Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatta...26

Dziewczyny, jakie Wy macie zainteresowania?

Polecane posty

Gość TakaJedna23
polityke podalam tylko jako przykład:o poza tym ja pisze o moich znajomych a nie o WSZYSTKICH facetch albo WSZYSTKICH kobietkach:o jesli wasi znajomi faceci to głównie "piwsko, głupawe filmy i imprezy" to najszczerzej w swiecie współczuje:o zwlaszcza oczytanym i majacym szerokie zainteresowania kobietom;)

Gość erth
ja mam duzo pasji, szkoda tylko, ze wszystkie na chwile, nie mam takiego prawdziwego hobby, lubie rysowac, fotografie, kiedys gralam na pianinie, chodzilam na rozne kolka taneczne, wokalne, lubie chodzic po gorach, spedzac czas nad morzem, zwiedzac zabytki, tylko wlasciwie nie robie niczego zeby urzeczywistnic te pasje, mam bardzo slomiany zapal i mimo ze chcialabym duzo, wlasciwie nic nie robie, wiadomo gory i zwiedzanie to tylko w wakacje, niektorzy odkladaja kase, zeby podrozowac, wcielaja w zycie swoje hobby ja tak nie potrafie :O

Trzeba być naprawde płytkim, aby uważać że filmy są rozrywką dla mas, ale książki to łohohoh prawdziwa rozrywka arystokracji. Jasne, w książkach nie ma zalewu tandety, tylko sama wysoka kultura:/ Droga autorko tematu! Jeśli kochasz kino to jesteś w tym bardzo podobna do mnie - nie wiem w jakim stopniu zajmujesz się tym tematem, czy tylko ogladasz wszystkie produkcje made in USA, czy na powaznie znasz sie na historii kina, technice filmowej itd. Jesli to drugie, to naprawde nie ma sie czego wstydzic, nie wiem czemu przejmujesz sie opinia spoleczna, co kto o tobie pomysli.

Gość i co z ta lady

Gość z tego samego powodu
Polecam wejsc na ta stronke i zapoznac sie z informacjami :) Po prawej stronie pisze proezentacja zlotego programu. http://pp.zlotemysli.pl/ ps. Ja wlasnie od tego zaczynalam :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość ghjr4
a ja uwielbiam piłkę nożną, architekture gotycką, nowoczesne malarstwo

Gość bongojongoo
ja znam lady z reala i ona się wczoraj o tym dowiedziała :-P takze o tym, że z koleżankami mamy od dłuższego czasu polewkę z niej bo wypisywała tu różne szczegóły ze swojego życia a teraz się tego wstydzi :-P

Gość ja sie pytamm
bongo, powaga? Jesli to prawda, to oto konsekwencje ekshibicjonizmu w internecie ;) i wywalania swojej prywaty na publicznych forach

Gość ja sie pytamm
i dlatego pousuwala fotki ze stopy.. ;) ha ha ha. niedlugo zniknie stad na zawsze. tak to juz jest..

Gość i co z ta lady
bongo:D

Gość bongojongoo
powaga a co najlepsze laska ma teraz jakieś pretensje, że ktos tu wyciąga szczegóły z jej życia :-D tyle, ze sama tymi szczegółami chętnie ludzi obdziela na kafe a do tego dodaje swoje zdjęcia. pisze o swoim faceci, że nie wie czy z nim chodzić bo jest niski i nie jest przystojny a potem wkleja jego fotki na kafe a teraz się dziwi że ktoś ją zdemaskował i sie z niej śmieje .... jeśli ktoś lubi się obnażać i nie wstydzi niczego to ok. ale jesli ktoś ceni prywatnośc a jednocześnie wkleja swoje fotki i opisuje wygląd śluzu i temperaturę w pochwie oraz kiedy z misiem seks uprawiał + że chodzi do szkoły i przy okazji stara sie zajść w ciążę ,to trochę nie haloo.... skrajna głupota :-D

Gość ja sie pytamm
o matko... o_O no ja wlasnie zauwazylam od niedawna ze owa malolata tu sie lansuje... tj chore :)

Gość bongojongoo
oj niech nie znika, uwielbiamy ją czytać z koleżankami :-)

Gość ja sie pytamm
i do tego sie poskarzyla modom ze zostal zalozony topik o niej heh:)

Gość bongojongoo
moja koleżanka dość dobrze zna jej chłopaka ciekawe czy on wie, że jest "niski i nieprzystojny"??? :-P

zajmij sie lepiej swoim facetem i swoimi wscibskimi kolezankami mysle sobie ze albo jestes kims o imieniu zaczynajacym sie na litere I albo siedzisz w jej gronie i jedyne co moge Ci powiedziec to to ze jestescie jednymi z najbardziej nie lubianych osob w naszym skromnym miescie Nasze zycie zostaw w spokoju, bo gowno cie ono interesuje i to czy bede teraz z brzuchem chodzic czy za kilka lat nie powinno miec dla Ciebie wiekszego znaczenia, czytasz posty z przed 8 miesiecy, pokazujesz je tu na forum mimo iz nie sa juz aktualne i myslisz ze cos tym zmienisz? moje zycie zmienilo sie od tamtej pory o 360stopni chcesz cos o mnie wiedziec, przyjdz do mnie i sie mnie zapytaj w 4 oczy, no chyba ze jestes na tyle tchórzliwa zeby rabac mnie za plecami, ja nie mialabym zadnych oporow by powiedziec Ci co o Tobie mysle, gdybym na 100% wiedziala kim jestes i pewnie kiedys dowiem sie cos ty za jedna, mozesz byc pewna ze nie bede sie hamowac, gardze takimi ludzmi jak Ty

nie chce mi sie czytac ,ale odpowiem na pytanie-a co to za zainteresowanie bungee?idziesz,skaczesz,koniec...eeee....dupa nie zainteresowanie. ja kocham przyrode,duzo sie ucze,interesuje,zwierzaki,ogrodek,doskonale kunszt,do tego jezyki..filmy tez lubie

Gość a ja sie pytamm
bongojongo dawaj ripostę! A ty lady love, coż to za slownictwo? czy dziewczynie o rysach elfa przystoi?!

tez usunelam zdjecie lady niestety trzeba sie liczyc,z tym,ze ktos nas rozpozna jezeli wkleja sie swoje zdjecie:)

tak rozumiem, wiesz gdybym o tym nie wiedziala to bym tego zdjecia nie wklejala, tylko skad mialam wiedziec ze znajda sie tak wredne małpy ktore beda mi chcialy przez to zycie zniszczyc? wiecie tak sie sklada ze nie mam sie czego wstydzic, moj facet jest niski i tego nie da sie ukryc, ma swoj urok, swietny charakter o ktorym zawsze pisalam, wy wyrywacie moje wypowiedzi z kontekstu mimo iz zawsze pisalam na temat doczepiliscie sie ostatnio do tego ze powiedzialam ze moj przyjaciel ma malego, nie wiem skad to wzieliscie, chyba wyssaliscie sobie to z palca, bo nigdy w zyciu nie napisala czegos takiego myslicie ze cale swoje zycie opisuje na tym forum? jestescie normalni? zalozylam kiedykolwiek temat o sobie samej? jakos sobie nie przypominam, wchodze na tematy ktore mnie interesuja i odpowiadam na nie tak jak mi sie to podoba

"wiecie tak sie sklada ze nie mam sie czego wstydzic, moj facet jest niski i tego nie da sie ukryc, ma swoj urok, swietny charakter o ktorym zawsze pisalam, wy wyrywacie moje wypowiedzi z kontekstu mimo iz zawsze pisalam na temat doczepiliscie sie ostatnio do tego ze powiedzialam ze moj przyjaciel ma malego, nie wiem skad to wzieliscie, chyba wyssaliscie sobie to z palca, bo nigdy w zyciu nie napisala czegos takiego" I co z tego? Nie zaprzeczaj, że zastanawiałaś się czy związek z kurduplem ma sens, bo tak było. :classic_cool:🖐️

Gość a jakiego ma twoj facet
tez malego? to by tlumaczylo twoje frustracje..

ludzie ale kiedy to było? pewnie ze sie zastanawialam i moj facet doskonale o tym wie, tyle ze od tamtej pory moj drogi wiele sie zmienilo, a wy chcecie mi wmowic chyba ze dalej jest tak jak było, przynajmniej takie mam wrazenie

chcesz sie z nim przespac ze sie wypytujesz? Twoj facet Ci juz nie wystarcza?

"ludzie ale kiedy to było? pewnie ze sie zastanawialam i moj facet doskonale o tym wie, tyle ze od tamtej pory moj drogi wiele sie zmienilo, a wy chcecie mi wmowic chyba ze dalej jest tak jak było, przynajmniej takie mam wrazenie" Ze niby powiedziałaś swojemu facetowi, że jest za niski? :classic_cool:🖐️ Ja nie wiem co jest teraz, opieram sie na tym co sama tu pisałaś. :classic_cool:🖐️ Do Ciebie nic nie mam. :classic_cool:🖐️

Gość a jestes juz w ciazy
pytam z ciekawosci :)

tak powiedzialam mu ze nie jest w moim typie i ze nigdy nie zwracalam uwagi na niskich facetow, tyle ze w jego przypadku cos we mnie drgnelo i nie moglam przestac o nim myslec.. jestem z nim szczera az do bolu i on to szanuje

Gość a jestes juz w ciazy
a ile masz lat? jestes wyzsza od swojego faceta? sorry ze wypytuje ale mam podobna sytuacje