Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ile można wybaczyć

Polecane posty

Myślisz, że czas go zmieni? Że jak mnie kocha to się zmieni?

Gość Mr.Bad Guy
Myślę, że jeżeli jest za późno na zmiany jakiekolwiek w waszym związku, to nie ma sensu tego dalej ciągnąć, ale jeżeli jest szansa na poprawę, to rozstanie się da wam możliwość dogłębnego przemyślenia swojego postępowania i nie będziecie popełniać więcej tych samych błędów. Jeżeli faktycznie będziecie chcieli być razem, to wszystko możecie osiągnąć, ale na dzień dzisiejszy będąc ze sobą nie będziecie w stanie tego zrozumieć. Dopiero utrata czegoś bardzo cennego uświadamia nam, co robiliśmy nie tak, gdzie popełnialiśmy błędy i czego tak na prawdę chcemy.

Masz rację dlatego nie mam zamiaru się juz z nim kontaktować. Zobaczymy co będzie dalej. Niech czas pokaże.

Bo ludzie doceniają coś, dopiero gdy dostrzegają realne ryzyko, że mogą to utracić. Pamiętam, jak starałam się zrozumieć jego fochy, próbowałam z nim o tym porozmawiać, a on dalej fochy i fochy. W końcu zaczęłam go olewać, nie pytałam się, o co się obraża. I o dziwo owe olewanie okazało się o wiele skuteczniejszą metodą od troski i ciągłego drązenia tematu.

Gość podobna sytuacje mam
od jakiegos czasu reperujemy zwiazek, na poczatku drazylam temat i bylo jeszcze gorzej, wiec odpuscilam i o dziwo on zaczal zabiegac, znow bylam ukochana, ale wczoraj to mi zrobil taka akcje ze sama nie wiem co mam robic:( generalnie to powinnam z nim o tym pogadac bo boje sie ze jak tego nie zrobie to sytuacja sie powtrzy, a z drugiej strony tak jak autorka tez kocham swojego partnera i moze moglabym wybaczyc, ale w pamieci pozostanie, tyle tylko czy on bedzie chcial rozmawiac...patiiiiiiii jak chcesz to mozemy doglebniej na gg porozmawiac, bo mysle ze mamy podobna sytuacje.