Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wizażu piszą że to

Czy te buty są tandetne??

Polecane posty

Gość afagagaghag
ja uważam że to zależy do czego są noszone... do małej czarnej, taki wyrazisty dodatek jest ekstra... ale do dopełnienia stroju różowej landryny nie polecam

Gość mmmrrrrrrrr
a te wszystkie laski sa sztuczne :o ja jest raczej skryta... nawet z charakteru a jednak facetow przyciagam, ale mam tego jednego i on sie dla mnie liczy... a moze po prostu tylu facetow sie kreci bo ja lepiej sie z nimi dogaduje? oczywiscie zgadzam sie z tym jak ktos napisal ze neutralny ubior i te buty pasowalyby tylko trzeba umiec dobrac to do siebie. a nie wszystkie to potrafia. powiem Ci autorko, faceci lubia te eleganckie, wydaja sie takie wladcze... stapaja pewnie po ziemi, wiedza co chca, tylko ze wiekszosci brakuje odwagi :o tak ten swiat porobiony :P

Gość na wizażu piszą że to
To prawda,ale mi bardziej zależy na samopoczuciu niż na uznaniu facetów.A przy takich laskach czuje sie fatalnie.Ale właściwe to nie o tym był temat,a jak zboczył :) Teraz idę już spać,dobranoc

Gość mmmrrrrrrrr
ale ja wlasnie czuje sie lepiej jaka jestem, bo jak patrze na te wypindrowane mordy to mi nie dobrze... :o