Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroniak34..p

che miec dziecko

Polecane posty

Gość weroniak34..p

hej wszystkim chce mie dzieko jeszcze w tym miesiacu myslicie ze jak teraz od poniedzialku zaczniemy z mezem starania 3 razy w tygodniu i tak przez 3 tygodnie to jest 100% pewnosci ze bedziemy mieli wkonu to dziecko??? prosze o odpowiedzi

gdyby byl jakis sposob na 100% pewnosci to pary latami by sie nie staraly o dziecko

Gość weroniak34..p
ale zawsze moga byc jakies przyczyny tego ze nie mozna zajsc wkoncu mze ktorys byc bezplodny lub cos w tym stylu

przez 3 tygodnie ? to na darmo oblicz sobie dni plodne i dopiero zacznij wpisz sobie w google kalendarz plodnosci

Gość weroniak34..p
wiem dokladnie kiedy mam dni plodne ale niestety osttnio mi si e okres spoznial i moze byc inaczej teraz wiec wole przez 3 tyg zeby napewno bylo dzieko

Haha żeby to było takie proste :P Czasem i co 3 dni przez 3 lata możesz się starać i dupa :P

Zresztą w tym miesiącu dziecka na pewno nie będziesz mieć :P Co najwyżej możesz w ciążę zajść, a dziecko dopiero za jakieś 9 miesięcy (jak dobrze pójdzie).

Gość no raczej dziwne
autorko, miałabys wyjątkowe szczęście gdbys teraz zaszła w ciąże. niestety w życiu bywa różnie. niektórzy bardzo isę starają, są płodni, ale w ciążę zachozą po 2 latach. inni zapomną raz o pigułce i już ciąża, a jeszcze inni zwyczajnie wpadają po jednym razie w krzakach przy dyskotece...to bardzo niesprawiedliwe. ale tak juz jest.

Gość no raczej dziwne
do Asiaaaaa tak ślub ciąży to super rozwiązanie... no chyba, że był planowany, zanim wpadliście...

Gość barbarkaaaa
a nam się tak udało dokładnie jak piszesz. Postanowiliśmy ze chcemy i od razu się udało przy pierwszzym razie. Oczywiście wszystkim życze aby im się udało, szczegolnie tym ktorzy tak dlugo sie starają. A Tobie autorko jesli jestes zdrowa itd. to czemu by mialo sie nie udac. Zycze powodzenia i cudownej ciąży, niestety mi łatwo poszło zajsciew ciaze jednak teraz 23tc i musze lezec a by donosic :( wiec zawsze cos...