Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muszka87

22-letnie żony,kochanki a może przyszłe obecne ?matki? zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

heh :) to fajnie, ja już trzeci tydzień tak siedzę i buszuję po necie czasem coś fajnego się trafi ;) ale wraz się doczekać nie mogę, kiedy gips mi zdejmą..

jak znajdę to podeślę z pewnością, a na razie idę w TV popatrzeć trochę miłego popołudnia! ;)

Witam :) a ja tez się przyłączę :) I zaliczam się tylko do żon :) po ślubie jestem rok :) I wiele osób mi mówiło, że za młoda jestem na ślub itp ale nie żałuję i cieszę się z mojej decyzji :)

witamy Martuśka :-) a skąd jestes? planujecie powiekszenie swojej rodzinki?

witamy Martuśka :-) a skąd jestes? planujecie powiekszenie swojej rodzinki?

a kto powiedział że ja sie zrywam? kawka,laptop do łóżka i gra gitara :-)

oglądałaś może film "ślubne wojny"? wczoraj ściągnęłam sobie jeszcze tylko napisów szukam to tak a propo ślubnych tematów na tym forum ;)

a zmęczyłam się strasznie sprzątaniem (na jednej nodze dosłownie) to i kawkę w miłym towarzystwie chcę wypić? a u Ciebie?

u mnie nuuuuuudy i smuty jakieś :-( snieg zaczął padac, straszne poprostu. hmmm kawka? mam lepszy pomysł,co powiesz na kakao? :-)

szkoda że humorek Cie nie dopisuje... u mnie ładny dzień jest ale co z tego, i tak nigdzie wyjść nie mogę kakao dawno nie piłam może być :)

Gość 2facee
Witam 🌻 Zaliczam się do żon i przyszłych mamuś ale jak widze jeszcze tu takiej mamuśki nie ma :D

a wiesz, tę komedię romantyczną "Ślubne wojny" polecam, może nie jest jakaś super niesamowita i w ogóle, ale funkcję komedii spełnia jak trzeba :)

pycha :-) witamy 2facee :-) napisz nam coś o sobie hmm będe musiała obejrzec,a nie wiesz czy wyszła na DVD? w sensie czy w wypożyczalni dostane

Gość 2facee
Jestem z okolic Bialegostoku żoną od 31 stycznia b.r i szcześliwą mamusią w 23 tyg. Obecnie pracuje i studiuje

my ślubowaliśmy 3 stycznia :-) :-) a jak sie czujesz w ciazy? tez sie steram ale jak narazie bez efektów