Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

Zrobiłam Sobie tatuaż Prosze o ocene każda nawet negatywna

Polecane posty

Gość nie lubię gotowanych ryb
a po co ma wiedziec jak to się wymawia....wazne ze się wie co oznacza...ja tez nie wiem jak wymawia się szczęście bo po co mi to...dla mnie i dla innych pytających będzie to ''szczęście'' a nie ''cing ciang''

Sprawdzać może tak- ale za chooy nie wie jak to się wymawia - bo i po co jej taki szczegół??? Poliglotka za dychę... Jakaż z niejświatowa dama- ma napis w innym niż polski języku ... Brawo! :)

Gość widziałam już takie sentencje
Dziewczyno, naprawdę, nie traktuj moich kąśliwych wypowiedzi tak śmiertelnie poważnie, bo Ci się słabo z przejęcia zrobi ;) Dziewczyna zresztą już zeszła z tematu, jak się okazało, że nikt się nie zachwyca jej tandetną dziarą. Sprawdzała, co to znaczy? GDZIE? O, powiedz mi gdzie, dobra kobieto ;) U tłumacza języków azjatyckich była? A może nockę w necie zarwała, buszując po wiarygodnych źródłach? :) "kurczak po tajsku" jak nic! ;) :D :D

och juz nie macie się czego czepiac widze to wymyslacie jakies farmazony...

dokładnie, satanistyczny :)

bo chiński ma to do siebie ze zamiast zwykłej pisowni ma ''obrazki''..i dlatego duzo ludzi je wybiera...bo są i ozdobą (jako obrazek)....i znaczeniem (jako słowo)....a co do sprawdzenia wiarygodności...po to jest internet,książki...

mogła by laska tłumaczenie umieścić obok. Ja myślę, że znaczy to po polsku: bierz mnie z tyłu, bierz mnie z przodu

Już widzę, jak nasza panienka po szkole, a przed dyskoteką, leci przeglądać zakurzoną "antologię poezji chińskiej", w celu dokonania oryginalnej dziary na swym nastoletnim ciele :classic_cool:

bmblondyn -- :D

Już Dodzia- pewnie idolka tej panny od chińszczyzny naskórnej zaszpanowała hebrajskim- ,,kocham Radek"- jej wyszło I dziarę robiła zapewne w stolicy... Pewnie w przypadku tej tu Karolinki 1989 jest tak samo.... Jakiś błąd i azjaci na plaży wytykać będą pannę Karolinkę palcami i robić jej zdjęcia jako przykład głupoty.... I tego jej życzę

Już widzę, jak nasza panienka po szkole, a przed dyskoteką, leci przeglądać zakurzoną "antologię poezji chińskiej", w celu dokonania oryginalnej dziary na swym nastoletnim ciele Zayebisty tekst :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość toz to tylko pozazdroscic
moze byc ale mało oryginalny, teraz trzeba sie troszke wysilic zeby zaskoczyc tatuazem, a wiesz co oznacza ten znak??

"ma mało oryginalną dziarę i się nią chwali" no włacha

Gość niby ladny ale nieszczegolnie

Gość ja to myślę
a czemu po chińsku? nie lepiej alfabetem gruzińskim albo majów?

Gość wiła wianki...
Satanistyczny i cała banda przesadza. Dziewczyna sobie zrobiła tatuaż, bo jej się spodobał. To forma jakiegoś "upiększania, ozdabianie" ciała. Moja kumpela ma smoka na plecach, to co znaczy, że ma wierzyć w smoki? Po prostu jej się spodobał. A Satanistyczny jako właściciel wielu tandetnych dziar nawet nie ma pojęcia jak wyglądają nowoczesne, zrobione w dobrym salonie tatuaże. Piękne kolory i dbałość o szczegóły. Nie te tanie wyglądające jakby do zrobienia był użyty atrament z długopisu. Na dodatek szybko się rozmywające!

wiła wianki - spokojnie... autorka prosiła o obiektywne komentarze, wiec mowi i ma

Gość wiła wianki...
Rozmywał - chodziło mi o to, że te kolorystycznie przypominające wkład od długopisu po jakimś czasie tracą kontury, staja się rozciągnięte i mniej wyraźne. Sporo widziałam tak zrobionych po kilku latach.

Gość wiła wianki...
toz to tylko pozazdroscic - też się trochę dziwię czemu pyta się tutaj o opinię. To jej ma się podobać. Tatuaż to poważny krok na całe życie i chyba trzeba być wtedy przekonanym co do swojego zdania i raczej chwalić się nim w rzeczywistości, tym jak się prezentuje na skórze i jak się tak z nim wygląda.

moda na chińszczyznę minie a tatuaż zostanie :) było sobie wydziergać jakąś sentencję po rosyjsku efekt byłby prawie ten sam.... Wyobrażam sobie chińczyków czytających takie tatuaże hehe \"sajgonki\" \"jestem dziwką\" \"jem kupę\" :D I takie pytanko... jak kiedyś będziesz w ciąży to nie rozciągnie ci się tatuaż...?