Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

czy i dlaczego musze mowic facetowi ze to moj pierwszy raz?

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

nie rozumiem on mnie nie informuje o tym dlaczego wiekszosc uwaza ze trzeba mowic dziewczyny czy ktoras nie mowila?

Gość Edek111
Masz rację. Nie mów mu o tym. Wjedzie w ciebie jak rumak a póżniej założysz temat, że bolało ! :) hehe

Gość ewaaaaaaaaaaa
edek a jak mu powie tzn ze nie bedzie bolalo?:O bez sensu uwaam ze to twoja sprawa i jak nie chcesz nie mow a czasami lepiej jak facet zrobi to szybko i taki wjazd jak rumak jak to napisales moze byc skuteczniejszy nic cackanie sie jak z jajkiem wtedy to boli bardziej:P

Gość Edek111
Jak będzie wiedział o tym, że to jej pierwszy raz, to na pewno będzie delikatniejszy.

Gość -x-
nie musisz mu tego mowic, nie ma obowiazku. ale jesli go uprzedzisz bedzie bardziej delikatny i cie jakos przygotuje. np. dluzej bedzie ci epiescil

Gość Edek111
A jak zbyt gwałtownie z nią to zrobi a ona w płaczu póżniej mu powie, że to był jej pierwszy raz, to on spyta czemu mu nie powiedziała a ona mu odpowie, że na kafeterii pisali, że lepiej, żebym nie mówiła o tym. :)

Gość ewaaaaaaaaaaa
o kuzwa! no i co z tego ze bedzie delikatny? najlepiej jakz robi to szybko bo taki delikatny powolny seks przy 1 razie to dopiero bol:O przeciez nie bedzie jej rznal jak suki:O:O

Gość ewaaaaaaaaaaa
a tak to jej piescic nie bedzie? jak sie dziewczyna nie podnieci to nici z tego

Gość -x-
nie wiesz, jak to bedzie przebiegac. moze wlasnie go poniesie i wezmie ja mocniej. nawet, jesli zrobia to szybko, to lepiej, zeby oboje wiedzieli, o co chodzi. jak ciebie ewka bawi rzniecie i dziki bol to sie tak baw. nie kazdy moze miec ochote na taki wstep. tutaj dochodzi kwestia zwyklego poczucia bezpieczenstwa.'on wie i bedzie sie staral, zeby nie bylo az tak zle'. nawet, jesli to tylko gadka, to uspokoi, jesli sie dziewcze zestresuje.

Gość -x-
a co do pieszczot- przy pierwszym razie moze byc potrzeba, zeby piescil ja dluzej. chocby dlatego, ze sie bedzie krepowac i reagowac inaczej niz taka, dla ktorej to nic nowego.

Gość ewaaaaaaaaaaa
mnie kreci rzniecie? dziki bol? :O:O o chryste zwyczajnie pisze ze jak nie chce to nie musi mowic facet moze sie nawet nie zorientuje nie kazda krwawi i nie kazda sie krepuje kazdego dotyku poza tym moze mu powiedziec ze nie che np dzikiego ostrego seksu i tyle nie musi sie zaraz spowiadac ze tego nie robila itd

Gość -x-
ja nie napisalam, ze musi. czytaj uwaznie a nie pie.rdol potem bez sensu nie ma nic wstydliwego w tym, ze to jej pierwszy raz. jesli bedzioe z nim szczera, to tylko moze na tym zyskac.

Po to żeby cię facet szanowal i wiedzial że inny cie nie posuwal. Poza tym wiedząc że to Twoj pierwszy raz będzie się bardziej starał i bedzie delikatniejszy

Gość sisilyyyy
gadanie gadaniem ale na kaffe tylko w rzeczywistosci jest inaczej ja mam 26 i c? powiedzialam facetowi a on "naprawde? w tym wieku??" myslalam ze sie zapale ze wstydu juz nie jetsesmy razem moj stan sie nie zmienil nastepnemu nie powiem.... bedzie delikatny bedzie ucieszonyz aszczycony itd mowia to dziewczyny malo ktory facet chyba tak uwaza no chyba ze prawiczek:P

Gość -x-
trafilas na chama i tyle

Gość chyba sie nie udało co
ale pojeebane laski tu siedzą :O

Gość ilootek22
dla swojego dobra i komfortu, nie dla niego jesli jestes dziewica to bedziesz plamic- lepiej zeby o tym widzial i bedzie ostrozny, a przynajmniej powinien byc, bo niestety moze bolec, co nie oznancza,ze nie bedzie przyjemnie jak nie chcesz nie musisz mowic, tylko pozniej nie rob z siebie idiotki i nie narzekaj

Gość zzzzxxx
a ile masz lat?

Gość sisilyyyy
mi sie wydaje ze faceci ianzcej patzra na dziewice w wieku 17-21 a inaczej powyzej 25rz