Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego to robi

dlaczego to robi

Polecane posty

Gość dlaczego to robi

Jakieś dwa tygodnie temu rozstałem się z dziewczyną. mam 19 lat, była młodsza - jedynie 16, mimo wszystko miała naprawdę poukładane w głowie. nie chcę zrzucać z siebie winy lecz nie ma co ukrywać - powód rozstania leżał po jej stronie, strasznie mnie skrzywdziła. choć bym bardzo chciał nie wybaczę jej tego co zrobiła (od razu mówię ze nie napisze tego). mocno mnie prosiła bym wrócił... Bardzo długo rozpaczałem, byłem (i nadal jestem) naprawdę załamany... Tak się składa ze posiada ona wiele portali społecznosciowych typu NK czy grono...nie wiem czemu to robi :( pratycznie wszedzie powrzucała nowe zdjecia - na których całuje się z jakimś kolesiem :( dodam ze nigdy nie była skłonna do takich zachowań ze mną, mocno to szanowałem i cieszyłem się ze jest tak rozsądna... Teraz jestem już kompletnie załamany, dlaczego ona to robi :(

Gość no niestety ech
nie jest Ciebie warta, zapomnij o niej, na pewno mozesz, nie wracaj do niej, tylko znajdz sobie wartosciowa dziewczyne

Gość dlaczego ona to robi
odp. ona robi karierę medialną !!!!!!!!!!! xxxxxxx :D

Gość dlaczego to robi
była bardzo wartościowa, przynajmniej taka się wydawała przez ponad rok...jak widać ludzie potrafią bardzo długo ukrywać swój charakter i to mnie bardzo boli...ja już nie potrafię kochać...:(

Gość -x-
moze robic to np. po to, zeby wbudzic w tobie zazdrosc, pokazac, zer swietnie sobie radzi, ze nic sie nie stalo. albo liczy na to,z e pozalujesz i pozwolisz jej wrocic.

zostaw ja,stary wilk ci to radzi.....ale pamietaj ze jeszcze to nie wszystko co w zyciu cie spotkalo.....mam gorzej od ciebie i sie nie daje:)

Gość dlaczego to robi
tak bardzo ją kochałem :( gdy odchodziłem nie zrobiłem jej żadnego wyrzutu, choć mogłem powiedzieć wiele :(, nie chciałem robić tego osobie z którą spędziłem tyle pięknych chwil, wolałem by nie cierpiała, chciałem sam sobie z tym poradzić... jak widać ją jest na to stać :(:(:(:(:(

No cóż, tacy jesteśmy. Odrzucone starania bardzo bolą i wstawianie takich zdjęć na portale to właśnie chęć pokazania, że \"nie jesteś jedynym facetem i mogę mieć innego\". Swoją drogą...skrzywdziła Cię, nie potrafisz wybaczyć, ale jednak boli Cię to, że już nie jesteś nr 1? Mam nadzieję, że widzisz teraz, że podjąłeś dobrą decyzję. Związki lepiej kończyć wcześniej niż wcześnie.

Gość kenechus
święte słowa...teraz myślę nawet dalej, nie kończyć wcześnie lecz w ogóle nie zaczynać :(

Gość bardzo inteligentny
miałem podobnie :P rozstałem się z nią już ponad dwa lata temu, też tak jak Ty kochałem i chciałem dla niej jak najlepiej... próbowałem wiele razy odbudować to co popsuło się z naszej wspólnej winy, ale nigdy mi nie odpowiedziała nawet... po pewnym czasie zaczęła się afiszować z zachowaniami na jakie nie pozwalała sobie przy mnie, w końcu wyszło że wcale nie była taka grzeczna jak myślałem, zresztą odkryłem że ja też nie :P wiem że robiła to specjalnie :P bo mimo ciszy między nami ciągle jeszcze tliły się emocje no cóż... czas leczy rany, gdybym wtedy miał takie podejście do tych spraw jak teraz może oszczędziłoby mi to wielu smutnych wieczorów... i zdrowego podejścia Tobie też życzę - jutro złożę mojej byłej życzenia z okazji dnia kobiet, nie wiem czy mi coś odpisze ale mam dla niej same ciepłe myśli i jakby kiedyś mnie poprosiła o jakąś przysługę na pewno jej pomogę chociaż wiem że razem już nie będziemy na pewno (ja bym nie chciał już) - a z czasu kiedy byliśmy razem też tylko pozytywne wspomnienia zostały. Może zrób to czego ja nie zrobiłem i Ty też widzę że żałujesz - powiedz jej to co Ci na sercu leży :P

ludzie (a w szczegolnosci kobiety) zmieniaja sie ... dlatego niema sensu angazowac sie w osoby niedojzale ktore jeszcze siebie same nie zaja i sie nie wyszumialy... na powazny zwiazek jeszcze pare lat poczekasz moze nawet z 10 ale to sie oplaca jesli potem dostaniesz kogos kto pasuje na cala reszte zycia .... tym czasem baw sie zyciem i nabieraj doswiadczen ;-) i szanuj sie .... nie daj sobie smarkulom tanczyc na nosie ... nie to nie, niech spada na zawsze ale z doswiadczenia wiem ze jak taka wroci i popatrzy duzymi smutnymi oczami to kazdy wymieka ...:-( niestety nastepne rozstanie jest zaprogramowane...najgorsze laski to takie...."szalone" niekiedy same o sobie tak mowie, one mowia idiotyzmy i robia je bez zastanowienia.. strzez sie takich

Autorze tematu- nie jest wartościowa. Co gorsza, jest zwykłą, tępą cipą. Olej. I pamiętaj- BTCCTCJR! Baby To Cycate Chuye Tylko Cipa Je Ratuje!