Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowYourGone

ANKIETA ..!! KTO SIE NUDZI WŁAZIĆ.. !!

Polecane posty

Gość NowYourGone

Napiszcie .. 1.Wasz ulubiony batonik.. (mmm ^^ :D) 2. Jaki macie model telefonu, w jakiej sieci .. :P 3. Jakie wolicie dżinsy: jasne czy ciemne.. 4.Ulubiona pizza.. (i znowu o jedzeniu hehe xD ) 5. Kolor oczu i włosów.. 6. Czy poruszacie się Komunikacją Miejską.. ?? hehe hehe więcej mi się nie chce pisać.. odpowiadać! ;)

Gość hubihubi
1. Mars 2. Samsung J700, Orange 3. Ciemne 4. Gyros 5. Oczy zielone, włosy brązowe 6. Czasami.. wolę rower lub nogi :)

Gość bardzoo złaa małaa...
a co mi tam i tak sie nudze:P 1.snikers 2.benq simens sieć orange:D 3.ciemne 4.chłopska 5.zielono oka szatynka:D 6.tak

Gość kasia co ma na imię kasia
1.Dove z karmelem 2. Nokia, sieć na P... 3. I takie i takie, byle nie \"marmurki\", haftowanki, z dziurami, dżetami i innymi ozdobami. Klasyka rządzi :P 4. Każda która ma suszone pomidory. A najchętniej z pizzerii S...M... 5. Niebieskie, blond 6. Tak

Gość NowYourGone
aaa sama się jeszcze wypowiem.. :P 1.mm.. chyba .. ciężki wybór xD Mars Delight.. albo biały KitkAT..:) 2. Nokia, Orange .. :D 3. chyba jasne .. chociaż ciemne też są ok. 4. SEROWA .. :D 5. blond, niebieski ^^ 6. no proste

A co mi tam, też mi się nudzi :P A więc: 1. Bounty 2. Siemens, Play 3. zdecydowanie ciemne 4. z grillowanym kurczakiem i zielonym groszkiem mniam 5. oczy zielone, włosy zależne od pory roku - od marchewkowo-rudych, przez ognisto-czerwone do ciemno-brązowych 6. nie (w moim mieście autobusy jeżdżą raz na godzinę, więc zdążę dojść na piechotę, ale jak jadę do większego miasta to tramwajami/metrem jak najbardziej)

Gość ghxfh
1. Snickers! 2. Sonny Ericsson :o era :) 3. Dżiny najlepiej ciemne ale jacne też są ok;) 4. Każda z pieczarkami 5. Oczy brązowe wlosy też 6. Nie poruszam się, bo u mnie w mieście nie oplaca się ;-) używam roweru

1)mars delight 2)samsung omnia,plus 3)ciemne 4)margerita 5)oczy zielony wlosy ciemny braz 6)raczej nie

Gość rewfwe
1.prince polo 2.samsung j700 w plusie 3.ciemne,a najlepiej srednie 4.hawajska ;D 5.oczy mi sie zmieniaja ;p a wlosy brazowe 6.tak

Gość Nie mogę naprawde
Napiszcie .. 1.Wasz ulubiony batonik.. (mmm ^^ ) 2. Jaki macie model telefonu, w jakiej sieci .. 3. Jakie wolicie dżinsy: jasne czy ciemne.. 4.Ulubiona pizza.. (i znowu o jedzeniu hehe xD ) 5. Kolor oczu i włosów.. 6. Czy poruszacie się Komunikacją Miejską.. ?? hehe hehe więcej mi się nie chce pisać.. odpowiadać! Dove z karmelem Samsung x680, Plus Ciemne Margarita z sosem łagodnym brązowe czarne Czasem

Gość asdnfdfgn
1. Twix 2. Sony Ericsson, era. 3. Ciemne 4. Pepperoni 5. Oczy niebieskie, wlosy brazowe 6. Poruszam sie komunikacja miejska :D

Gość 6eh4w5j64wjw47
1. 3-bit 2.motorola,era 3.ciemne 4. hmm z duza iloscia mięsa:D i sosem czosnkowym 5. oczy szare, wlosy blond 6. tak:)

1.Aero, 3bit 2.Nokia5200 z Plusa 3.jasne 4.Margarita 5.Oczy piwne, życie dziwne, włosy białe^^ 6.Taaak

Gość a kiedy są swieta
Napiszcie .. 3BIT, nie inverso SE w300i, era CIEMNE margherita oczy niebieskie- zycie krolewskie, wlosy blond. Tak, bo nie mam prawka jeszcze :o (poza tym autem się nie opłaca mi się jeżdzić na uczelnie :o )

1. 3bit 2. nokia 3110c, siec Plus 3. ciemne, chociaz jasne tez lubie 4. z owocami morza, albo z papryczkami chili 5. brazowe, włosy blond 6. tak :P

1.Wasz ulubiony batonik - kit kat crunchy 2. Jaki macie model telefonu, w jakiej sieci - sony ericsson W850i w sieci Vodafone 3. Jakie wolicie dżinsy: tylko ciemne 4.Ulubiona pizza: z duza iloscia miesa 9pepperoni, szynka), sera i pieczarek. 5. Kolor oczu i włosów: oczy niebieskie, wlosy jasny blond (nie farbowane) 6. Czy poruszacie się Komunikacją Miejską.. ?? Tak, samochodem nie jezde, bo dojazd samochodem zabiera mi 4 razy wiecej czasu niz metrem/autobusem.

1.Wasz ulubiony batonik.. (mmm ^^ ) 2. Jaki macie model telefonu, w jakiej sieci .. 3. Jakie wolicie dżinsy: jasne czy ciemne.. 4.Ulubiona pizza.. (i znowu o jedzeniu hehe xD ) 5. Kolor oczu i włosów.. 6. Czy poruszacie się Komunikacją Miejską.. ?? hehe hehe więcej mi się nie chce pisać.. odpowiadać! 1 Różne, lubię słodycze 2 nie posiadan komórki 3 tylko czarne 4 wszystkie 5 ciemnopiwne, czarne 6 nie ,mam własny wehikuł, nienawidzę komunikacji miejskiej

Gość laryssssAA
1. Pawełek orzechowy, bounty 2. Nokia e50, orange 3. i jasne i ciemne, a najlepiej coś pomiędzy 4. dużo sera, dużo mięska, dużo warzyw, dużo keczupu 5. niebieskie, ciemny brąz 6. czasem mi się zdarza

Gość nie nudzę się ale napiszę
Wasz ulubiony batonik.. (mmm ^^ ) - pawełek 2. Jaki macie model telefonu, w jakiej sieci .. - nokia plus 3. Jakie wolicie dżinsy: jasne czy ciemne..- ciemne 4.Ulubiona pizza.. (i znowu o jedzeniu hehe xD ) - capriciosa 5. Kolor oczu i włosów.. - zielone, blond 6. Czy poruszacie się Komunikacją Miejską.. ?? hehe -rzadko, bo śmierdzi ;-)

1.Nie mam 2. Nokia 3. sredniociemne ;-) 4.Samorobna 5. Zielone, brazowe 6. Nie

Gość overture
1. 3bit 2. nokia n70, orange 3. ciemne 4. szynka, pieczarki i dużo sera. innej nie ruszę 5. oczy brązowe, włosy co chwila zmieniam, naturalne ciemny brąz 6. tak, bo nie mam wyboru

Gość xxanxx
1. pawełek 2.nokia, play 3. jasne 4. kazda ale bez owocow moza 5.zielone, blond 6. czasami, mam swoje autko

Gość aguńkkkkaaaaa
1.Wasz ulubiony batonik.. (mmm ^^ ) 2. Jaki macie model telefonu, w jakiej sieci .. 3. Jakie wolicie dżinsy: jasne czy ciemne.. 4.Ulubiona pizza.. (i znowu o jedzeniu hehe xD ) 5. Kolor oczu i włosów.. 6. Czy poruszacie się Komunikacją Miejską.. ?? 1.Pawełek ;D 2.Motorola v9 ,Orange 3.Jasne 4.Ser,szynka,pieczarki,ananas 5.włosy blond ,oczy niebieskie 5.poruszam się samochodem ,albo z buta ;D

1. Mars 2. samsung u700, play 3. ciemne 4. ser, mięsko [wszelkie szynki i boczki] pieczarki, pomidorki, kukurydza 5. niebiesko szare, ciemnobrazowe 6. tak

Gość kotka222
1.mars 2. samsung; plus 3.ciemne 4.hawajska 5.niebieskie oczy, brazowe wlosy 6.tak

Gość leyuuu
1.kinder bueno 2. nokia xpress music 3. ciemne 4.ser pleśniowy,salami 5. zielone,brąz 6. tak

Gość Ną masz xD
1. Princessa 2. Nie mam serio ^^ 3.Ciemne zdecydowanie 4. Ta z kurczakiem i czymś tam 5.Jasny brunet , zielone 6 RZadko kiedy ĆiopĄgiem