Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idzie wiosna..-

ale mam koleżaneczki!

Polecane posty

Gość idzie wiosna..-

jestem ze swoim chłopakiem już bardzo długo, ale nie myślimy o ślubie bo dobrze jest jak jest. mam też kilka koleżanek, które nie mają chłopaków. Kończymy studia i inni biorą śluby. Nie wiem czemu (może ze zwykłej zazdrości) moje koleżanki ciągle mi dokuczają że skoro mój jeszcze mi się nie oświadczył to znaczy że jesteśmy ze sobą tylko z przyzwyczajenia, że w każdej chwili może mnie rzucić i zostanę sama, albo że ma inną na boku. niestety słuchając takich rzeczy codziennie człowiek przybiera sobie różne rzeczy do głowy i to odbija się na związu z moim chłopakiem. Zrobiłam się niufna i podenerwowana, coraz częściej się kłócimy. Poradźcie coś, plisss.

Gość Bawiłem sie w Savoyu
kopnij w dupę takie jebane koleżaneczki, zwykłe suki

Gość idzie wiosna..-
zrobiłaby to z miłą chcęcia ale codziennie spotykamy się na studiach i nie mogę ich unikać

Gość ja tez nie chce slubu
kochana, nie przejmuj sie tymi glupimi pindami, dla ktorych slub, obiadki, prowadzenie domu i uslugiwanie mezowi jest celem zycia! Skoro jest Wam dobrze ze soba tak jak jest,nie czujecie oitrzeby legalizowania Waszego zwiazku, to po cholere to zmieniac? Ja tez nie mysle o slubie, bo w sumie to nie wiem do czego on ma mi sie przydac? Dziecko?- mozna miec bez slubu, mieszkanie razem?- tak samo. Wiec nie sluchaj ich i juz! :D i nie wkrecaj sobie zadnych glupich mysli. A te dewoty niech jeszcze czasem sie nie przejada na tych swoich mezulkach :D:D:D

Gość na jakiej podstawie sad
ja jestem 5,5 roku w zwiazku i ani mi sie sni brac slub. tez spotkalam sie raz z takim zaniem jednej dziewczyny, ale dla niej slub i maz to cale zycie. nie ma nic poza tym. twierdzi ze pierscionek dowartosciowuje. ja czuje sie dowartosciowana i bez tego. powiedzialam, jej ze gdyby maz ja zostawil to jej zycie straciloby sens i przyznala mi racje :O cale zycie podpporzadkowac pod faceta, to jest zalosne. ona nawet w nocy czeka aby podac mu obiad, a jesli mu nie smakuje gotuje od nowa :O mysle, ze rodzice ja skrzywdzili wmawiajac ze o meza trzeba dbac. film z jej wesele ogladaja wszyscy, ktorzy odwiedzaja jej dom czy chca czy nie. i zadnego innego wesela poza swoim nie uwaza za udane:O troche mi jej zal.

Gość następnym razem jak
usłyszysz, że cię rzuci i zostaniesz sama odpowiedz: "tak jak ty? no to rzeczywiście strasznie" powinna się krowa jedna z drugą zatkać a tak na serio nie warto się przejmować wrednymi suczydłami i uciąć kontakty bo po co ci to?

Gość merry 25
Nie słuchaj takich idiotek to czy masz ślub czy nie nie ma żadnego znaczenia i przestań o tym rozmyślać i się denerwować. Jesteście szczęśliwi jest Wam razem dobrze i to się liczy.

Gość idzie wiosna..-
dziękuję bardzo za rady , pocieszyliście mnie , to fajnie że niektórzy myślą o życiu razem tak jak ja. Dzięki !!!