Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nb92 wnbud2nb2kn2i2

O ile cm wyzszy?

Polecane posty

Gość nb92 wnbud2nb2kn2i2

O ile dziewczyny, musi być od Was MINIMALNIE wyższy facet, żebyście nie tylko akceptowały jego wzrost, ale żeby był on (wzrost:P) podniecający dla Was? Proszę nie wpisywać tutaj swoich wybujalych fantazji, ale rzeczywisty minimalny ilosc cm wiecej niz Wy macie ktora wywoluje u Was podniecenie

Gość dwudziestoparolatka ...
minimum z 10-15 cm wyższy ode mnie. Tylko czasami bywa tak, że serce nie sługa ... :)

10-15... idealnie... wyższego bym przeżyła... gorzej z niższym...

Gość ni2o2nr2nwi
co za zgoda:P

Gość ladadipdapdapidaj
minimum 186 ;> nizszy jest taki.. niemęski?xd

Gość hot woman
A ja jestem wysoka, a moj mezczyzna jest nizszy:D O ironio losu! :D Ale nie zamieniam go na zadnego innego! Jak się prawdziwie kocha, to na wzrost nie zwraca sie uwagi, mi jest dobrze przy nim! Kiedys mowilam sobie "tylko wyzszy!" ale niestety serce nie sługa;)

Gość hot woman
A poza tym mam gdzies co inni mysla widzac nas na ulicy!

Gość di2hp209h2 2din22
ladadipdapdapidaj, a Ty ile masz cm? dziubas 29, hot woman: nawet nie udalo sie Wam zrozumiec tematu ;/

Gość ladadipdapdapidaj
ja mam 174 ;) ale ja wyrazilam tylko swoja opinie wiec prosze sie nie urazac :D

Gość di2hp209h2 2din22
ladadipdapdapidaj - tyle samo co ja. dlatego matwie sie ze nie podoba sie moj wzrost dziewczyan, zwlascza ze w wawie u mnie wszyscy wieksi :( :P "ale ja wyrazilam tylko swoja opinie wiec prosze sie nie urazac " ok , ale jak sie nie denreowac gdy taka: cholerka... "Byleby nie był niższy ode mnie... " wyraznie wykazuje nieumiejetnosc zeozuemienia 3 linujek tekstu , ktore specjalnie napisalem tak zeby największy idiota mogl się połapac?

Gość dsfdsfs
moj ma 2 cm mniej niz ja

Gość dsfdsfs
ja 189 on 187

cholerka... \"Byleby nie był niższy ode mnie... \" wyraznie wykazuje nieumiejetnosc zeozuemienia 3 linujek tekstu , ktore specjalnie napisalem tak zeby największy idiota mogl się połapac? Straszny nerwus z Ciebie :P Poniżej 170cm odpada...... Teraz pasuje? ;)

Gość di2hp209h2 2din22
oohh..... dsfdsfs : cudnie, ze nam o tym mowisz , a teraz skup sie i odpowiedz na zadan pytanie...

mój ma 186 o 20 cm wyższy ode mnie i jest super, kiedyś miałam takiego o 10 wyższego i trochę była za mały

Gość dsfdsfs
nie wiem mnie wzrost nie podnieca, raczej podnieca mnie twarz,oczy usta i tylek i rece partneta :D wzrost nie ma nic do rzeczy, faktycznie nie poszlabym z 150 w kapeluszu bo poprostu mi sie nie podobaja, ale 10-15 cm mniejsi by przeszli jakby mieli to cos

Gość di2hp209h2 2din22
"Straszny nerwus z Ciebie " przperaszam, sotanio tak mam :( Poniżej 170cm odpada...... Teraz pasuje? przeczytaj jeszcze raz uwazniej..... zreszta ponzije 170 to prawie nikt nie ma, spotkac takiego ciezko abrdzo

Ja mam 170 cm a moj ma 185 cm :D wg. mnie idealnie :D

zreszta ponzije 170 to prawie nikt nie ma, spotkac takiego ciezko abrdzo mógłbyś się zdziwić, ile takich facetów jest.... Ty tez doczytaj... poprawiłam sie w nastepnym poście ;P

Gość tiititititititt
reszta ponzije 170 to prawie nikt nie ma, spotkac takiego ciezko abrdzo hm.. a mnie sie chyba udalo.....

Hmm, ja wielu facetów widziałam mniejszych ode mnie :]

Gość ladadipdapdapidaj
z tym 170cm to sie zgodze, akurat ja bardzo czesto takowych spotykam ale w sumie wzrost nie jest najwazniejszy wiec autorze tematu glowa do góry :D

Gość di2hp209h2 2din22
"z tym 170cm to sie zgodze, akurat ja bardzo czesto takowych spotykam ale w sumie wzrost nie jest najwazniejszy wiec autorze tematu glowa do góry " Nie więrzę w idealistyczne zaciemnienia rzeczywistosci.... Chcialem tylko dowiedzie sie o iel cm musze byc wzyszy zeby wzrost moj byl uwazany za zaletę, ale ludzie nie umeija chyba czytac ii mi szyki psuja "Ty tez doczytaj... poprawiłam sie w nastepnym poście ;P" doczytalem i widze ze nadal nie rozumeisz tematu....

Gość n2i2nep928h21p9
to o ile cm wzyszych lubicie?

Gość tiktititititiit
ja mam 162 cm, podoba mi sie facet co ma albo tyle co ja albo tylko niewiele wiecej, nie wiem dokladnie bo nie znamy sie dobrze i nie chce sie uparcie w niego wpatrywac by to stwierdzic- na oko jestesmy rowni, moze on gora kilka cm wyzszy, i jego wzrost nie ma znaczenia, to bardzo przystojny atrakcyjny facet,

Gość n2i2nep928h21p9
tiktititititiit ja mialem na mysli ogolnie, a nie w jednym przypadku ;/ zreszta mi chodzi o wzrost jako zalate, a nie jako akceptowalne...