Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Karolina Sz.

Problem mieszkania- pomózcie.

Polecane posty

Drodzy forumowicze bardzo proszę o jakies sensowne porady, naprawde juz nie wiem co mam z tym zrobic. Mieszkam w Warszawie, mam 22 lata. Wychowywala mnie tylko matka, ojca nie poznalam. Studiuje na dwoch kierunkach, pracuje. W zeszle wakacje wyjechalam na 3 miesiace za granice, pracowalam jako opiekunka do dzieci. Po powrocie (pazdziernik) okazalo sie, ze moja matka wyprowadzila sie z mieszkania i je wynajela, bez rozmowy ze mna, bez jakiejkolwiek konsultacji. Moje rzeczy zawiozla do dziadkow i sama przeprowadzila sie do Paryza. Bylam zmuszona poszukac czegos na wlasna reke, jednak koszt utrzymania sie w stolicy jest wysoki. Mieszkania formalnie nie mogla wynajac bo to nie jest wlasnosciowe, jednak dogadala sie z ludzmi tam mieszkajacymi i oni jej teraz placa. Zameldowana jestem tam z matka. Jest mi bardzo ciezko, jednak ona nie chce, zebym ja mieszkala w tym mieszkaniu. Czy istnieje jakis sposób, zeby odzyskac to mieszkanie? Dodam jeszcze raz, ze ludzie je wynajmujacy nie maja do tego zadnych podstaw, bo mieszkanie nie moze byc w ogole wynajete, a ja jestem tam zameldowana i jednoczesnie pozbawiona mozliwosci mieszkania. BARDZO BARDZO PROSZE MADRZEJSZYCH ODE MNIE O PODANIE JAKICHS WSKAZOWEK JAK ROZWIĄZAC TEN PROBLEM.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować