Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq

Co myślicie o tym facecie? Do kobiet nie facetówP

Polecane posty

Gość xtakajednax
mówiłam, że ona ma max 16 lat? :o

Gość crazyforthisguy
znając życie zadam jakieś pytanie a ono dotrze do ciebie, poprzez e-mail :classic_cool:

Gość Anq
zobacz moj wpis jak ktos zapytal o moj typ...napisalam ze tylko wizulanie...bo menatalnie to zupelnie inna broszka.... A 16 lat to chcialbym miec....

Gość crazyforthisguy
ja chyba wypierrdalam spać, bo już nogi mi zdrętwiały :D:o ughhh nienawidzę tego

Gość Anq
ty juz konspiry szukasz i walkow....czasem trzeba wyluzowac i sie posmiac:D

Gość raduuucha
skoro już nie masz to jeszcze gorzej - zatrzymałaś się na tym etapie i pewnie już nie dorośniesz :-O "hardcorowi" chłopcy hahahah wyczesane gogusie trzepiące kasę na stylu o jakim nie mają pojęcia :-P

Gość normalgirl
chłopiec który ma 15 lat mentalnie też ma 15 albo i mniej :/

Gość crazyforthisguy
:o

Gość crazyforthisguy
no tak, szukam , bo nie ufam nastolatkom lubującym w imoł-bojach...:D

Gość Anq
w zyciu normalnym mam zwyklego faceta. Miekki z lekka ale kochany. A baluje z takimi w stylu joela:P

Gość raduuucha
czyli balujesz też z miękkimi pipami :-O

Gość Anq
Bo ja umiem sie bawic choc lat 16 juz nie mam. a wy pewnie stare baby siedzicie i tylko M jak milosc ogladacie. A co do typu to wcale nie sa mdle wywłoki....przeciez nie ebede sie z jakims wlochaczem zadawac co wali kolonska i ma brzuch piwny.

Gość raduuucha
a tylko taki wąski wybór masz?? przykre....

Gość raduuucha
jak on się ma do wskazanego przeze mnie typka?? nie lubię facetów z włosami dłuższymi niż 5 cm

Gość crazyforthisguy
Zdziwiłabyś jaka "stara" jestem, ale to ile mam lat, to już moja sprawa, ważne to co w głowie a nie wiek... A M jak mdłości kingi Zduńskiej uważam za jeden z największych gniotów, ba, w ogóle nie oglądam polskich seriali, więc nie używaj tak głupich argumentów, bo jeszcze bardziej się pogrążasz, złociutka...

Gość crazyforthisguy
Żałosne dziecko...

Gość raduuucha
poza tym mój ze zdjęcia to prawdziwy niewystylizowany 100 % ostry facet, a nie bubek śpiewający głosem molestowanego poznańskiego słowika i nazywający to punkiem :-O

Gość Anq
Ale za to jaka bojowa i nerwowa jestes... Na cichopek setki esek puszczalas jak byla w TzG i nieraz ci sie lezka ze zwruszenia w oku zakrecila podczas ogladania serialu...ale teraz sei wstydzisz przyznac...buahahahahaha

Gość Anq
raducha to jakis drab wychudzony i nawet wlosów nie ma prosto...

Gość normalgirl
taak... jak ktoś jest elokwentny i mądrze mowi to od razu musi być stary i oglądac mode na sukces i m jak m.. haha "gratuluję" poglądów gimnazjalistko...idź idź, się prześpij, moze zmądrzejesz trochę do rana, chociaz nikłe szanse na to.......

Gość raduuucha
ale masz dziecinne teksty wieśko :-D ja nawet nie wiem że w tym tańcu to się smsy puszczało, koleżanka powyżej pewnie też nie bardzo się w tym orientuje...ty jak widać super obcykana jesteś ostra lasko :-D

Gość Anq
moment to one zaczely jadac mi ze mam 16 lat bo lubie inny typ faceta niz one. Sory nie kazdemu musi sie podobac wlochacza labo bamber bez paska...ale ja im nie jechalam od 16 latek...

Gość crazyforthisguy
oszczędź nam już tych pseudo zabawnych postów... i jak na razie nerwowość zauważyłam u ciebie... hmm...

Gość Anq
Teraz to juz sie osmieszasz albo TV nie ogladasz, bo ja tego gówna nie ogladalam ale wszedzie o tym pisali i trabili zeby eski puszczac, w reklamowakach itp. ale ty z ato znasz jakies nazwiska z m jak milosc...o czym ja nie mam pojecia... Z reszta malo istotne, nie bede sie z wami w pyskówke wdawac "dorosłe" panie. Zycze milej nocy.

Gość raduuucha
bo prawdziwy ostry facet nie wcina hamburgerów z McDonalds i nie zastanawia się czy ma równo ułożone włoski :-P

Gość crazyforthisguy
ja nawet nie wiem , że cichopek w tańcu z gwizdami była , jak widać Anq jest najbardziej zorientowana...

Gość normalgirl
...bo po Twoich postach po prostu widać, że młodziutka jesteś... i głupiutka:)

Gość raduuucha
mnie goowno obchodzi kto Ci się podoba i co sądzisz o faceci który dla mnie jest spoko ( bo ideału nie mam i to był tylko przykład, trudno mi było z resztą znaleźć od razu taki ) śmieszą mnie za to twoje linki do aukcji allegro czy to jakiejś pieprzonej kuli i gadki o "ostrych facetach" z bravogirl