Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwweeewww

antykoncepcja a biegunka

Polecane posty

Gość wwweeewww

Przyjmuję tabletki antykoncepcyjne o godzinie 19, dzis rano, tj. po 8 wystąpiła u mnie lekka biegunka, czy osłabiło to działanie tabletki? Wydaje mi się , że przez tyle godzin zdążyła się wchłonąć , ale nie mam pewności...

Gość wwweeewww
czy ktos mi odpowie.?

przeczytaj ulotkę. To taki papierek w środku opakowania. tak wiem to jest za trudne a więc cię oświecę- NIE

Gość wwweeewww
Na ulotce tego nie było, wiec pytam tutaj, jesli miałaś jakis problem w związku z odpisaniem mi to trzeba było tego nie robić, a darowac sobie komentarz

Gość sddfdsfd
Tabletka wchłania się ok. 3-4 godziny. Jeśli nie miałaś sraczki w tym czasie, to jesteś zabezpieczona.

tak tez tak mysle choc na moich tabletkach(syndi35) jest napisane ze ogolem biegunka zmniejsza dzialanie antykoncepcyjne tabletki.Ja dostalam wczoraj okres i zaczelam nowe opakowanie syndi(mialam przerwe ponad mies bo musialam lyknac escapelle:P), tez wczoraj bralam tabl, o20:30 a dzis rano lekka biegunka ale cale szczescie bo zawsze mam ten odwrotny problem, lykam taki syrop na "zatwardzenie", Duphalac, ale w ogole mi nie pomaga. Ale jakos nie mam czasu isc sie dalej badac a lekarz kazal zrobic kolonoskopie bo mam jakiegos guza na jelicie ale glupia jestem bagatelizuje problem i nie ide do lekarza, ale jestem glupia:/Boże patrzysz i nie grzmisz:/

Jeżeli tabletka zdążyła się wchłonąć, to możesz latać do kibelka przez cały dzień, a to tak czy siak nie wpłynie na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych. Ja przechodziłam grypę żołądkową, wymiotowałam i miałam biegunkę przez cały dzień. W nocy wzięłam tabletkę anty, potem od rana powtórka z rozrywki i nic się nie stało.