Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobowiązany

Moja była wychodzi za mąż a wiem, że wciąż się kochamy..

Polecane posty

Gość lilotinka
jestes mami synkiem- wiesz?? i wazeliniarzem jak ta twoja laska, daj spokoj bylej, ulozy sobie zycie.... dla Ciebie najwazniejsze jest szczescie matki, aby byc ze swoja byla musialbys wbic swojej matce noz w samo serce....., z ta z ktora jestes teraz tez nie bedziesz szczesliwy.... twoja matka musi byc bardzo zaborcza kobieta.....

Gość kolorowannnnnalala
WEZ TYLEK ZA TROK...I IDZ DO NIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHCESZ ZALOWAC CALE ZYCIE??????????

Gość zobowiązany
i co mam jej powiedzieć? że nagle się obudziłem? Że jest miłoscią mojego życia? że bez niej nigdy nie ebde szczesliwy? nie chce jej szantazować..

Gość ale o co chcesz walczyc
czego sie czepiace matki, wiadomo,ze kazdy woli, jak go sie traktuje milo. Po prostu to autor spieprzyl sprawe. Ze dziewczyna patrzy na dom ...no wybacz, co to za argument. Musisz wiedzic czego chcesz, jaka dziewczyna, jakie jej uklady z matka i do tego dazyc. Pogadaj z nia po mesku i zastanowcie sie, jak wyobrazacie sobie przyszlosc. Nikt tego za ciebie nie zrobi, a gdybac trudno.

Gość zobowiązany
chyba jestes matką z podobnej sytuacji coś widzę bo jako jedyna wielce bronisz matki.

a co to za szantaz, przeciez nie powiesz jej,ze skoczysz z wiezowca. Moze zreszta jej przeszlo, chyba musi tamtego kochac, skoro za niego wychodzi, moze temat sam sie rozwaze. Lepiej porozmawiac przed slubem niz po.

Gość vvvvvvvvvvvv
nie rob jej tego bedzie mezatka jej facio ja kocha daj sobie spokoj

Gość lilotinka
ku....rwa... facet kochasz ja czy nie?? chcesz z nia byc?? to idz do niej i zacznicie zycie od nowa, bez twojej matki w tle, matce powiedz ze to jest kobieta ktora kochasz i bedziesz z nia czy to zaakceptuje czy nie.... masz 26 lat..... ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE: czy ja kochasz naprawde?? zanim wrocisz do jej życia... nie spieprz tego do cholery... zyjemy po to zeby byc szcesliwym:D powodzenia ci zycze do cholery,,, miej jaja chlopie

Gość vvvvvvvvvvvv
sij

Gość zobowiązany
z drugiej strony mysle, ze nie ma co rozdrapywac jej starych zabliźnionych juz ran. Wiem, ze po naszym rozstaniu, po tym jak mnie przepraszała i chciałą wrócic ja powiedziałem NIE , miała straszna depresję.. moze juz zapomniala, albo wychodzi za mąż po to wlasnie by zapomniec i miec pewnosc, ze bedzie miala u swojego boku kogos pewnego. zna się takie przypadki.

owszem jestem matką, ale moj syn nie ma jeszcze dziewczyny, natomiast ja bardzo sobie cenie dobre uklady z wlasną tesciowa, szanuje ją , autentycznie bardzo lubię i nie wyobrazam sobie, zebym miala nie byc mila dla matki swojego ukochanego, lubie jak sie usmiecha, chwalę ja, czesto z nia rozmawiam. To sa normalne ludzkie mile rodzinne stosunki, nie wazeliniarstwo,

Gość zobowiązany
ale po co wciskac komus tani kit tylko po to zeby ktos kogos polubił? Też mówisz tesciowej, ze ma piekny dywan nawet jesli sciana jest rozowa, a dywan pomarańczowy? daje tylko przykład. Albo, ze ma siwtny podkład jesli nawet ma go rone na twarzy i wygląda jak po natrysku? Moim zdaniem jesli ma sie mowic fałszywie to lepiej nic nie mowic. Owszem, dobrze jesli się mówi miłe rzeczy do ludzi, ale pod warunkiem, ze sa szczere.

Gość zobowiązany
na prawde byłabys zadowolona jesli twoj przyszła synowa wciskałaby ci sztuczne kity, fałszywe i sie chamsko podlizywała?

Gość vvvvvvvvvvvv
dla mnie jestes pizda jesli ja naprawde kochasz daj jej odejsc bybyla szczesliwa z toba nigdy nie bedzie twoja matka "umili "jej zycie

Gość lilotinka
ejjj....... jednak jestes doopkiem, i goowno wiesz o zyciu, wiec nic nie zmieniaj w tym swoim wygodnym zyciu, powodzenia.... moze za kilkanascie lat zrozumiesz co to znaczy kochac🖐️

Gość zobowiązany
rozumiem to bardzo dobrze. kocham ją nad zycie!

Gość że cooo
Krystian........???

Gość vvvvvvvvvvvv
jetse s pizda dop kwadratu obgadujesz tez swoja dziewczuyne ewidentnie jej nie kochasz

Gość zobowiązany
z kim mam przyjemność?

Gość vvvvvvvvvvvv
1jak mozesz dupsko jej rabac to nie fair! a tamta co jej pipo zrobiles! zlamales jej serce a ta twoja mamusia to niezle ziolko zasrana egoistuyyczna bicz

Gość vvvvvvvvvvvv
o ale jaja znacie sie! :d

Gość ze coo
więc to jednak Ty.. Nie wydaje mi się, zeby Klaudia była zadowolona z Twoich zacnych planów. Mam nadzieję, iż ta informacja z ust moich otowrzy jej oczy i nie bedziesz juz miał "wazeliniary Klaudusi", byłej ukochanej.. Tylko mamusia Ci zostanie. Przykry jesteś, tyle Ci powiem.

Gość zobowiązany
ale ja nie wiem o co ci kobieto chodzi???!! chyba mnie z kimś pomyliłaś. raczej napewno.

Gość vvvvvvvvvvvv
O W MORDE KRYSTIANIE MASZ PRZECHLAPANE SWIAT JEST MALY

Gość ze coo
dobra, nie odwracaj kotka ogonkiem. :o żaosne jest to przedstawienie jakie tu odstawiłeś. Znam dobrze sytuacje miedzy Tobą, Twoja mamą, z była dziewczyną. Dosc dokładnie to tu opisałes. Troche się temu wszystkiemu przyglądałam. Teraz wątpliwosci nie mam. Spaliłes się mój drogi.

Gość vvvvvvvvvvvv
HAHAHHA! ALE JAJA

Gość zobowiązany
a ty dziewcze myslisz, ze tylko ja jeden na tym swiecie mam taki problem? jest mnostwo ludzi na swiecie.

Gość vvvvvvvvvvvv
WEZ POKAZ TEN TOPIK JEGO STAREJ- ZROZUMIE,ZE ZJEBALA MU MILOSC I TEJ KLAUDII- ZOBACZY,ZE ON MA JA W OWLOSIONYM ROWIE

Gość ze coo
tak, jest mnóstwo ludzi na świecie, ale znam Ciebie, Klaudię jak i Twoją była dziewczynę - Sarę, która niedługo wychodzi za mąż:) :D

Gość zobowiązany
To nie te imiona. na serio mnie z kims mylisz.