Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depeche15

FACETOM WSTEP WZBRONIONY POD GROZBA GRZYWNEJ I POZBAWIENIA WOLNOSCI DO LAT 27.

Polecane posty

Gość depeche15

Kobietki, co was najbardziej wkurza a facetach. Mnie najbarziej wkurza - ze nie sa czysci -nie rozumieja wyzszych uczuc -sa infantylni -sa zazdrosni -wchodza na fora dla kobiet nawet jesli wiedza ze jest to forum TYLKO dla kobiet :P

Gość Helly
Mój (były??:( ) chłopak chorobliwie dba o higienę, jest strasznie konkretny, bez przerwy płacze, jak cos mu nie pasuje w naszym związku (więc rozumie wyższe uczucia), ale zazdrosny jest patologicznie, to fakt. Najbardziej mi przeszkadza męski szowinizm i hipokryzja. Acha, powinno byc napisane "grzywny" w topicu:)

Gość mala księżniczka
"Acha" i powinno być napisane AHA

Hmmm... -Mój facet jest bardzo czysty, bierze prysznic rano i wieczorem, codziennie zmienia bieliznę, codziennie inna koszulka, oczywiście ubierze ją ze 2 razy zanim pójdzie do pralki, ale nie ubierze takiej samej 2 dni z rzędu no i w sumie to nigdy nie poczułam żeby śmierdział, albo miał przybrudzone ubranie:) - i mój też potrafi płakać, ale nie za często:D Ogólnie to podobno faceci nie raz płaczą bardziej niż kobiety:D Rozumie gdy jestem chora lub mam miesiączkę, to wtedy jest baaardzo opiekuńczy:D Ogólnie to wrzyca kasę tym wszystkim żebrakom, bo mówi że lepiej dać niepotrzebującemu niż nie dać temu co bardzo potrzebuje. - dojrzały jest, - zazdrosny też jest, ale nie w takim stopniu żeby mi to przeszkadzało:) Nie zabrania mi wychodzić z domu, musi tylko wiedzieć gdzie mnie szukać gdyby...:) nie pyta z kim pisze esy, nie zabrania mi tanczyc z innym facetem np. na weselu:) Bez zazdrości to co to by w ogóle było drogie kobitki?? a u innych to mnie najbardziej denerwuje: -brak higieny -patologiczna zazdrość -infantylność - no i te uczucia:) -bałaganiarstwo -myślenie peniskiem, a nie głową:P