Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na raz

pijana jestem, po prostu D

Polecane posty

Gość smętnie tu
napisałeś o znaczeniu terenu :o koleżanka wyjaśniła ci już powody sikania przez kotkę

smętnie tu napisałeś o znaczeniu terenu koleżanka wyjaśniła ci już powody sikania przez kotkę Masz problemy z rozumieniem? Wyjaśniłem Ci, ze znaczyła teren. Poucz się dziecko troche o zwyczajach zwierzat. Znow jakaś durna pomarańcza z gimnazjum się wymądrza :O

nie zwichne :) powinno się kastrować i sterylizować, każdy wet o tym powie. pozatym myśle o dokoceniu, o kotce, także wyjścia nie ma :P

Gość ej aleee
Autorką tekstu jest Jolanta Łapińska - lekarz weterynarii i dyplomowany zoopsycholog, absolwentka Wydziału Medycyny Weterynaryjnej SGGW w Warszawie oraz Europejskiego Studium Psychologii Zwierząt. Członkini Polskiego Stowarzyszenia Zoopsychologów. Specjalistka w rozwiązywaniu problemów związanych z zachowaniem domowych czworonogów. Jej strona internetowa to zoopsychologia.com.pl.

Gość smętnie tu
dlatego że piszę na pomarańczowo, wychodzisz z założenia że jestem dzieckiem. :O tylko dzieci co rusz wymyślają sobie nowe niki po to żeby zaistnieć na kafe a co do kotów, to je hoduję od wielu lat

Gość ej aleee
smetnie tu ma racje duch bimbalka

Gość smętnie tu
no to zwracam honor (jeśli chodzi o zachowanie twojego kota) a co do lekarzy konowałów, to ja też miałam do czynienia, wiem jak to jest stracić ukochane zwierze :(

Gość smętnie tu
no to zwracam honor (jeśli chodzi o zachowanie twojego kota) a co do lekarzy konowałów, to ja też miałam do czynienia, wiem jak to jest stracić ukochane zwierze :(

Gość smętnie tu
tego topiku o paralizu nie czytałam, ale mój pies miał podobne objawy. dochodził do tego kaszel i duszności. byłam u trzech lekarzy. każdy twierdził coś innego, jeden że to padaczka, drugi że to przeziębienie a trzeci że to ropień w płucach. aż w końcu suka zdechła teraz mam innego psa. kiedyś zaczął kuleć, ja zamiast obejrzeć porządnie łapę, poleciałam do weta. wet powiedział że pies ma zerwane wiązadła i musi być operowany. powiedziałam że się zastanowię i wyszłam. w domu obejrzałam łapę i okazało się że ma wbite w poduszkę mały okruch szkła.

Gość wszystko na raz
no i odpadlam wczoraj :D