Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

Zrobiłam Sobie tatuaż Prosze o ocene każda nawet negatywna

Polecane posty

Gość Karolina_1989
Dla mnie idiota jest ten co ma wiele tatuazy zreszta uwazacie puste kobiety nosza tylko tatuaz a np Angelina JOlie i cala reszta dla was moga byc puste ale w Amerykanskiej armi tatuaz np symbolizuje jakis przełom w zyciu wazne wydarzenie.....zreszta nawet gdyby znaczyl on co innego niz wiem co znaczy to mnie to nie rusza zreszta moja sprawa moj bol... TATUAZ PRAWDZIWY WIDAC ZE TEN CO MA MARKEREM JEDNAK NIE ZNA SIE HAHAA

Gość widziałam już takie sentencje
W ogóle - nawet jeśli napis rzeczywiście znaczy to, co ma znaczyć, to skąd pewność, że nie zawiera błędów? Przecież języki azjatyckie nie są proste. Czasem brak jednej kreseczki nad znakiem, zmienia sens wypowiedzi lub przynajmniej przyprawia o ból głowy ludzi obeznanych z językiem. Trzeba być głupią, nastoletnią cizią, żeby chcieć szpanować napisem w kompletnie nieznanym, egzotycznym języku, bez uprzedniego sprawdzenia CO się pisze nieodwracalnie na własnym ciele.

jedno co mogę powiedzić, że nie jest to chiński znak szczęścia, bo mam go przed nosem

Gość Karolina_1989
Mam pewnosc co oznacza ale nie musze was przekonywac hehe;) fajnie tak posmiac sie z waszych wypowiedzi;] brawo Dla Kraweżnikow:D

Gość nie lubię gotowanych ryb
ja akurat jestem pewna jak wygląda znak ''szczęście''....juz to spradzałam...i nie musicie być złosliwi ze ma tam napis sajgonki...bo w porządnym-zaznaczam porządnym studiu tatuażu nie pozwolą sobie na takie pomyłki....a chociaz by i tam pisało sajgonki to i tak tego nie wiecie bo nie rozumiecie tego języka...

Gość ajrony
brawo dla pustaka :D:D

Dla mnie idiota jest ten co ma wiele tatuazy Tą wypowiedzią sprowadziaś się do poziomu mentalnego szamba Dziękuję za rozmowę Przyznaję ci tytuł największej kretynki na Kafeterii Bądź z siebie dumna, tępa pało od azjatyckich wzorków

Gość TERAZ JESTES JUŻ PRAWDZIWĄ
DZIWKĄ

Gość Karolina_1989
JEee Jakis kretyn przyznal sie ze jest kretyn satanistyczny hahahahah Niezle niezle Ubaw po pachy:D

Nie jestem absolutnym wrogiem tatuażu (choć sama bym nie zrobiła). Ale wszystko ma mieć ręce i nogi. Mąż ma jeden, bardzo oryginalny tatuaż, coś co kiedyś sporo dla niego znaczyło. Wzór niespotykany i nieznany w salonach tatuażu, przyszedł do tatuowania z tym wzorem, długo poszukiwanym w necie i dokładnie odwzorowanym. Tatuował konkretną rzecz, jest pewien, co ona oznacza, facet od tatuowania zrobił mu to na żądany wzór. Jeśli chciałaś szpanować ważną dla siebie symboliką, to trzeba było znaleźć coś więcej niż "zupa z bambusa", wybrana ze katalogu wzorów w salonie :P Taką "zupę z bambusa" ma na tyłku połowa lasek z Twojej dyskoteki ;)

widziałam juz takie sentencje---> nie rozumiem dlaczego jestes taka złośliwa...po pierwsze dziewczyna napisała ze wie co oznacza ten wzór...a po drugie kazdy kto chce tatuaz długo szuka odpowiedniego wzoru w różnych źródłach i bardzo dobrze wie jak powinien wyglądać i co znaczy dany tatuaż...

nie lubię gotowanych ryb - myślę, że autorka nie potrzebuje adwokata... ;) Czy jestem złośliwa? Może :) Ale niestety dokładnie to myślę. Jak widzę kolejną nastolatkę z jakimś pseudochińskim badziewiem na skórze, to mnie pusty śmiech ogarnia :)

nie jestem jej adwokatem...poza tym nie znasz tego języka to nie wiesz co tam jest napisane...to po co pieprzysz głupoty....i skąd wiesz ze dziewczyna nie wie co tam pisze...przeciez wyraźnie napisała ze wie....twój mąż tez ma tatuaz którego znaczenie jest znane tylko jemu...to ktoś twojego pokroju tez mógłby powiedzieć ze ma tam znaczenie ''jestem debilem''

Gość Ty dziffko
!!!

:D No nie wiem kto to, ale może TATOOAREK :D Ja już się tyle takich modeli naoglądałam, że akurat ten to jeszcze mały pikuś :P

Autorka to najgłupsza laska na Kafeterii, bo: -ma mało oryginalną dziarę i się nią chwali - wg niej idiotami są ludzie mający wiele dziar - obraża innych bez powodu - nie odróżnia wypowiedzi od cytatu

Gość I jest gupiom dziffkom
!!!

Wyluzuj, daj się ludziom ponabijać z gówniary ;) A co do tego, że ona wie, co jest tam napisane - jasne, że wie, przecież facet od tatuażu jej powiedział :D

Wie- na tej zasadzie :ten znaczek znaczy ,,szczęście "lub ,,miłość" Ale za skarby świata nie wie jak się to WYMAWIA- bo i po co??? Tak ją kręci sam fakt, że to NAPIS W OBCYM JĘZYKU że szok... :)

ale ty głupia jednak jesteś :o...sorry ale taka prawda...przeciez pewnie sprawdzała co oznacza ten tatuaz...a poza tym myslisz ze wszyscy tatuazysci to debile którzy tatuują cos co nie wiedzą co oznacza i klientom wciskają kit?...moze ty miałam do czynienia własnie z takimi ''tatuazystami''...