Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatta...26

Dziewczyny, jakie Wy macie zainteresowania?

Polecane posty

ja w przeciwienstwie do Ciebie mam zainteresowania i plany na przyszlosc, nie mam czasu zajmowac sie jakimis plotkami.. Ty najwyrazniej tylko do tego doroslas, nic innego nie potrafisz robic tylko obgadywac za plecami.. gratuluje naprawde ;)

Gość do lady love
za to Ty taki poziom reprezentujesz ze szok... jak mozna gadac o ciazy, o tym ze sie cielo, dawac swoje foty na forum i ejszcze rozprawiac o penisie przyjaciela? .. :O zero smaku i klasy, buehhh

a co to za wstyd pisac o ciazy? nie pisalam nigdy o penisie przyjaciela :/ same to sobie wymyslilyscie macie cos nie teges z deklem

Gość amant pierwsza klasa
o ciazy nie wstyd, ale o sluzie i temperaturze w pochwie zdecydowanie tak, przeciez ty dziecko jestes :| i zastanawiac sie czy byc z kurduplem a potem wrzucac jego zdjecie do stopki, skrajne uposledzenie :/

po pierwsze nie nazywaj go kurduplem po 2gie to bylo ponad 8 miesiecy temu, po 3 cie przynajmniej wiem jak funkcjonuje moj organizm brzydzi was to? widocznie to nie ja jestem dzieckiem tylko wy skoro cos takiego was brzydzi i uwazacie ze to nie na miejscu sa osoby ktore interesuja sie wlasnym cyklem, sa tematy temu poswiecone wiec jezeli wam cos nie pasuje to po co tam wchodzicie?

Gość o szlakkk
a kupe dziś juz robilas lady love? jaka miala konsystencje?

Gość gongggooobonnngooo
hahahah! zajebiste masz plany i zainteresowania :-D zajść w ciążę nie skonczywszy jeszcze szkoły w dodatku z facetem z którym związek rozważałaś opierając się o wzrost i wygląd.... i co że to było 8 miesiecy temu?? piszesz jak upośledzona.... a jeśli o mnie chodzi to możesz mi stopy lizać a nie grozić...

miesiac szkoly mi został wiec siedz z morda cicho zainteresowan mam sporo w przeciwienstwie do Ciebie, plany? myslisz ze jedynym moim planem jest zajscie w ciaze? kobieto chyba z choinki spadlas :) jestes chora, chcesz? mozesz isc poskarzyc sie Łukaszowi, on i tak o wszystkim wie :) ciekawe jak dlugo bedziesz mnie jeszcze szpiegowac ;) pewnie nie długo :) bo dlugo tutaj nie pomieszkam nawet bym Cie koncem palca nie dotknela, brzydze sie takimi osobami jak ty masz prawie czy juz 21 lat a jestes dalej taka pierd0lnieta mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy i bedziesz tak bardzo odwazna jak jestes tutaj na tym forum a teraz zegnam Cie

Gość gongoooboonogooo
na mordę ( opryszczoną ) to ty sobie możesz w lusterku patrzeć brudasie!!!! masz rację - miesiąc szkoły i koniec!!! taki pustak nic więcej nie osiągnie, więc nie pozostaje nic innego jak zaciązyć, bo tylko do tego się nadajesz... Twój chłoptaś wie, że jest dla ciebie karłem i brzydalem?? a to ciekawe :-D na pewno bardzo dobrze się z tym czuje :-P żałosne... taaak! ja też mam nadzieję że niedługo się spotkamy - lubię śmiać ci się w twarz obleśna dziewojo !!!

Gość Grass
Macie fajne hobby , nic tylko siąść i płakać...szkoda słów .

nie napisalam nigdy ze moj facet to brzydal i kareł, nawet tak nie pomyslalam, widocznie masz ze soba jakis problem udaj sie moze do jakiegos specjalisty co?

Gość gongoooboonogooo
a jakiego polecasz??? :-P z resztą twój widocznie kiepski, skoro sama sobie przeczysz. rozdwojenie jaźni?

O co tu chodzi? To miał być topik, na którym miałyśmy się pochwalić, co robimy w wolnym czasie, a nie miejsce na osobiste pyskówki! Ps. Zainteresowania? Hobby? Żeglarstwo, które jest jednocześnie moją pracą, nordic walking - sport, jednym słowem, kino szeroko pojęte - najlepiej jednak o tematyce wojennej :-), historia (starożytność, II wojna św., wojna w Wietnamie - to moje ulubione typy), broń. Jak sobie coś jeszcze przypomnę, to napiszę :-)

Lady nie przejmuj się zawistnymi prostaczkami. Nie reaguj na takie zaczepki... po co sobie nerwy psuć? To Twoje życie i nikt nie ma prawa go oceniać. Pozdrawiam.

Ps. Książki! Czytuję namiętnie, zwłaszcza klasykę literatury współczesnej :-) Pozdrawiam wszystkie babeczki z szeroko rozwiniętymi zainteresowaniami!

Gitarrra elektryczna i troszkę lotnictwo, ale to raczej związane z II wojną.

Moją pasją jest literatura, ściślej mówiąc poezja:) piszę, czytam, urządzam ze znajomymi wieczory poetyckie:) poezja płynie w moich żyłach po prostu:) Oprócz tego thelema, ezoteryka, magia:) podróże astralne, LD i takie tam:)

zdenerwowawszy się : dziekuje :) wlasnie skonczylam odpisywac tej panience, dokladnie szkoda moich nerwow Rowniez pozdrawiam ;)

Gość to ja oksana
znaczy ogolnie to inte ... interesowania ... zainteresowania to bedzie dyskoteki, chlopaki i ogolnie takie takie ... a w miare to naukaaaa mnie najbardziej kreci i w ogole mam nadzieje na ... przyszlosc

Gość gonnngoobonnggo
ja zawistna???hahahahahaahahaha taaaa...zazdroszczę jej pewnie karłowatego brzydaśnego faceta, kiepskiej szkoły i problemów w rodzinie....a najbardziej to siana we łbie!!! prawda jest taka, że to ona zazdrości mi!

Gość lady love ale
obciach!!!!

Gość gonnngoobonnggo
:-D obciach to jej drugie imię

Gość gość
Raczej robotyka.Wiem to niespotykane , ale nawet fajne.Może być też natura.