Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajnap

Kobieta nie może mieć dzieci...co na to mężczyźni?

Polecane posty

Gość ewelajnap

Proszę o odpowiedź...

Gość spisuja na straty
A tak serio to zalezy ktory :P , jednemu wszystko jedno inny naprawde spisze na straty ;)

Gość ewelajnap
Jak o tym rozmawiać?

Gość Kozia wiara
nie każdy facet chce mieć dzieci więc nie panikuj tylko szukaj takiego :classic_cool:

Gość spisuja na straty
Nie ma co ukrywac ,bo jak ktorys planuje miec dziecko a po dluzszym czasie sie dowie ze wałek to moze byc nieciekawe.

Gość ewelajnap
A co każdego się pytać?A co z uczuciami -nie da sie tak na zimno do tego podchodzić

Gość po co kazdego dopiero
jesli by zaczal mowic o malzenstwie, wypada powiedzic.

Gość ewelajnap
Trochę chyba za późno....

Gość po co kazdego dopiero
dlaczego pozno? to sprawa bardzo osobista. Mozna na ten temat mowic z bardzo bliskimi osobami, z innymi nie ma potrzeby. Przeciez nie bedziesz na pierwszej randce tego mowic. Niech cie facet pozna i oceni, ile dla niego znaczysz, plodnosc nie jest jedyna wartoscia czlowieka.

Gość ewelajnap
A ja się czuję jakby to była najważniejsza rzecz...

Gość ale ukryte uposledzenie
a bezplodnosc takowym jest, jest podstawa do natychmiastowego rozwodu, wiec z tym ukrywaniem i czekaniem do ostatniej chwili to nie za fajnie :P

Gość no nie do momentu slubu
ale do momentu wspolenego planowania przyszlosci czy oswiadczyn. Albo kiedy spyta.Przedtem nic sie nie musi. Tyle,zeby nie mowic nieprawdy.

Gość extra fantastycznie
spodobasz sie facetowi , cos juz bedzie planowal, zakocha sie albo co, a tu prezent "wiesz co jestem bezplodna" , to gozej jak po ryju dostac :D

Gość ewelajnap
No to chyba w tym momencie to NIE JEST MIŁOŚĆ

Gość extra fantastycznie
No ale jak od zawsze chcial miec syna dajmy na to, to co ma do tego milosc, miloscia syna nie zastapisz ;)

Gość z zalorzenia
Ludzie lacza sie w pary zeby wydac potomstwo na ten swiat, nie powiesz mi ze na milosci sie zwiazek konczy, bo wtedy rybki albo pies by wystarczyl ;) (w przenosni)

Gość ewelajnap
...

Gość moja żona nie może mieć
dzieci w młodości dostawał pierdolca ale to minęło i jesteśmy szczęśliwy, bez bagażu bachorów

Gość ffewfewf
mysle ze nie jest tak zle, taka kobieta bylaby dla mnie swietnym materialem na .... kochanke ale nie ozenilbym sie z nia na pewno, kiedys nie chcialem miec dzieci ale zostalem ojcem chrzestnym dwa lata temu, z poczatku nie mialo to dla mnie zadnego wiekszego znaczenia, ale pozniej pokochalem ta mala i wiem ze chce w przyszlosci miec dzieci.

Gość x/./
szkoda ze nie zalozylas tego tematu na dojrzalym zyciu po 30 stce, tam ludzie powazniej podchodza do takego ypu tematow, tu moze ci "jakis malolat/a nic nie wiedzacy o zyciu cos takiego napisac co naprawde moze zabolec, (tacy tez sie zdarzaja :( ja wyszlam za maz nie wiedzac o tym"problemie"swoim,marze o dziecku ale ni emoge miec, powiem ci ze to bardzo ale to bardzo trudne , bardzo! ludzie ktorzy tego nie doswiadczyli pojecia ni emaja jakie to trudne, malzenstwa nie ma, maz ma swoje zycie ja swoje, praktycznie nic nas nie laczy ,acha chyba tylko przywiazanie.Zycze ci szczesci! duzo szczescia!

extra fantastycznie "spodobasz sie facetowi , cos juz bedzie planowal, zakocha sie albo co, a tu prezent "wiesz co jestem bezplodna" , to gozej jak po ryju dostac" Ja mysle ze ta Pani ktora o to pyta, raczej tez nie jest zadowolona z tego powodu. No nic, trzeba o tym porozmawiac. Moze adopcja bedzie rozwiazaniem? A w innych przypadkach - sa przeciez ludzie, ktorzy tez nie moga lub nie chca miec dzieci, lub juz je maja.

moja druga żona nie może mieć dzieci, jako że miałem już z pierwszego małżeństwa, sama stwierdziła, że jest dla mnie darem losu a ja dla niej z naszymi dziećmi.

Gość ewelajnap
Bo to nie jest tak,że ja chcę się tłumaczyć z tego każdemu...w końcu to nie moja wina..i co mam płacić za nie swoje błędy?