Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wasze najlepsze dowcipy-

Polecane posty

Gość bqv156
Na przesłuchaniu policjant mówi: - No to niech pan opowie jak to było - No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć - Napastowali pana? - Nie... na sucho pojechali.

Gość dshoihsulh
wrozka chrzestna nie przejmuj się idiotami, mnie rozśmieszyły :) fajne są

Pani pyta dzieci: -Powiedzcie mi, jaka największa rzecz może zmieścić się w buzi. Małgosia mówi: -Myślę, że śliwka. Pani mówi: -Bardzo dobrze. Zgłasza się Jasiu: -Myślę, że lampa. Pani: -Przecież to nie możliwe. Jasiu: -Ale wczoraj wieczorem słyszałem jak mama mówiła do taty: -Zgaś lampę to wezmę do buzi!!

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaa
idzi9e mrówka ze słoniem przez most, ida ida ida nagle mrówka mówi: -ale głośno tupiemy....

Gość pewnie spale
przyszla baba do lekarza i mowi: Panie doktorze, panie doktorze osa wleciala mi do pizdy! na to lekarz: Prosze sie rozebrac i polozyc, zgnieciemy ja. Pcha ja i pcha... Wkoncu pacjentka mowi: ale panie doktorze, mial pan tylko wlozyc a pan wklada, wyciaga, wklada... na to doktor: zmiana planow! zalejemy kurwe!

Gość osasa
to ja tez podnoszę:P

Słyszy baca z podwórka: -Baco! Potrzebujecie drewna? -Nie nie potrzebuję! Na drugi dzien baca wychodzi przed dom a drewna ni ma... Spotykają się kupa i sraczka. -Jak masz na imie? - pyta kupa sraczki - Sraczka. - A to bardzo rzadkie imie! Przychodzi Pikaczu do lekarza i lekarz pyta: -No, jak tam pikaczu serce? - Pika pika! Heheh, trza wiedziec, co to jest to pikaczu :D

Gość jesola
dawać dawać :P

Gość Hehehahahahhahahaheheehaha
Przyszła baba do lekarza i mówi: -Jestem skonana! A Lekarz na to: -A ja z Gwiezdnych Wojen! Ahahahaa Podchodzą policjanci do pijaka i mówią: -Dowód prosimy! Pijak na to : -Nie mam! Policjanci; -No to idziemy! Pijak; -No to sobie idźcie Hahahahaaaaaaa:D

Gość Marilou
Pan Marek nazwal niektore swoje ulubione przedmioty innymi slowami.I tak: kanapa zostala kasia, telewizor cyccuszkami, okno majteczkami a samochod cipeczka. ktoregos dnia ukradli mu samochod i sklada zeznanie na policji: siedzialem na kasi, ogladalaem cyciuszki, patrze przez majteczki a tam nie ma ciepczki! :D

Gość dfgsdsgd
Z Każdym Dniem...- Ja znam pikachu :P I się uśmiałam:D Ogółem wszystkie kawały, naprawdę świetne!! :)

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco,a..... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: - Ja!!! ja!!! ja!!! ja to chcę, proszę Panie, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie. Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikał wszystkie drzewa i krzaki,biegał po plaży wysikując rysunki na piasku....Nie przestawał się z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jaki jest drugi prezent? Bóg odpowiedział: - Mózg Ewo, mózg...... hahahahaha :D:D:D:D:D

Przed ślubem: On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie myśl! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? P.S. Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry --------------- Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet. Pyta się go: - Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony: - W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!!! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku: - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: - Otwórz szafę, to się posrasz... --------------- Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku... Mama: A skąd wiesz? Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił... --------------- Jedzie Jasio rowerem: - Lowelku jedź ! - Lowelku stój ! Pewna pani widząc jego wadę wymowy mówi: - Taki duży chłopczyk a nie potrafi poprawnie wymówić 'r' A Jasio na to : Spierrrdalaj starrra kurrrwo !!! A ty Lowelku jedź . --------

up up :D Przypływa baba do lekarza, a on się pyta: - Czemu pani przyplywa? - Bo chciałam byc oryginalna. Pani na lekcji pyta jasia : - jasiu ,ile masz lat ? - Nie wiem . - odpowiada Jaś - Ile jest gwiazd na niebie ? - nie wiem. - Jak walczył twój dziadziuś na wojnie ? - Nie wiem . - jak się robi pierogi? - nie wiem . Po lekcji Jasio poszedł do domu . I zwraca się do mamy . - Mamo , ile mam lat ? - Osiem . - Ile jest gwiazd na niebie ? - nie da sie policzyć . - Jak walczył dziadziuś na wojnie ? - Krwią i blizną . - Jak sie robi pierogi ? - Rach , ciach , ciach i gotowe . jasio zapamiętał to co mama powiedziała , i na drugi dzień poszedł do szkoły . - Jasio ile masz lat ? - zapytała pani - Nie da sie policzyć . - Ile jest gwiazd na niebie ? - Osiem . - Jak babcia robi pierogi ? - Krwią i blizną . -JAk dziadziuś umarł na wojnie ? - Rach , ciach , ciach . I gotowe.

Rozmawiają 3 zakonnice. Pierwsza mówi: - Sprzątałam u księdza w biurku... - No i co? - No i znalazłam papierosy. - I co z nimi zrobiłaś? - Wyrzuciłam. Druga mówi: - A ja sprzątałam w jego sutannie. - No i co? - No i znalazłam prezerwatywy. - No i co zrobiłaś? - No przedziurawiłam i odłożyłam na miejsce. Na to trzecia: - Ups...

Gość sajkooo
Młody ksiądz miał wygłosić swoje pierwsze w życiu kazanie. Trochę się cykał to strzelił sobie kilka kieliszków wódki na odwagę. Ksiądz, jak to klecha, trochę z alkoholem przesadził, bo pamiętał tylko tyle, że jak wchodził na ambonę to się potknął i przeklął. Na drugi dzień, jak już wytrzeźwiał pyta się proboszcza jak mu poszło. - Czy ja wiem? Parafianie byli zachwyceni, dostałeś burzliwe oklaski. Trzymaj ten kontakt z ludźmi, tylko pamiętaj, aby w kazaniach unikać pewnych rzeczy. - Jakich? - Po pierwsze na początku mówi się: Niech będzie pochwalony, a nie kurwa mać. Po drugie - Jezusa ukrzyżowali Żydzi, a nie Indianie. Po trzecie - Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla. Po czwarte - pod krzyżem Jezusa nie stały kurwy, tylko nierządnice. Po piate - po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy. :D:D:D

Hahahaha. Dwie blondynki chciały zdobyć nagrodę Nobla. Jedna wpadła na genialny pomysł: - No to może polecimy na Słońce? Druga odpowiada: - No coś ty głupia, spalimy się. - To polecimy w nocy.

Gość sajkooo
Siedza dwie malpy na palmie i jedna je banana. Druga pyta się: - Co robisz? - Jem banana! - A dla czego on taki brazowy? - A bo jem go drugi raz!

Gość sajkooo
Przychodzi trup baby do lekarza i kładzie się na kozetce. - Co się pani tak rozkłada? - A co, mam gnić w poczekalni?! :D

Gość sajkooo
Siedzi krowa i koń na płocie....Przychodzi kogut ... - Zwalaj krowa Na to krowa : - Zwal konia :D

Gość sajkooo
Prałatowi Henrykowi ktoś ukradł z klatki ptaszka. Podczas niedzielnej mszy prałat pyta parafian: - Kto ma ptaszka? Podnosi się las męskich rąk. - Nie o to mi chodzi - mówi prałat. - Kto widział ptaszka? Podnosi się las kobiecych rak. Prałat wkurzony: - Nie o to pytam! Kto widział mojego ptaszka? Wszyscy ministranci podnoszą ręce 😭

Gość sajkooo
Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę. Małżonka oburzona podnosi lament: - Jasiek, cyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zime ni maja, a ty se ciula stroisz?!

Gość sajkooo
Mężczyźni wg przedziału wiekowego: 20-letni mężczyzna to KELNER-rozleje zanim doniesie 30-letni to DRWAL rąbie co popadnie 40-letni to WIRTUOZ długo stroi, krótko gra 50-letni to METEOROLOG z przodu opad z tyłu wiatry 60-letni to MŁYNARZ siedzi na workach i bawi się sznurkiem

Niedzwiedz sprawil sobie nowy motocykl. Jedzie przez las, wszystkie dzikie zwierzeta mu zazdroszcza. Widzi krolika i mówi: -wsiadaj, krolik! Podwioze cie! Krolik wiec wsiada i ruszaja. Niedzwiedz jedzie 60km/h - I co krolik? Lejesz w gacie? - pyta niedzwiedz. - Nie, no co ty, niedziwiedz! Jedzie 80km/h. Wiecej nie moze wyciagnac. - A teraz? - Pf, no co ty! Niedzwiedz zrezygnowany wysadza krolika pod domem. Na drugi dzien krolik kupil sobie jeszcze lepszy motocykl. Jedzie lasem patrzy: niedziwedz. - Cho niedziwedz, podwioze cie! Jada 60km/h - I co niedziwedz, lejesz w gacie? - Nie, no co ty! 80km/h - A teraz lejesz w gacie? - Nie, co ty krolik! 100km/h. - No a teraz, niedziwedz? - No, teraz sie zlalem. - mowi niedziwiedz, na co krolik odpowiada: - No to zaraz sie zesrasz, bo nie dosiegam hamulcow!

Gość sajkooo
Pijany mężczyzna sika pod ścianą dużego domu w środku miasta. Obok przechodzi zgorszona pani i patrzy się na niego i mówi: -Ale bydle! Na to on: -Niech się pani nie boi, mocno go trzymam... :D

Gość sajkooo
Idzie pijak ulicą i co chwila się śmieje, to znowu macha ręką. Podchodzi do niego jaki gość i pyta: - Z czego pan się śmieje? - Opowiadam sobie kawały. - To dlaczego macha pan ręką? - Bo niektóre już znam.

Gość hehehehahhahaha
3.16 Siedzi mąż w łazience i wyrywa sobie włosy łonowe. Nagle wchodzi jego żona i się pyta: - Marek, co ty robisz ? Marek odpowiada: - Wyrywam sobie włosy łonowe. Żona: - Dlaczego ? Marek: - Jak nie chce chuj stać, to nie będzie leżał na miękkim