

Gość jesli juz to
szpaler

zzzz... skąd wiesz, że przysługuje eskorta policjantowi, który się żeni??? Myślałam, że to tylko coś w rodzaju niespodzianki czy prezentu od kolegów policjantów. Ktoś coś wie ???

ale czy to w ogóle można w radiowozie? takie wykorzystywanie służbowego samochodu do prywatnych celów. Tzn. ja byłabym za ale wątpie, że przełożony, komendant czy kto na to dawałby zgode aby się ją dał