Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muszka87

22-letnie żony,kochanki a może przyszłe obecne ?matki? zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

ja bytm chciala nawet teraz ale jak juz data zaklepoana to niechcialabym isc z brzuszkiem do slubu co innego jak slub nie byl wczesniej planowany to ok ale tak to te 5 miesiecy poczekam ;p

Gość chrumek
ja chcialabym slub tak za 4 lata, ale watpie, zeby to bylo mozliwe, studiuje dziennie, nie pracuje, wiec nie bede miala kasy na wesele itd a rodzice raczej mi nie zafunduja wszystkiego :O mieszkam z chlopakiem, wiec wlasciwie to tak jakbysmy byli po slubie

Gość misiowakk
muszka a powiedz mi co robisz oprocz bycia zona?

my tez juz mieszkamy dwa lata i w sumie chcieliswmy cywilny wziasc ale jakos tak wyszlo ze rodzice powiedzieli ze sie doloza wiec robimy koscielny i wesele

wiesz chrumek, wbrew pozorom po ślubie jest jakos inaczej, niby nic sie nie powinno zmienic, tez mówilas że to przecież tylko papierak a jednak jest jakoś inaczej,poważniej może :-)

ja obecnie na bezrobociu jestem niestety,miesiąc :-( a wy czym sie zajmujecie?

Gość chrumek
no racja, dlatego jednak mi na tym slubie zalezy, ale na razie ne mamy wlasnego mieszkania, oboje studiujemy, on wprawdzie pracuje, ale nie zarobi tyle, zeby mozna bylo za to wziac slub i wynajac mieszkanie, a ja do konca studiow raczej nie bede pracowac, wiec pozsotaje zycie na kocia lape :P chociaz i tak wyleczylam sie z ogromnego wesela, sukni za pare tysiecy itd wole skromna uroczystosc a pojechac na fajna podroz poslubna

fajniusie to jest :-) chociaż to ich bałaganiarstwo.... ale cóż -nie ma róży bez kolców :-)

Gość misiowakk
hmmm a studiow nie zamierzasz konczyc? ja mam faceta mieszkam z nim ale robie dwa kierunki i pracuje dorywczo zbey zylo sie latwiej.

weselicha na setki gości są przereklamowane według mnie,gubi sie troszke sens w tej bieganinie

Gość EJ NOOOOOOOOO
z takimi tematami to na staraczkowo a nie tu!!!!!!!!!!!:O:p

Gość chrumek
tez tak mysle, poza tym, nie przepadam za slubami, jak jade do kogos na slub na ogol sie nudze :P nie odpowiada mi ta muzyka i te dziwaczne konkursy podczas odczepin

planuje może zacznę od października, jak na razie jedne rzuciłam po roku wiec trochę strach zaczynać znowu od początku

zauważyłyście ile w ludziach jest jadu? złości ? itp że też komus sie chce tu wchodzic , stukac w klawiature byleby kogoś obracic,skrytykowac albo chociaż wkurzyc

Gość chrumek
zaloze sie ze te wszystkie jadowite, ktore sie udzielaja na kafeterii to sa samotne, zakompleksione, baby, albo jakies wykorzystane przez facetow i zycie :O niektore wypowiedzi mnie zalamuja normalnie :O zwlaszcza, tych osob ktore proboja kreowac sie na zimne suki

hej a gdzie wszyscy? puuustawo troszke to i ja sie na chwile oderwe od klawiatury :-)

sorki ogladalam serial ;) w sumie racja kupe kasy ale wg mnie to jedyny dzien w zyciu i chce miec wszytskich bliskich ze soba dlatego moze to wesele bede splacac przez 5 lat ale przynajmniej w ten jeden dzien bede najszczesliwsza osoba na swiecie ;))

hej! jestem rocznik osiem siedem, a wiek jeszcze jak w niku :P ani żona, ani matka, ani nawet kochanka ;) siedzę w domu ze złamaną nogą i z deka mi się nudzi... nadaję się na wspólną kawę? :)

z cukrem, w kocu muszę sobie jakoś dzień osładzać skoro nawet na dwór wyjść nie mogę heh

nie martw sie , ja moge a mi sie nie chce :-( tak źle ,tak nie dobrze :-(

ano napewno :-) ale to jeszcze 2 godziny :-( a jak narazie to mi smutnawo samej w domku :-(