Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

okres

Polecane posty

Witam Mam taki problem okres spoznai mi sie 4 zienjuz i tak w usmie nieam czym sie martwic bo pewna jestem ze w ciazy nei jestem. tylkostaram sie dojsc do tego czemu tak sie dzieje? Jakies 3 miesiace temu zazylam postinor ale wszystko bylo wporzadku tzn okres pozniej juz normalnie w czasiebyl. zastanawiam sie czy to moze ma zwiazek wlasnei z postinorem? A i czy znacie jakies domowe sposoby na przybycie miesiaczki?

skoro postinor zadziałał, a od tego czasu stosunku nie było to faktycznie ciąży nie ma się co bać.. takie najbardziej domowe metody to gorąca kąpiel+lampka wina, ale jeśli brak okresu będzie się przedłużał to może do lekarza??

Gość *----
postinor nie jest 100% skuteczny w ciąży można mieć okres..

Gość shazzzzaaa
wypij sobie 1 kieliszek wódki:) pomaga..;) kapiel i wino takze:)

Gość postinor ma takie stężenie
hormonów, że spokojnie mógł ci się zmienić cykl. Minie sporo czasu zanim znów się ureguluje

Okres mozna miec w ciazy to prawda ale z tego co wiem to nei ytle co okres a plamienie a ja mialam zawsze normalny obfity okres. Tak wiem ze postinor to duza dawka hormonow i ze mzienai cykl tylko ytle ze moj cykl po postinorze sie jzu zmienil ze zamaist 27 kazdego miesiaca mialam tak jakos 3-4 kazdego miesiaca aokresu jak narazie teraz nei widac. Kapiel juz ralam taka goraco ze myslalam zezemdleje a tu nadal nic okresu wydzieliny tez nei posiadam tzn sucha jestem a to chyab dobry objaw przed okresem?

Okres mozna miec w ciazy to prawda ale z tego co wiem to nei ytle co okres a plamienie a ja mialam zawsze normalny obfity okres. Tak wiem ze postinor to duza dawka hormonow i ze mzienai cykl tylko ytle ze moj cykl po postinorze sie jzu zmienil ze zamaist 27 kazdego miesiaca mialam tak jakos 3-4 kazdego miesiaca aokresu jak narazie teraz nei widac. Kapiel juz ralam taka goraco ze myslalam zezemdleje a tu nadal nic okresu wydzieliny tez nei posiadam tzn sucha jestem a to chyab dobry objaw przed okresem?

nie ma czegoś takiego jak okres w ciąy - może być plamienie, ew. krwawienie (ale NIE miesiączka).Natomiast - po postinorze jest coś takiego jak krwawienie popostinorowe, które miesiączką z reguły nie jest dlatego należy wykonać test.Swoją drogą to bomba hormonalna i potrafi rozpieprzyć cykl nawet na pół roku

Ok krawawienie ale nei meisiaczka ale co 3 meisiac z rzedu bym miala takei krwawenie postinorowe????? Raczej watpie... Postinor bralam ok 3 meisiacy temu.

mi postinor rozwalił cykl na ponad pół roku:O miesiączki miałam czasem co miesiąc, czasem co dwa:O

ide jutro do lekarza jak uda mi sie wcisnac jak nei to pogadam z poloznymi i moze oen mi cos doradza.