Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatta...26

Dziewczyny, jakie Wy macie zainteresowania?

Polecane posty

Gość a jestes juz w ciazy
ale czemu myslisz o ciazy? nie idziesz na studia? konczysz nauke na liceum?

koncze nauke w technikum czy ide na studia? hmm.. nie wiem, mysle o zaocznych, chce pogodzic wszystko tak zeby miec czas dla dziecka i na nauke ewentualnie prace czemu mysle o ciazy? tak dokladnie to sama nie wiem, to jest uczucie ktorego nie da sie opisac

Gość technikum ahahahha
niedosyc ze brzydkie, to i glupie 🖐️

Prawiczek🖐️ Mi nic w zasadzie tylko,ze bardzo latwo znalezc profil na nk poprzez linka do tej fotki moze wkleje na inna strione nie boje sie,ze mnie ktos ze znajomych rozpozna bo pisze nic,czego bym mogla sie wstydzic:P

prawiczek czasami potrafisz ludzi rozbawic :P a tak na powaznie to czemu tak myslisz? ;)

Gość buhahahahaaaaaa
muzyka, sztuka, manga anime, japonia, astrologia, tarot

A pomyślałas co się stanie, jak urodzisz chłopca i wda się w ojca? Nie będzie mu miło, jezeli odziedziczy po nim wzrost. Dzieci bywaja brutalne i maly będzie miał mocno przesrane :classic_cool:🖐️

Gość wild cherry2
mnie interesuja zwierzeta . lubie chodzic do zoo i obserwowac co robia.

Ja tylko namawiam Cię do chwili refleksji na ten temat. Fajnie jest realizować swoje marzenia ale nie czyimś kosztem. Teraz dzieciaki mają po 180 cm w standardzie, więc jezeli stworzysz mikruska to naprawde będzie miał ciężko. :classic_cool:🖐️ No ale to Twoja decyzja, Ty bedziesz się potem bić z wyrzutami sumienia, jakby co. :)🖐️

Gość Marilou
Lady Love - jesli twoje zycie tak sie zmienilo strasznie przez ostatnich kilka miesiecy to zmienilo sie o 180 stopni a nie o 360 :classic_cool:

taniec latino , taniec nowoczesny , taekwondo , podnoszenie ciezarow, pilka nozna , psychologia , medycyna i jeszcze wiecej

Gość gongggooobonnngooo
co ty pierd0lisz za farmazony??co się zmieniło o 360 ( a raczej 180 nieuku ) stopni?? urósł??czy wyprzystojniał??? :-D a w ciążę to jeszcze niecały miesiąc temu zachodziłaś hehehe i akurat te "sensacje" zamieszczałaś na topikach przez siebie utworzonych ja lubiana być nie musze, z resztą na brak przyjaciół nie narzekam. za to Ty koleżanko jesteś niezłym pośmiewiskiem w okolicy, szkoda tylko że nie widzisz tego że się ludzie z ciebie za plecami śmieją.z tego co mówisz, robisz...dziecinada chodząca.. a odkąd na kafe twoje wypociny można czytać ( sama do nich linka na gg dostałam, z resztą jak wiele osób ) to jeszcze większą polewke mamy, której sama nam dostarczasz obnażasz się tu jak jakaś....... - zapytana o cokolwiek odpowiadasz jakbyś wywiadu udzielała - ile masz wzrostu, że się cięłaś, że facet jest niższy itd itp żenada

Gość frufru
a ja pojkuję :D czyli tańczę z ogniem. chodzi o to http://www.andegrand.pl/forum/index.php?a=topic&t=22555 (strona przykładowa, mnie tam nie ma :) - polecam ja bo dobra do zbierania informacji, nauki, nawiązywania kontaktów...) inne hobby? - książki na tony, gotowanie (babskie hobby ;P), RR i strzelanie z łuku, malowanie figurek do np. WarHammera, gry RPG... i moja praca, uwielbiam moją pracę :)

nie obchodza mnie ludzie z moje okolicy i tak przebywam w zupelnie innych miejscach, mam swoich zajebistych znajomych i finito a na Ciebie patrzec nie potrafie bo jestes jedna z najbardziej fałszywych osob jakie znam i co z tego ze zamieszczalam, zal Ci dupe sciska ze chcialabym byc w ciazy? to ze sie cielam to zadna sensacja z ciaza tak samo wiec nie wiem o co Ci chodzi a na kaffe to ja juz jestem 3ci rok wiec sporo Cie ominelo :P Żal mi Cie, naprawde.. biedna z Ciebie dziecina.. nie masz co robic tylko sie z ludzi nabijac.. uwazaj zebys kiedys tego nie pozalowala

Gość gongggooobonnngooo
twoi zajebiści znajomi obrabiają Ci doopę za plecami i podają świeże ploteczki na twój temat naiwniaro :-D taaa... żal mi doopę ściska, bo chcesz być w ciąży.... co ty bredzisz idiotko?? jakbym tego zazdrosciła, to sama bym chciała, co za problem?? tyle że ja nie zazdroszczę ludziom głupoty!!!! to, że się ciełaś to żadna sensacja, fakt.... co za sensacja ze idiotka jest idiotką??? jakby to zrobił ktos normalny, to szok, ale ty??? pasuje :-D

Gość MalinaO
Ja interesuje się sportem:) Lubię obejrzeć dobry film...;P Przeczytać coś ciekawego;) Popisać z ludźmi;)

Do autorki topiku - milosc do filmow to bardzo fajne hobby i w niczym nie gorsze od skokow na bungee :) Hobby nie powinno byc na pokaz dla innych ludzi, tylko dla Ciebie, choc niektorzy bardzo lubia sie nim chwalic :O

Gość ja nie mam zadnych
zainteresowan/pasji/hiobby. Nawet zbieranie czegokolwiek (typu znaczki) mnie nie rajcuje.

nawet nie znasz tych moich zajebistych znajomych moja droga, nacpalas sie ze takie glupoty wygadujesz? naiwna to jestes ty.. kiedys jak sie na serio wkurwie to dam w obieg cos czego bys napewno nie chciala zobaczyc, pilnuj lepiej tego swojego a ode mnie sie odwal i nie nazywaj mnie idiotka bo sama nia jestes Widocznie czegos mi zazdroscisz skoro caly czas o mnie gadasz inaczej mialabys mnie w dupie, od 5 lat dzialasz mi na nerwy i nie ukrywam tego.. ja sie jakos specjalnie Twoim zyciem nie interesuje, bo po co? ksiazki o Tobie pisac nie bede

Gość ja nie mam zadnych
no filmy tez lubie, ksiazki czytac, sport poogladac, rowerem jedzic, plywac, po gorach lazic itp... Ale to nie sa moje pasje. najbardziej nie lubilam nigdy pytan o hobby :O A zawsze mialam problem na cv z tymi "zainteresowaniami". Raz nie wiedzialam co wpisac i losowo cos wybralam i sie mnie pytac zaczeli, az sie wydalo ze to wcale nie jest moje hobby. No ale co ja poradze, ze nie mam 😭