Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swirek72

urodzinki dla 7 latka

Polecane posty

Gość swirek72

część dziewczyny!! proszę o pomoc !!! organizuję pierwszy raz urodzinki dla mojego synka dla jego kolegow nie mam pojęcia co takim maluchom podać do jedzenia nie mówiąc już o jakiś zabawach !!! błagam was o propozycje zabaw i meny z góru dziękuję

Hmmm.......przeszłam to w zeszłym roku.Frajda oczywiście zrobiła pizza wybrana przez dzieci,napoje gazowane i słodycze.Mega tort,koktajle owocowe.Co do zabaw,to w naszym przypadku ciężko było cos narzucić chłopcom bo oni sami wiedzieli czego chcą.Swoje zabawki poprzynoszone i walka na całego.Rycerze roboty itp........

Tez była inna pora roku,było ciepło więc i mecz piłki nożnej był.......

Gość swirek72
dzięki , może ktoś jeszcze !!

wejdz na allegro chyba "dla dzieci..." "pozostałe" i tam masz pelno róznych gadzetów imprezowych dla dzieci, mozesz zrobic wszystko pod pilke nozna i rózne inne pomysly, to Cie zainspiruje, weszlam na te aukcje przez przypadek i nagle narobilo sie wiele pomysłów, zawsze chcialam zrobic swoim dzieciom ta "kukle" w która sie uderza i wysypuja sie cókierki jak w USA ale to trzeba miec miejsce :) Moim zdaniem fajnei byloby jakbys kupila cos co moze kazdy z tych siedmiolatkow wziac sobei do domu jako drobny upominek :) to uciesyz dzieciaki,, ja bede robila cos takiego jak mała skonczy 4 latka i dzieci dostana balony na patyku, wszystko na allegro mozna kupic

musisz wiedziec o zainteresowaniach tych 7latków, moze puscic jakis fajny film animowany, dla dziewczynek niestety jest łatwiej, mozna zorganizowac malowanie twarzy specjalnymi kredkami Chlopcom moze porobic tatuaze zmywalne

Gość se napisze
furore zrobily tosty z pieca szyneczka serek a na gorze usmiechy z keczupu pizze zrobilam ciasto do miseczek produkty dzieciaki same ja sobie robily z piccobelo szampana kupilam zestaw z czapeczkami gwizdkami,paluszki czipsy itd.. byly gry kalambury,karaoke (zdziwilam sie ,ze zalapali , dode znali wszyscy) ze byli sami chlopcy w koncu i tak grali w policjantow i zlodzeji:)

tosty fajna sprawa, równie dobrze mozesz zrobic domowa pizze, albo rollo z sałata kurczakiem, ciasto jest kupce. Dzieciaki uciesza sie na takie domowe fastfoody :)

Gość swirek72
dzięki !!! kanapki wyglądaja super , ale chyba jestem mało uzdolniona ażeby wykonać tak piękne kanapki