Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co dostałyście na dzień kobiet?

Polecane posty

Gość fajna żonka
Ja bieliznę seksowną- gorset,pas do pończoch i stringi ;-) Dostałam to już wczoraj z okazji DK, dzisiaj od rana pracuje jak go znam ,to po południu będą jeszcze kwiaty (obowiązkowo u niego). :-)

Gość waniliowa147
zawiedzona 19ska daj meila mam pomysla:)

Gość znuuuuuudzona
1 mala rozyczke, zreszta taka sama jaka dal mojej mamie :/ a tak P.S to czytając wasze wypowiedzi coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że faceci to aromantyczne bubki, a my kobiety ciągle zgadzamy się na takie traktowanie....smutne.. pozazdrościć tym co maja przy sobie wartościowych facetów, ale i tak znając życia są takimi do czasu aż sie im nie znudzicie ( to tak z autopsji)..

Gość zawiedziona 19ska
złośliwa małpa - wiesz co, to jest prawda. to ja się za bardzo staram. zmieniałam dla niego całe moje plany życiowe. straciłam przyjaciółki, koleżanki, odeszłam od grupy, kiedy realizowałam projekt z uni europejskiej... Dziewczyny nigdy mi tego nie wybaczą. Ja zawsze też będę żałować że tego nie zrobiłam. A wszystko to żeby mieć więcej czasu dla niego. To ja się staram, to ja wszystko wymyślam. Wszystko robię pod niego. Zgodziłam się nawet zamieszkać w akademiku z nim, mimo że nigdy nie chciałam mieszkać w akademiku. Przestałam nosić jedną kurtkę bo mu sie nie podobał jej kolor. To chore... :o Jego matka mnie nie trawi bo jestem niewierząca. On mnie nie broni, tak jak bym sobie tego życzyła, bo nie chce się kłócić. Chyba potrzebuje przestrzeni.... ;/ I czasu zeby przemyśleć to co się dzieje w naszym związku... Bo wiele rzeczy mnie drażni...

Gość Krysiaaa
zawiedzona 19 faceta trzeba nauczyc pewnych rzeczy....jestesmy ze soba juz kilka dobrych lat, ale na poczatku bylo ciezko.... nie zapomne jak zapomniał o moich urodzinacha potem oczekiwał ze ode mnie cos dostanie.... wiec zrobiłam cos takiego....poszłam do sklepu kupiłam sobie ciuszka ubrałam sie w niego i powiedziałam do mojego mężczyzny kochanie to z okazji twoich urodzin....zrobił taka mine ze od tamtej pory pamieta nawet o rocznicy kiedy pierszy raz sie spotkalismy...:)

Gość waniliowa147
hej czekam na meila:)

Gość djchhdvc
fajna żonka :-) no i z czego Ty sie cieszysz :-) przeciez maz kupił Ci ta seksowna bielizne nie dla Ciebie a dla siebie :-)

Gość 333
moj byl romantyczny, dawal mi kwiaty, odechcialo mu sie po czasie, zwlaszcza jak mieszkamy razem

Gość proponuję co innego
dostałam sliczne kwiaty od synów, od męża nic, bo on takich świąt nie uznaje żeby kwiaty dawać, czy jakkolwiek inaczej uczcić taki dzień. Szkoda kasy, bo kwiatek i tak zwiędnie :(

Gość fajna żonka
Cieszę się,że pamiętał.. cieszę się ,że to coś tak pięknego i luksusowego poza tym wyglądam w tym tak ślicznie, że szok.... I jak tu się nie cieszyć ???? :-)

Gość djchhdvc
fajna żonka kupił dla siebie,bo lubi patrzec na ciebie :-) po prostu jestes narzedziem rozkoszy.Kobieto jestes narzedziem ,uprzedmiotowiana kobieta ktora słuzy mu jako przedmiot dajacy rozkosz:-)

Gość zawiedziona 19ska
hej waniliowa jaki to pomysł? ;] 19natala@wp.pl ___ ach dziewczyny mam jeszcze nikłą nadzieje że się jeszcze u mnie pojawi. Albo chociaż będzie pamiętał o naszej rocznicy...

Gość fajna żonka
Każda kobieta lubi dostawać prezenty,każda kobieta lubi piękną bieliznę, każda kobieta lubi dawać rozkosz... :-)

Gość waniliowa147
wyslalam ci meila

Gość djchhdvc
fajna zona:-) nie kazda lubi byc uprzedmiotowiona:-) i nie kazdy facet musi swoja kobiete ubrac w seksowna bielizne aby jej pozadac;)

Gość fajna żonka
oooj przepraszam cóż za słowa riposty z twojej strony .... czyżbyś ty nic nie dostała?? :-( taka rozżalona jesteś.....

Gość djchhdvc
fajna żonka :-) a skad pewnosc,ze jestem kobieta :-)

Gość złośliwa małpa
djchhdvc-a Ty dałeś coś swojej kobiecie? Podejrzewam,że gówno!

Gość taka mała mała mała
tulipana i najważniejszą rzecz-życzenia od chlopaka, którego skrycie kocham :D i dlatego mam zajebisty humor ;)

Gość fajna żonka
Ja uwielbiam piękne rzeczy,również piękną seksowną bieliznę... a on mnie delikatnie mówiąc bardzo uszczęśliwił tym wyszukanym prezentem. :-)

Gość djchhdvc
Moja Pani dostaje prezenty niezaleznie od okolicznosci:-)

Gość od męża
jeszcze w nocy...:) a dziś piękną laurkę od synka

Gość fajna żonka
Tylko kobieta może w taki sposób wyrazić zazdrość,smutek i rozżalenie jednocześnie ;-)

Gość zawiedziona 19ska
Ale nie jest aż tak źle. Napisałam tu same negatywy. Ale gdy jesteśmy razem zapominam o tym. Jak jestem z nim ,to wspaniale się dogadujemy, mamy to samo poczucie humoru, seks jest coraz lepszy. I właśnie czuje się bezpieczna przy nim .Chyba dlatego jestem z nim. W jego ramionach czuje coś w rodzaju "wszystko jest na swoim miejscu". jego wzrok, dotyk, głos - to sprawia że jestem pewna że nie chce zmieniać jego na lepszy model. Nie wiem, może problem jest we mnie. Wszyscy mówią mi że jestem "słodka". Nie traktuje tego jak komplement. Powinnam być twarda, nie ugiętą, mniej kompromisowa. Nie przejmować się głupstwami. Powinnam wymagać więcej. Być bardziej niedostępna.

Gość djchhdvc
fajna zonka :-) widocznie nie znasz sie na ludziach.Bo akurat to ja,facet pisze a obok siedzi moja zonka :-)

dla jednych dzien kobiet to bzdura a dla drugich to dzien w ktorym mozna poczuc sie wyjatkowo.nie twierdze ze prezenty i nie tylko powinno sie otrzymywac tylko z okazji jakiegos swieta ale zawsze to milo dostac nawet skromnego tulipanka:)

Gość złośliwa małpa
djchhdvc-podejrzewam,że nie masz żadnej pani,skoro siedzisz o tej porze na babskim forum i koniecznie chcesz zepsuć innym dzień,zgredzie!

Gość djchhdvc
złośliwa małpa :-) sziedze na forum z druga połowka,bo Ona lubi sobie czasami poczytac co tutaj wypisujecie,a ,ze ja z Nią teraz siedze i czytam i nawet przejałem klawiature wynika z tego,z eczekamy na połeczenie na skype aby złozyc zyczenia Pani mięszkjacej bardzo daleko stąd:-)małpeczko.

Gość fajna żonka
Tak tak zapewne się nie znam a ty jesteś wyjątkowo jadowitym "facetem".... :D Ty a może jesteś homo ...albo bi ?? albo przynajmniej trans :D