Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muszka87

22-letnie żony,kochanki a może przyszłe obecne ?matki? zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Muszka -> nie wiem czy w wypożyczalni dostaniesz, to jest zdaje się z tego roku produkcja, i nie tak dawno reklamowali że wchodzi do kin, więc pewnie jeszcze ciut za wcześnie dobry był pomysł z tym kakao:) 2facee->a co studiujesz? jeśli można wiedzieć, bo ja administracje w Siedlcach

Gość 2facee
Czuję się świetnie będziemy mieli dziewczynkę. Każdy mi mowi że tak ładnie wyglądam to pewnie chlopiec będzie no ale potwierdziła mi pani przy usg ze na 99,9% dzieczynka. Teraz obecnie mieszkam z mężem u teściów za dwa meisiące ma się skończyć remont naszego domku. Nie mogę się tej chwili doczekać, gdy będę mogła wszytskie swoje rzeczy poustawiac tak jak chcę i w końcu polożyć sie we własnym łóżku.

jeszcze młode staże macie :) ale ślub w styczniu? dlaczego tak wybrałyście? pytam bo dla mnie się zawsze czerwiec lub wrzesień marzył:) cieplej jakoś:)

Gość 2facee
halkatla21 ja również administracje, ja rowniez planowałam w czerwcu ale dzidzia sie pośpieszyła.

Gość 2facee
Troszkę się denerwowałam ze zima faktycznie kiepska pora na slub ale powiem szczerze i z własnego doswiaczenia ze to była niezpapomniana chwila i bawiłam się swietnie a uwierzcie mi byłoo gorąco :) na sali

oryginalnie jest z pewnością :) ale przyznam szczerze, nie byłam jeszcze na "zimowym" weselu i takie jakieś mam utarte przekonanie że jak wesele to latem, no ale widziałam zdjęcia ze ślubu (nawiasem mówiąc też z 3 stycznia) i ta sesja na powietrzu to super była, panna młoda w białej sukni, w pięknej etoli, a dookoła też biało i tak nastrojowo :)

to na zdjęciu to Twoje maleństwo? :) jejku nawet nie wiedziałam,że teraz takie wyraźne zdjęcia usg można robić

tak tak to moja córcia jeszcze chudzinka z niej ale do czerwca będzie pączuszek już ja ją dorkarmie :) hehe

super:) ja też bym chciała takie maleństwo, ale na razie szukam tatusia hehe ;) Muszka-> a Ty dlaczego nam zamilkłaś?

noo dziecwzyny jaka reklama kupujemy arabskie kosmetyki bedziemy piekne i gladkie

Gość raczej nie moglabym
jakie fajne i i szerokie macie horyzonty! mezowie/sluby/pieluchy tylko pozazdroscic ambicji 🖐️

Gość raczej nie moglabym
he, no pewnie ze ssstrrrrrasznie zazdroszcze tak ciekawego, pelnego oryginalnych zainteresowan zycia a jedna wyzej to nawet serial ogladala :P wow!

halkatla21 moze cos opowiesz o sobie, po tobie ja dopisze to nie beda zazucac nam ze jestesmy organiczone hehhe

może nie koniecznie :) ja byłam dziś na kontroli i za dwa tygodnie mam zdjęcie gipsu! :) już się nie mogę doczekać kiedy pójdę na wiosenny spacer :D

chyba zupełna pustka tu zawitała topik nam umiera śmiercią naturalną, można by rzec 😭