Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguś2009

Fotografia ślubna Poszukiwany zdolny fotograf!!!

Polecane posty

Gość aguś2009

Witam! Poszukuję fotografa który miałby wolny termin 05 września w tym roku :) Jeśli takowy to czyta to niech się odezwie ;) Proszę też wszystkie kobitki, jeśli znacie jakiegoś dobrego fotografa (zdjęcia profesjonalne, artystyczne, nie przeładowane i nie poddane dziwnej obróbce) dawajcie namiary! :D

Gość złoty pantofelek
a skad jestes?

Jesli nadal jesteś zainteresowany fotografem w tym terminie, to mogłabym coś naprawde fajnego zaproponować. Skąd jesteś??? www.wielki-dzien.pl

Gość Ania KOZIENICE
Ja mam ślub w przyszłym roku a fotografa mam z polecenia koleżanki na której ślubie byłam świadkową. Fotograf i jego praca zrobiły na mnie i wszystkich gościach spore wrażenie. To co wszystkich zaskoczyło to pokaz podczas wesela zdjęć ze ślubu który odbył się dwie godziny wcześniej. Najbardziej była zaskoczona młoda para bo była to dla niej niespodzianka. Nie wiem czy fotograf jest we wrześniu wolny ale można zawsze go o to zapytać. Strona fotografa to http://www.fotowspomnienia.net.pl/

Gość Oczko...
Aniu smerfna jest ta stronka:) i umieszczone na niej fotki są śliczne. Czy może przypadkiem wiesz jakie są ceny u tego fotografa?

Gość ta ostatnia strona jest
beznadziejna:o a ta laska z pierwszej galerii...:o brak słów...:o

Gość Oj....
No i chyba odezwała się wszędobylska chamska konkurencja 😡 A co ma fotograf do wyglądu panny młodej lub pana młodego??? Strona jak wiele stron ani ładna ani brzydka ale zdjęcia są kol.;) druga strona tego fotografa a wiele bardziej się mi podoba. Szokująca jest proponowana ilość zdjęć na papierze. Oczko kochana najlepiej zadzwoń lub napisz zapytanie ofertowe do tego fotografa. Wiadomości z drugich ust mogą być przekłamane. 🖐️ 🖐️

Gość Wielkopolanka30
Stronka prosta przejrzysta z najważniejszymi informacjami bez tekstów że od dziesięciu lat fotografuje kwiatki a od pięciu śluby.......itp Zdjęcia bez udziwnień, ładne i przyjemnie się je ogląda. Ładną stroną też jest strona http://www.darekstawski.com/spis.html choć zdjęcia są bardzo do siebie podobne.