Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka rada dla wszystkich

a ja nie jestem idealna, ale...

Polecane posty

Gość taka rada dla wszystkich

jak w temacie: wyglądam ok, ale... mam trochę brzuszka gdzie niegdzie fałdki czy cellulit, mam też sporo atutów, ale ogólnie mój wygląd pozostawia na pewno do życzenia... ale ... kocham seks, uwielbiam seks, cieszę się seksem, uwielbiam tą radość i odprężenie jakie za sobą niesie, to dawanie przyjemności i dostawanie jej od drugiej osoby; rozmawiam często o seksie z ludźmi, z facetami, bez wstydu ale i bez wulgarności, po prostu uważam, że to najpiękniejsza rzecz w życiu, uważam, że trzeba to robić często i intensywnie, poprawia to zdrowie i samopoczucie; ubieram się na codzień kusząco ale nie nachalnie, jestem przepełniona seksem, cały czas o tym myślę, fantazjuję lub wspominam :)... i ... mnóstwo facetów się za mną ogląda, mnóstwo facetów mi mówi, że jestem piękna, seksowna i chcieliby iść ze mną do łóżka; nigdy nie zdarzyło mi się, żeby facet, z którym się przespałam nie przyszedł po więcej; mój obecny miał w życiu wiele kobiet, wiele na pewno ładniejszych ode mnie, ale uwielbia mnie, moje ciało, a najbardziej lubimy kochać się przed lustrem... także moja rada do wszystkich z kompleksami, problemami, brakiem pewności siebie, tych niedoskonałych: olejcie to !!!! uśmiechnijcie się do siebie, do ludzi, pokochajcie się dla czystej radości i przyjemności, a nie po to żeby coś sobie udowodnić... życie jest strasznie krótkie i nie ma sensu go marnować na umartwianie się pierdołami, jak małe piersi, penis, duża pupa itd. ... nie czytajcie tych bzdurnych tekstów, krytykujących, obrażających, wulgarnych i chamskich; seks jest boski i to jest jedyna wartościowa prawda; cieszcie się nim a zobaczycie, że życie jest cudowne; nie ważne jak się wygląda, ważne jest jak się czujemy w środku :) pozdrowienia dla wszystkich kochających się kochać optymistów :)

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
:)

Gość romen erotoman
a nie doszlas do wniosku ze niektorzy moga byc tak brzydcy ze nikt ich niezechce?

Gość Zouzol
Lub z nudów wypisują rzeczy niestworzone,byle by tylko ktoś tym zainteresował?

Gość monicccczka
dobre!!!!!