Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba dobrze zrobilam

Wygarnelam mu dzis wsystko co mnie wkurzalo w jego zachowaniu!

Polecane posty

Przyszedl do mnie dzis moj facet zlozyl zyczenia tak na odwal ale zadnego kwiatka nic nie dostalam powiedzial ze to jakies przestarzale socjalistyczne swieto jest !! On woli swietowac urodziny lub imieniny. Prawie od progu sie do mnie dobieral ja mu jakos uleglam bo nie moglam sie powstrzymac gdyz widujemy sie raz na tydzien Pozniej zdobylam sie na szczerosc i wszystko mu wygarnelam : 1. ze mysle ze przychodzi glownie na sex , 2. ze nigdzie mnnie nie zabral od 2 miesiecy tylko siedzimy w domu albo u niego lub u mnie 3. ze malo dzwoni 4. ze czuje sie jak przedmiot Oczywiscie zamyslil sie i zaprzeczal ze nie jest tak jak mysle. Powiedzial ze napewno gdzies sie razem wybierzemy. Pozniej zmyl sie do kolegi i mial przyjsc pod wieczor ale nic sie nie odzywa i nie wyglada na to zeby mial zamiar sie pojawic. Moze juz w ogole nie przyjdzie .......

jak się nie odezwie to znaczy że szukał tylko sexu..wygarnęłaś i dobrze zrobiłaś

Gość misiaaaaaaaaa
jak mozna za przeproszeniem dawac tylka takiemu facetowi... nie masz szacunku do siebie czy co??? :o

Gość jhkhjkjh
A ty co, misia? "Dajesz tyłka" za coś (pieniądze, kwiaty)???

Na pewno dobrze zrobiłaś, że mu wygarnęłaś. Ja się zbieram w sobie na jutro, też mu powiem, co myślę o jego zachowaniu. Dzień Kobiet to okazja do weryfikacji facetów, wychodzi ich prawdziwe oblicze...

Wiadomo jak jestesmy sam na sam to jest czuly, przytula mnie trzyma za reke tak dluzej Mysle ze on wie ze mi na nim zalezy i jakis dziwny wniosek wyciagnal ze nie musi sie o mnie juz starac Kiedys juz mu mowilam niby w zartach ze przychodzi tylko na bzykanie a on tlumaczyl to tak ze bardzo na niego dzialam ze nie moze sie powstrzymac przy mnie i poprostu to WIDAC u niego Ale co z tego dalej bedzie to nie wiem :-(

Gość Majka1111
O rany dziewczyny, macie zal do swoich facetow ze chca z wami uprawiac seks!!!! Oj, nie grzeszcie, bo za pare lat bedziecie zalowac, ze nie korzystalyscie z okazji ile sie da. Serio:)

Majka, po prostu tu nie chodzi o niechęć autorki do seksu, lecz o to, że on jej w ogóle nie dostrzega w innym aspekcie niż seksualny, a autorka ma nieco szersze potrzeby emocjonalne niż ow facet.

w sumie to w tym panstwie w ktorym mieszkamy dnia kobiet sie w ogole nie obchodzi moje znajome emigrantki tez od facetow Polakow raczej dzis kwiatow nie dostaly , chyba malo ktora ale ze mu szczerze powiedzialam co mysle -to wcale nie zaluje

do lidiena -trafilas w sedno moja droga !!

Faceci hetero to często d*pki. Najwięcej życzeń i kwiatów otrzymałam dzisiaj od homoseksualnych kolegów. To naprawdę bardzo miłe z ich strony. Coraz częściej uważam, że facet jest tak naprawdę miły, tylko wtedy gdy jest odmiennej orientacji, w pozostałych sytuacjach jest miły, żeby coś ugrać lub nie jest w ogóle miły, bo wie, że kobieta i tak mu wybaczy...