Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wasze najlepsze dowcipy-

Polecane posty

Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boje! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam..

Gość bez sensuu
słabee.

Gość autentyczna historia
Kiedyś na biologii profesorka wysłała kumpla po coś na zaplecze (pełno na nim było wypchanych królików, kur, bażantów) kumpel niezdara coś tam popchnął i narobił trochę hałasu, biologica po zbadaniu sprawy weszła do klasy i powiedziała: - Roman zwalił ptaka na zapleczu.

Paryz. Kafejka. - Madame sie spieszy? - Madame sie nie spieszy. - Madame ma meza? - Madame ma meza. - Madame moze troche pozniej zadzwonic do meza i powiedziec, ze ja zgwalcono? - Madame moze troche pozniej zadzwonic do meza i powiedziec, ze ja zgwalcono 8 razy. - 8 razy?? - Mesier sie spieszy?..

Gość xxccvv
Ewa w raju nie usłuchała zakazu Stwórcy i za namową węża zerwała jabłko z drzewa. Za ten czyn została wraz z Adamem wyrzucona za bramę raju. Na odchodne Ewa usłyszała głos z góry: - Za ten czyn zapłacisz krwią! Po kilku dniach Ewa natknęła się na tego samego węża, który ją namówił do zerwania jabłka i mówi: - Przez Ciebie teraz będę musiała płacić krwią! - Oj, nie marudź! - mówi wąż. - Wynegocjowałem Ci to w dogodnych miesięcznych ratach.

Gość gghhgghffggf
Najlepsze kawały są o żydach, ale nie będę przytaczać bo się zaczną stresować :P

Gość wezwijcie lekarza
ile jąder ma prezydent USA? oba ma

Gość hihihihhiii
Małżeństwo przechodzi finansowy kryzys.Pewnego dnia mąż mówi: -żono z kasą kiepsko,może byś poszła dorobić na ulicę? Żona zgodziła się,poszła.Wraca po kilku godzinach i rzuca na stół 410 zł. Mąż-410??A kto dał 10? Żona-Wszyscy;)

Gość 73721
Serial 'Ostry Dyzur' swoją fabułę zawdzieczał Chuckowi Norrisowi.

Gość xxccvv
Przyleciało dwóch kosmitów na łąkę i patrzą zwierze w łaty, spoglądają do atlasu: Krowa pije wodę daje mleko. Wzięli ją nad strumień, jeden wsadził jej łeb do wody, a drugi nadstawia miskę od tyłu. Po chwili wylatuje krowi placek wtedy ten z miską mówi: - Podnieś jej łeb wyżej, bo muł z dna bierze

Gość xxccvv
Jak nazywa się naturalna metoda antykoncepcyjna z użyciem kalendarzyka? - Watykańska ruletka..

Z życia wzięte: Rzecz się dzieje w w tramwaju, w ktorym automatycznie podawane sa kolejne przystanki na glos... Pijaczek siedzial, cos mamrotal pod nosem, w pewnym momencie nie wytrzymal: -nie pie**ol, kazdy wie, gdzie ma wysiasc\" :)

Również z życia wzięte...:) Wchodzi facet do sklepu, chce kupic papierosy. Patrzy.. a tu na jednej paczce napis \"Palenie tytowniu powoduje impotencję\"... Następnie przerażony mówi do ekspedientki :\"Paczkę MOCNYCH....ale te z rakiem płuc poproszę.\" :D

Gość bqv156
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze: - Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: - Chyba, ku***, w koszyk...

Gość bqv156
Wygląda dżdżownica z ziemi, patrzy a tam druga. - Dzień dobry. - Co dzień dobry, pojebało cie? Własnej dupy nie poznajesz?

Gość Anq
ostanio wszytkich bawil:D ierwsza lekcja biologii w roku szkolnym: - Dzisiaj drogie dzieci - mówi nowa nauczycielka; opowiemy sobie o ośmiornicach…..Ośmiornice żyją na dnie oceanów. Poruszają się przy pomocy specjalnych odnóży. Z początku wolno, bardzo wolno pełzną po piasku. Potem coraz szybciej i szybciej aż nabiorą takiej szybkości, że pozwala im to pędzić pod górkę w kierunku brzegu. Wybiegają na plażę i biegną. Dalej i dalej. Przebywają bezkresne równiny, pustynie i z całą mocą woli kierują się w stronę gór. Na pełnym gazie wbiegają całym stadem na szczyt, podskakują i unoszą się w kierunku nieba. Mijają stratosferę i za chwilę są już w kosmosie... - Proszę pani - dobiega głosik z pierwszej ławki . Wydaje mi się, że pani mówi nieprawdę. - Taaak? A jak się nazywsz dziewczynko? - Marysia Kowalska. - Dobrze dzieci, otwieramy zeszyciki i wszyscy piszemy: 'Kowalska jest pierdolnięta!'

Gość była na zawsze była
Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco,a..... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: - Ja!!! ja!!! ja!!! ja to chcę, proszę Panie, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie. Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikał wszystkie drzewa i krzaki,biegał po plaży wysikując rysunki na piasku....Nie przestawał się z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jaki jest drugi prezent? Bóg odpowiedział: - Mózg Ewo, mózg......

Gość była na zawsze była
Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki, a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę… - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie w***wia!

Gość była na zawsze była
Słuchaj stary! Wczoraj jak jechałem z Twoją żoną samochodem, to opowiedziała mi taki dowcip, że spadłem z łóżka.

Gość mixed berry
a mnie ten rozwala dowcip: 2 anorektyczki poszly sie kapac , wypluskaly sie w wannie wykapaly i jedna mowi do drugie " trzymaj sie teraz wanny , bede wyciagac korek ' hahahha

Gość była na zawsze była
Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej. Żałobnicy, znający napięte relacje zięcia z teściową, podchodzą i mówią: - Widać, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem... - Nie, nie o to chodzi... Jak się wczoraj dowiedziałem, że umarła, to piłem z kumplami ze szczęścia całą noc, a teraz mnie tak głowa nap.....la, a ona taka zimniutka...

W piekle dziwki stoją przed sądem. Pierwszej diabeł się pyta: - Ile razy dałaś dupy? -200 razy! - Do kotła! Sytuacja powtarza się kilkukrotnie. Podchodzi do diabła kolejna dziwka. Diabeł pyta: - Ile razy dałaś dupy? - 80 razy! Na to diabeł do podwładnych: - Dowalić do setki i do kotła!

Gość bqv156
Idą cztery zakonnice do nieba i stają przed świętym Piotrem. Św. Piotr stawia przed nimi miskę z wodą świeconą i pyta pierwszej zakonnicy: - Czy siostra dotykała kiedyś męskiego członka ? - Tak, dotykałam go palcem . - To niech siostra zanurzy tu ten palec a będzie rozgrzeszona i pójdzie do nieba. Zanurza i odchodzi. Św. Piotr pyta następnej: - Czy siostra dotykała kiedyś męskiego członka ? - Tak, miałam go w dłoni . - To niech siostra zanurzy tu tę dłoń, a będzie rozgrzeszona i pójdzie do nieba. Zanurza i po chwili odchodzi. Juz ma iść trzecia ,ale w tym momencie wyrywa się czwarta: - No nie ! Jak ona tam dupsko zanurzy ,to ja już tego nie wypiję !

mama z tatą jak chcą się bzykać i posługują się szyfrem bo są dzieci w domu; -Aniu idź powiedz mamie że dolar dobrze stoi..... -mamo tato mówi że dolar dobrze stoi..... -powiedz tacie że kantor zamknięty..... ............po jakimś czasie mamie się zachciało....... -Aniu powiedz tacie że kantor już otwarty......... na to tato do ani- -powiedz mamie że dolar tak dobrze stał że poszedł z pierwszej ręki:)

Gość bqv156
Żona do męża w łóżku: - Weź mnie, weź! - Śpij kochanie,śpij... Jo nigdzie nie jada...

Gość bqv156
Jesteśmy jedynym krajem na świecie, który ma kopie zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem